ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо на полуфинал за Купата въпреки пропуска на века
Автор: Стойчо Генов 16:51 / 03.03.2020Коментари (8)8750
Локомотив (Пловдив) продължи победния си ход в турнира за Купата на България, който стартира през есента на 2018 година, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Черно-белите се наложиха над втородивизиония ЦСКА 1948 (София) с 2:0 в четвъртфинален двубой, който се игра на стадиона в Лаута. Димитър Илиев (41-дузпа) и Бирсент Карагарен (67) бяха точни за пловдивчани, които играха половин час с човек повече заради изгонването на Димо Атанасов.

Официален дебют за домакините направиха Кенан Муслимович и вратарят Кристиян Томов.

Така възпитаниците на треньора Бруно Акрапович се класираха на полуфинал и продължават защитата на трофея от миналата година.

Още в 6-ата минута Локо можеше да открие резултата, но вместо това се стигна до пропуска на века. Момчил Цветанов центрира от корнер към наказателното поле, където Лукас Масоеро се извиси във въздуха и засече с глава, но в лявата греда зад вратаря Наумов. Топката обаче попадна в Диниш Алмейда, който я пусна към голлинията. Там отново аржентинецът Масоеро стигна пръв до нея, но шокиращо шутира с десния крак, нацелвайки този път напречната греда!

Три минути по-късно капитанът Димитър Илиев проби чудесно отляво в наказателното поле и опита пас към Анте Аралица, който бе пресечен от вратаря на ЦСКА 1948 Даниел Наумов. Топката обаче стигна до Диниш Алмейда, който шутира от воле с десния крак, но покрай гредата в аут.

Така се стигна до 40-ата минута, когато Анте Аралица изведе Бирсент Карагарен отдясно в наказателното поле. Крилото пробва диагонален удар, но топката се удари в ръката на пробвалия да я изчисти с шпагат Димо Атанасов. Съдията Никола Попов логично отсъди дузпа и показа жълт картон на бившия ляв бек на черно-белите. Точен от бялата точка бе Димитър Илиев за 1:0.

Половин час преди края гостите останаха с човек по-малко заради втори жълт картон на Димо Атанасов. Бранителят задържа за фланелката откъсващия се напред капитан на Локомотив Димитър Илиев, заради което бе пратен преждевременно в съблекалнята.

В 67-ата минута Локомотив стигна до втори гол. Бирсент Карагарен пресече един пас на противниковия отбор, напредна няколко метра и с премерен удар с левия крак от границата на пеналта насочи топката в долния десен ъгъл на Наумов за 2:0.

Локо игра в състав:

Илко Пиргов (89- Кристиян Томов), Дейвид Малембана, Лукас Масоеро, Акинсола Акиниеми, Йосип Томашевич, Диниш Алмейда, Бирсент КарагаренЛукас Салинас (82- Николай Николаев), Момчил ЦветановДимитър ИлиевАнте Аралица (78- Кенан Муслимович).

Още по темата: общо новини по темата: 213
06.07.2020
06.07.2020
05.07.2020
04.07.2020
04.07.2020
04.07.2020
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Браво пожелаваме си полуфинал с Ботев Гълъбово...
-3
 
 
Газим с лекота. Много сме добри. Да ги видим утре, циганите - хората на байонзи ква ще я къдрят с гранда от Гълъбово.
на 03.03.2020 г.
+2
 
 
Честит празник и честита победа!Мач изигран с класа и интелект,успех до дубъл в турнира!Само Локо и само напред и нагоре!
0
 
 
Просто ги прегазихме.Продължаваме напред.
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 03.03.2020 г.
-3
 
 
тос харжентинец от силекцията на бат Крушо ли е , вай вай
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: