ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Крушарски: Премиерът ме заведе на стадиона на Ботев, за да ме бият, но мен и там ме обичат
Автор: Стойчо Генов 11:58 / 10.03.2020Коментари (33)12529
©
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски се завърна от Бразилия, където дълго време беше по бизнес дела. Клубният бос ще се срещне утре с оперативното ръководство на Локомотив, като призна, че предстоят разговори на висок тон.

Крушарски не е доволен от последните два шампионатни мача на черно-белите, които според него за "отдалечили отбора от мерака му“ за титла.

"След двата мача, които изиграхме последните два кръга, направихме така, че да се отдалечим от мерака си. Не може да се каже, че първото място е капарирано за Лудогорец, защото има още 10 двубоя в първата шестица. Ще се борим до последно“, заяви Христо Крушарски в предаването "На ринга“ по канал 3.

"Сега ще се срещна с екипа в сряда и ще си поговорим, защото последните 2 мача не ми харесаха. Футболните хора се оправдават в подобни ситуации, казвайки "това го има във футбола“. Но ако такова нещо се случи в едно производствено предприятие – кой тогава ще плаща бракуваната стока? Ще имаме разговор на висок тон, за да видим къде ни е грешката“, допълни шефът на Локомотив.

Премиерът ме водеше на стадион "Ботев“, за да ме бият, но мен в Пловдив ме обичат. Аз не се притеснявам да ходя на мачовете на Ботев, може би съм първият президент на Локомотив, който ходи на мачовете на Ботев. Не виждам нищо лошо да посещаваш противниковия отбор. Мен ме излъгаха двама човека – Атанас Узунов и Христо Бонев. Те ме подлъгаха да се захвана с Локомотив. Дойдоха при мен в Стара Загора и първоначално се разбрахме да давам помощ по 200 000 лева годишно“, каза Христо Крушарски.

Гледайте в прикаченото видео цялото му гостуване в предаването "на ринга“!

Още по темата: общо новини по темата: 227
20.03.2020
11.03.2020
26.02.2020
24.02.2020
17.12.2019
11.12.2019
предишна страница [ 1/38 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Крушарски се е*ава с папагалите те мислят че ги гали.Никога няма да го разберете.Не ви стига сивото вещество.
+3
 
 
Защо да те бият,след като ни разсмиваш.Виж потниците които ти дават наклон как изпростяват.
-4
 
 
Двама глупака с по няколко регистрации се опитват да обесняват на гражданите нещата от живота !!! Хахах безценно !!! Най голямата измет,най голямата сган в България се правят на моралисти !!! Индивидите на всяка власт,вечно недоволните и вечно искащите селяндури ни обесняват за отношенията ни с крушо !!! Гледайте си католика дето не ви има че съществувате, чакайте някой родолюбец като цецо-крадецо да хвърля мангизи,постригвайте и събличайте нещастните ви футболистчета,гонете чандъров и ачо сълзата,мечтайте си за големия МИТКО ХРИСТОЛОВ да имате пак клуб 500, бъдете щастливи че свиня делянчо ви даде 25 милиона за кочината ви и общо взето си е***е майките че така по лесно ще забравите 15.05. Живейте си в интернет и измисления ви жълт свят и всичко е точно !!!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+9
 
 
Крушарски е като Гочето Василев,добронамерен зевзек...Може да е родом от Говедарци,но е по-колегиален и възпитан от много "пловдивчани".
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 10.03.2020 г.
+2
 
 
Стига сте плюли човека. Заливаме се от смях с него - сутрин на кафето.:) Но пък е истина, че най-много за кмет на Говедарци става. От там нагоре - му е трудно.:))
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 10.03.2020 г.
+6
 
 
всъщнос той са гаври с нас , ама на нас явно толкова ний акъла. Никъде не казва пита и купа. Пича казва , чи бил излъган да поеме Локуту . юруууш !
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+7
 
 
Скандален Крушарски: Няма да позволя банда гейове да ме командват, никой не може да ми дава наклон на оная работа! https://www.plovdiv24.bg/sport/737469.html
+7
 
 
Очакваше се! "Бандата гейове" обидени на устатия Крушарски https://www.plovdiv24.bg/sport/737627.html
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: