ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо ще строи стадиона в "Лаута" на етапи
Автор: Стойчо Генов 15:57 / 04.03.2020Коментари (16)11268
©
ПФК Локомотив (Пловдив) да не предприема цялостен строеж на стадиона си в парк Лаута, а да направи отделни етапи, за да стигнат обещаните от премиера Бойко Борисов 12 милиона лева. Така кметът Здравко Димитров и главният архитект на Общината Димитър Ахрянов посъветваха представители на черно-белия клуб, пристигнали за разговори. От Локомотив имат проектна готовност за едната трибуна – "Бесика“, предстои изготвянето на проекти и за още две – рухналата северозападна трибуна и нестабилната югозападна трибуна.

На по-следващ етап може да се ремонтира и централната трибуна на стадиона, както и да бъде изградена козирка.

Арх. Ахрянов посъветва и представителите на Локомотив, както тези на Ботев – да се изготви окончателен проект, който да бъде входиран в Общината, защото всяко изменение в него след това ще води до промяна на условията на обществената поръчка и ще причини сериозно забавяне.

От Община Пловдив се ангажираха и със съдействие за бързо уреждане на казуса с 47-те декара за спортна база на клуба в ЖР "Тракия“.
Още по темата: общо новини по темата: 211
11.03.2024
22.02.2024
15.01.2024
22.12.2023
19.12.2023
14.12.2023
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Крушарски каза ще стане стадиона но до кога не се знае.Важното е да се строи базата.За ЛЕ имаме лиценз и на този етап да се строи Бесика.Тези 47декара трябва да се направят по най бързия начин.Децата не могат да тренират на едно игрище и то с изкуствена трева.Думата има Крушарски.
-1
 
 
Дадените пари няма да стигнат нито за единия, нито за другия стадион! Затова, клубовете смело да проектират, а като свършат, ще се искат още! Стига да има кой да ги даде?
-5
 
 
Значи Локомотив има проект само за трибуна Бесика, проектът за цялостна реконстукция на стадион Локомотив на стойност 15 милиона лв. се оказа лъжа. Може би по-точно е да се каже, да се внесе само този проект, за трибуна Бесика, не за да стигнат обещаните 12 милиона лв., а за да започнат да се усвояват. Изработването на нов проект по всички части за целия стадион, одобряването му ще отнеме месеци, да не кажа година, а и повече. Отпуснатите пари от държавата са от бюджет 2020.
-5
 
 
И целият шум само за трибуна Бесика? Това нали е северната трибуна, на ултрасите, де я бутна Марешки?
+1
 
 
Само документите, плана, архитектурата, печалбата на фирмата изпълнител, под изпълнител, под под изпълнител, ВиК, енергото, парите под масата, нещо за крушата да брули крушите на путараните и парите са до тук..... ХАХАХА..... ХАХАХА.... Какъв стадион за 12 мил.???? Вие чувате ли се?????? Че то само за бутането са милиони????? Само таксата за контейнери за толкова боклук са хиляди!!!! Това да не е домуса, всички фирми да му работят за без пари?????? Само 30 работника (минимум) по 2000 лева на месец са 60 бона+ 15 бона осигуровки са 75 бона по 2 години (24 месеца) така се работи в Пловдив (асеновградско, продължение на моста на адата 2 км. 4 години, руски, коматевско) са 2 милиона близо..... Шшшшш, кой ги прави тези сметки, бееее?????
-3
 
 
Не ми били 25 за Ботев и 12 за Локо, най ми били 32 за Ботев, 3 за Марица и 2 млн за Локо.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: