ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Безумие, лудост и идиотщина! Вижте какво се случва в автобусите в Пловдив тази сутрин!
Автор: Васил Динев 09:14 / 16.03.2020Коментари (52)159516
Снимката е направена в автобус номер 24 тази сутрин!
Това, за което Plovdiv24.bg предупреди още вчера, за съжаление днес вече се случва. Наши читатели започнаха да ни изпращат снимки какво е положението в масовия градски транспорт в Пловдив към днешна дата - 16 март 2020 година. Става дума за реална опасност от струпване на много хора на едно място заради решението на общинския кризисен щаб за преминаване на автобусите към празнично разписание дори в делничните дни.

"Здравейте, ето това се случи с градския транспорт в Пловдив след решението за редуциране на автобусите по време на епидемия. Благодаря ви, Пловдив!", написа редовна читателка на електронната ни поща, като ни изпрати и снимка.

"Това е снимка от 16.03.2020 г. в маршрутна линия 8 по трасето Маноле - Рогош - Скутаре - Пловдив. Струпването е повече от очевидно! Коментара оставям на вас", обясни от своя страна друг наш читател.

Още вчера попитахме:

Не е ли по-правилно автобусите да са с нормално разписание и поетапно да се разреждат, ако ползването евентуално е намаляло?

Покъртително невежество от страната на Здравко Димитров и щаба му, изцяло в полза на частните превозвачи, заплашващо живота на пловдивчани!


Още по темата: общо новини по темата: 17015
28.03.2024 »
27.03.2024 »
24.03.2024 »
23.03.2024 »
21.03.2024 »
20.03.2024 »
предишна страница [ 1/2836 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Защо допуска хора работили в чужбина с години да дойдат да се лекуват вьв Бьлгария за наша сметка
0
 
 
Аз не сьм пожарникар.но зам че една зграда гори извежда всички без изключение. Сега Бьлгария е като един жилищен блок.комшията гори ние си стойм в кьщи.няма кой да ни спаси.
-1
 
 
Кьде е по опасно... Защо не пуснат малките кафета и сладкарници да работят при строг режим. Предлагам... По един човек на маса освем ако не са сьпрузи. Барманите и сервитьорите с рькавици и маски. Само чаши сламки за еднократна употреба.и ползвателя сам да я изхвьрля на нужното място. Така убива най малкия бизнес докато голямите заводи сьд стотици хора още си дишат в лицата.от там е проблема не от кафенето.
-1
 
 
всички плуещи кретени, имате ли лични автомобили(или служебни), имате и за тва ви дзяпат неграмотните устички, само по сервизи да седите, дюзи за печки да купувате, та да разберете що е то зависимост от градски транспорт
+1
 
 
някои ходят на работа, други щъкат по автобусите да ги снимат как ходят на работа
+1
 
 
Спрете го тотално градския транспорт! Нито една държава в която преобладава въпросният вирус към настоящият момент не е позволила градския й транспорт да е оперативен. Няма междинно положение, или си разбирате за сериозността на положението или след някой друг ден започвате бавно но сигурно да падате като пешки по улиците само защото ви е домързяло седмица по рано да повървите малко пеша. Труповете се кримират в другите държави, вероятно и тук ще е така. Преди да се качите в градския транспорт... си помислете хубаво за семействата си. Ако си мислете и че някой или от 112 ще Ви се притече на помощ ако случайно се задъхате и паднете на улицата, сте в голяма заблуда. Всеки го е страх до известна степен, живота и отговорността са си Ваши и никой не Ви е длъжен. Като ви уволнят от работа защото сте закъсняли... дори няколко пъти... не е фатално, работа ще намерите отново... обаче втори път няма да живеете отново нито Вие нито близките Ви или хората които случайно без да искате заразите.
-1
 
 
В целия бял свят този ,който е издал тази тъпанарска заповед би бил уволнен и даден на съд за това ,че с действията си е застрашил живота на хората.Даже трябваше да се самосезира прокуратурата.В същия момент убиват на хората бизнеса като ги плашат със зарвор ако работят .
+2
 
 
хора, пазете се малко, пазете и другите. въобще не съм изпаднал в паника, но не бих се качил в момента в автобус, Пловдив не е голям град, за 3лв с такси ще минете половината град, 2лв повече от мръсния, нередовен и опасен автобус... и ако повървите 15минути пеша нищо няма да ви се случи. ако толкова нямате заделени едни 200лв да изкарате месеца... сори, разбирам, че много хора работят за минимална сума, но... за жълти стотинки ще се избиете, усложнявате ситуацията и тепърва ще има бум на заразени. не мога да повярвам, че на такава голяма част от населението главите им са заровени отзад.
-1
 
 
Катоневисе живее не пречете на хората
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: