ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Известен пловдивски адвокат завежда дело срещу Общината, намекна за нечисти бизнес интереси!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:06 / 05.03.2020Коментари (30)22399
Известен пловдивски адвокат завежда дело срещу Общината, научи Plovdiv24.bg. Ето какво съобщи самият той в социалната мрежа Фейсбук:

"След поредния полицейски и общински произвол в кв. “Колодрума" днес, завеждам дело срещу Община Пловдив. Защо? Твърдя, че при факта, че домуването в синя зона струва 60 лв. на година, паркоскобите и общинските паркинги, струващи 50 лв. на месец, са незаконосъобразни! 

В името на пловдивските граждани, в името на демокрацията, в името на справедливостта! Стига произвол, стига некомпетентност, стига обслужване на бизнес интереси в ущърб на пловдивчани!", казва Атанас Костов.

"От месеци се борим с Общината за цената на паркинг “Колодрума"! Той струва 50 лв. на месец при факта, че паркирането в синя зона за домуващи струва 60 лв. на година! Е този път Община Пловдив отива в съда... там ще разберем дали общинарите могат да смятат, т.е колко прави 50х12 и колко прави 60:12?

Всеки гражданин от кв."Колодрума", който е глобен за паркиране пред залата, моля да се свърже с мен! Ще го защитавам безплатно срещу Общината, за да може този паркинг да струва за домуващите толкова, колкото струва синята зона. Това все пак не е идеалният център на Пловдив или бъркам и този паркинг е на пловдивските граждани, а не на общинарите!"...

Повече по казуса можете да прочетете тук!


Още по темата: общо новини по темата: 2366
25.03.2024 »
25.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
19.03.2024 »
17.03.2024 »
предишна страница [ 1/395 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Ако общината ти “предоставя услуга” - паркинг, но не можеш да го ползваш, защото “няма абонаментна карта” и ако в същото време ти пише акт за неправилно паркиране всеки ден - това незаконосъобразно ли е, общински произвол ли е, злоупотреба с правата на гражданите ли е или бъркам!?
0
 
 
Виждам че троловете на мутрата Чипев са тук! Е да обясним на пловдивската общественост! Една мутра си купи от една банка земята на кв.”Колодрума”, тази земя, на която са построени жилищата там! Сега мутрата си плаща в общината, за да може паркоскобите в Колодрума да са равни като цена на паркинга там - 50лв. Случайност!? Костов е виновен за това!! А мутрите, а подкупните кметове, например този на район “Централен”!? Да питаме Стаменов за тези случайности, да питаме мутрата Чипев? Последния можем да го питаме и за незаконните фабрики за цигари и молдовците, работещи в тях, нали е почетен консул на Молдова?
-1
 
 
Тоя вместо да е по-нисък от тревата заради стотиците ИЗЛЪГАНИ от него хора от бившата пирамида SCI, сега пък търси евтина слава. Да сравняваш Синя Зона с обществен паркинг е меко казано малоумно и показва доста ниско ниво на коефициент на интелигентност. А уж си юрист човек, водиш се умен. От целия тоя казус само и единствено не успявам да разбера защо се лепят фишове на паркиралите отляво на еднопосочната улица, след като според ЗДвП те са в нарушение само и единствено ако пречат на движението (сиреч запушват улицата)? ЗДвП Чл. 94 ал. 4 "На пътно платно с еднопосочно движение се допуска престой и от лявата страна по посока на движението, ако това не пречи на движението на пътните превозни средства."
0
 
 
Отново смешни изявления на жалкия псевдоадвокат. Некомпетентността е завладяла ДеБъ на всички нива! Като купувахте апартаменту там, къде бляхте? Или гледахте по-изгодната цена от фалиралия строител? И аз искам да паркирам в двора на комшията – голям, празен, с големи гаражи и навеси…но той, понеже е гаден, не ми дава…даже се сърди като го обвинявам в нечовечност. Смешен адвокат със смешни публични изяви… Обвини жена му и болното му дете (а тази лъжа не се прощава) когато му снимаха джипа пред Колодрума, а същата тази кола, купена с парите от пирамидата Save Way, всяка вечер си е там. В пешеходната зона пред Залата.
-1
 
 
"В името на пловдивските граждани, в името на демокрацията, в името на справедливостта! Стига произвол, стига некомпетентност, стига обслужване на бизнес интереси в ущърб на пловдивчани!", казва Атанас Костов."... Отивам да намеря един мармот, дето завива шоколад. Този адвокат не е ли същия, който се съдеше с БАТАК-лиеви?
-1
 
 
Адвокатчето в кавички , което бие жени и нарушава постоянно паркира в нарушение ли е този , който се прави на "рицар" . Или този , който за да не плаща всеки месец абонамент за синя зона си направи фалшива адресна регистрация на офиса си в центъра. Не бяха ли го снимали господина точно до Колодрума как е спрял в наруше ние. Или той е големия адвокат и за него ,закони и правилник за движението по пътищата не важат. Циркаджията ,който се чуди как да си направи реклама. И съседите му са вдигнали ръце от "кмета"Атанас Костов . Най- добре му се отдава да раз дава правосъдие на беззащитни жени. И не трийте коментарите на хората, които знаят какъв е този индивид.
+1
 
 
Адвокат Костов за пореден път доказва, че е един истински пловдивчанин! Браво, достойна гражданска позиция!
-1
 
 
Този адвокат е известен с това , че бие жени за ,което е осъден. Известен е също с това , че за да не плаща месечна такса в синя зона в центъра,където се намира кантората му ,си е извадил фалшива адресна регистрация за , което пишеше в медиите.Известен е и с това , че постоянно паркира на забранени на това места автомобила си , и едно от това място беше на Колодрума. Беше сниман на магистрала Тракия с превишена скорост в участъка към Стара Загора със забрана на скоростта по висока от 90км . Обясненията му : нямало никъде знак забраняващ скорост по висока от 90км. В тази отсечка има поне 10 знака указващи ,че разрушената скорост е 90км.Това човече няма никакъв морал ! Той е за пример ,какво не трябва да прави човек.Голям "мъж" е пред жените !Не му се връзвайте на глупостите на този човек.Освен да си прави реклама друго не иска това недоразумение,че и за кмет се беше кандидатирал :))))
-1
 
 
Няма такъв наглец....а като си купуваше апартамента не помисли ли за паркомясто???Сега като няма къде да паркираш общината ти виновна , а не строителят.....ай сиктир от авантаджии!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
ВиК-Пловдив пред фалит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: