ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчанка възмутена: От кога човек стана простак, щом се грижи за здравето на околните?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:08 / 03.03.2020Коментари (21)27877
© Фейсбук
По повод публикацията ни за измамена пловдивчанка заради истерията около коронавируса у нас, с редакцията на Plovdiv24.bg се свърза жената, която застана  с името си, за да предупреди гражданите да внимават. Публикуваме без редакторска намеса нейния коментар по темата:

"Здравейте!

Аз съм Теодора Гешева, пловдивчанката, която излезе с лицето си, за да даде гласност на престъпната схема с продажба на маски по Интернет. След вашата публикация по мой адрес заваляха всевъзможни обиди. Наричаха ме "овца", " проста", "балък" , " малоумна" и каква ли още не. Аз сгреших, че платих пратката си без преглед. Точно поради тази причина исках повече хора да разберат, за да не проявят небрежност като мен. Но дори да не бях взела пратката, това нямаше да промени грозната подигравка, която някой си направи с мен и останалите, които са се предоверили. Искам да се обърна към всички коментиращи отвратителни неща по мой адрес! Първо- от кога човек стана простак, когато се грижи за здравето си и за здравето на околните!?Второ- Аз като един от малкото явно съвестни граждани исках да осигуря маски, защото в семейството ми имаше болен човек, на който му се налагаше да пътува и не искаше да се чувства неудобно кашляйки в автобуса без маска. Но в коментарите не прочетох някой да предположи, че човек би могъл да ползва маска, за да предпази другите, а не себе си! Трето- Аз много добре знам тези маски как и за какво се ползват, въпреки коментарите, че съм тъпа и необразована. Тъпа ли съм, че когато не съм здрава и искам да нося маска, когато пътувам в автобуса, за да не кихам и кашлям в лицата на тези, които изливат незнайно защо омразата си върху мен в коментарите си!? И последно- кой е прав- този който носи маска, когато е болен или този, който киха и кашля на воля сред хората!? А пък измамниците в тази история изобщо ги забравихме!"

Ако и вие станете свидетели на нещо, което според вас заслужава да бъде публикувано, можете да ни изпращате сигнали, снимки и видеа на електронната ни поща novini@plovdiv24.bg, на телефон 0886 598 267 или на фейсбук страницата ни Plovdiv24.bg Новини.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Здравей,не трябва да си толкова наивна,аз съм куриер в ук.Независимо,че англичаните са доверчиви те пак проверяват пратката си.Бъди внимателна съочиничка си ми,не си като сегашното поколение.Успех в борбата,за мен тя беше провал в България.
0
 
 
Взимането на пратка без поне преглед издава липса на опит и твърде много доверие. Страната е пълна с тарикати, но щом има наивници, то и мошеници винаги ще има. Тия маски са пълна измама по принцип. От нищо не могат да ви предпазят. Крайно време е да върнат в училищата часовете по анатомия, защото хората растат все по-необразовани и отказващи да мислят. Нека не забравяме, че коронавирусът си е чист грип :-) Достатъчно е да имате добра имунна система и да избягвате многото хора на едно място. Е, и малко превенция във вид на повечко плодове и зеленчуци и ще сте на шест. Ако път толкова искате маска - нещо професионално би свършило работа. За обработка на овощни и лозарски масиви, например :-))) Що не и противогаз.
0
 
 
Госпожо пишете ми на лично ще ви кажа как сама да си направите маски с подръчни средства. ОЛХ и Еконт трябва да бъдат затворени. На едното място само измамници,а другите им разпращат измамите по страната.Гешев, Симеонов спите. Офисите им са повече от Лафките. Български пощи трябва да се възроди.
+1
 
 
Мога само да поздравя жената заради това, че застава открито и казва нещата такива, каквито са, по един наистина цивилизован начин. Когато има проблем, той трябва да се обсъжда, за да се знае от всички. За съжаление, живеем в държава, в която не липсват измамници и за разлика от някои от развитите държави (живял съм с години там и зная как е), в България просто си принуден да си нащрек дори и спрямо искрените хора, защото не се знае кой може да се опита да те прекара с нещо... Жалко е, но е факт! А на всички мишкуващи, които се подиграват и отправят непристойни епитети, им пожелавам някой ден да разберат къде грешат и да придобият поне частица от смелостта на тази жена!
-2
 
 
Никой не казва, че си тъпа, защото искаш да се грижиш за здравето си и това на роднините ти. Тъпа си защото си приела пратка за 100лв от непознат, която е без опция за преглед, което означава на 99%, че е пълна измама. И тоя ще види че схемата минава и след теб ще я приложи на още 10 човека.
на 03.03.2020 г.
+5
 
 
От мен имате благодарности и респект!Малко са хората мислещи и за другите!Живи и здрави и само напред!
+1
 
 
Госпожо Гешева,не обръщайте внимание на ПРОСТАЦИТЕ,защото,светът ще свърши,а те-НЕ!
+2
 
 
Изобщо не е важно какво е съдържанието на поръчката, а факта, че е налице измама!Следващия път ще бъдат измамени други, които са си поръчали козметика, дреха, маратонки за детето или каквото и да е друго.А що се отнася до нападките и обидите в коментарите, то това за някои се е превърнало в основна дейност.Интернет форумите са любимо място за безделници, които обиждайки и сеейки некомпетентност и посредственост, избиват комплекси и се чувстват значими.Това си е диагноза, и към тях-просто снизходителност и мълчание.Ако им се вържете и започнете да спорите с тях, негативите ще са за ваша сметка.
За кого е детската площадка в Цар Симеоновата градина? За деца или възрастни? Онова,което видях на 14.04.ме възмути много ,но изглежда само мен !
на 03.03.2020 г.
+5
 
 
Теодора, Вие явно, сте преди всичко човек и това е прекрасно! Но , както казват - " Простотията българска , край няма! " За съжаление културата и възпитанието в нашата държава не са на почит и уважение.
+1
 
 
Една достойна българка! Жена на място! Почитания!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Проектът Модър - Царевец
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
"Франкофоли" 2024
Кауза Колежа
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: