ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев се измъчи 100 минути срещу Гълъбово, но стигна полуфинал за Купата
Автор: Стойчо Генов 20:27 / 04.03.2020Коментари (33)8436
© ПФК Ботев
Ботев (Пловдив) последва съгражданите си от Локомотив и тима на ЦСКА-София и също се класира за полуфиналите в турнира за Купата на България. Това стана факт, след като възпитаниците на Ферарио Спасов победиха много трудно втородивизионния Ботев (Гълъбово) с 1:0 след продължения в мач, който се игра на "Трейс Арена" в Стара Загора.

Младокът Димитър Тонев се разписа за "канарите" в 100-ата минута, а редовното време завърши 0:0. Това е четвърти пореден полуфинал за Ботев (Пд) в турнира.

Последният полуфиналист ще стане известен утре след края на двубоя между Левски и Лудогорец, а жребият ще се тегли на 10 март.

През първите 30-ина минути срещата бе сравнително равностойна и не си личеше, че домакините са на 12-о място във Втора лига.

Първото по-опасно положение за "канарите" бе в 30-ата минута, когато Станислав Шопов отправи силен шут, но вратарят Дерменджиев показа добра реакция и изби. Малко след това отново стражът на Гълъбово отрази опасен удар на Александър Тонев.

В 39-ата минута Тодор Неделев намери с точен пас Никола Илиев по левия фланг. 15-годишният нападател финтира противников защитник и от 6-7 метра отправи шут, но вратарят на домакините изби. Топката попадна в Тодор Неделев, който също пробва шут от близка дистанция, но ударът му бе блокиран от бранителя Цветелин Радев.

Жълто-черните извадиха луд късмет в 60-ата минута, когато можеха да получат гол вав вратата си. След центриране от корнер Радев засече топката, която в последния момент бе уловена от Георги Аргилашки на голлинията.

До края на редовното време последваха пропуски на Иван Бандаловски, Никола Илиев и Антонио Вутов, които отправиха изстрели с глава, но не уцелиха вратата.

Така се стигна до 100-ата минута, когато Ботев (Пд) най-после отбеляза гол. това стана след бърза триходова комбинация. Антонио Вутов подаде към Станислав Шопов, който с едно докосване изведе Димитър Тонев сам срещу вратаря и младокът шутира покрай него за 0:1.

Ботев (Пд) игра в състав:

Георги Аргилашки, Джонатан Перейра, Станислав Работов, Иван Бандаловски, Филип ФилиповРадослав Терзиев (71- Димитър Тонев), Лъчезар БалтановАлександър Тонев, Станислав Шопов (114- Костадин Ничев), Тодор Неделев, Никола Илиев (75- Антонио Вутов).

Още по темата: общо новини по темата: 213
06.07.2020
06.07.2020
05.07.2020
04.07.2020
04.07.2020
04.07.2020
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
След мача един журналист добронамерено каза това което се вижда от всички,че "Ботев"Пловдив има нужда от няколко качествени играчи за да се оформи като окомплектован отбор и попита Феро очаквали нови играчи.Феро макар и завоалирано "изплю камъчето",че на този етап е невъзможно защото клуба плаща неустойки на много освободени играчи и парите отиват там!!!Въпрос-кой е виновен за тази ситуация и ще си понесе ли наказанието?Последно,"Ботев"Пловдив явно наистина е много голям отбор,щом съумява да оцелее въпреки толкова безхаберни и некадърни "ръководства"!
-4
 
 
Селяци, нямате отбор, нямате футболисти, трагедия сте.
-3
 
 
Измушляци жълти,гълъбите бяха на косъм да победят в птичето Дерби:)))
+4
 
 
Хубавото в този мач е победата и играта на четиримата младоци. Никола Илиев беше класа, Ст. Шопов вече се чувства в свои води, играе със самочувствие, влага се и в защита, Д. Тонев е с първо попадение, а Работов почти безгрешен!
-2
 
 
Като гледам радоста на селянчето под мен и разбирам всъщност колко са нещастни жълтите.....айде да си сипа едно малцово питие.
+3
 
 
Сега вече ако не светне "червената лампичка"в главите на така нареченото ръководство и всички които обичат "Ботев"Пловдив не видят до какво състояние е докаран отбора -тотално обезкървен без никаква конкуренция,липсващи му поне 4-5 нови класни играчи!Приятна вечер.
-1
 
 
ГАЗИИИИММ !! Дайте ни пак БДЖ селяните да ги унижим за пореден път !! Пловдивчани : селяни = 3 към 1 !! ЗАЩО ?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Двама от големите герои на Ботев се срещат с фенове
Митко Тонев качи снимка от мач с Локо и написа: КрумовАД!
Ботев поправи трансферна грешка и записа нов клубен рекорд
БФС обяви програмата! Пусна два мача на Ботев и един на Локо
Славия с куп проблеми в състава преди мача на "Колежа"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: