ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Най-големият T Market в България отвори в Пловдив, открива десетки нови работни места
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:46 / 09.04.2020Коментари (96)57742
Над 70 нови работни места се разкриват в кризата с отварянето на най-големия T Market в страната. Той беше открит днес, 9 април 2020 г., в Пловдив. Веригата с най-голямо присъствие в града - T Market, днес откри там своя 15-и магазин. Той се намира на бул. "Шипка" 6 и е готов да поеме голяма част от завишеното търсене на стоки в страната, появило се поради извънредната ситуация у нас.

Магазинът беше открит от Петър Павлов, изпълнителен директор на "Максима България“, и Илия Белев, оперативен директор и член на борда на директорите на “Максима България". Двамата прерязаха лентата само в присъствието на новите си служители, поради извънредната ситуация в страната и мерките, взети за ограничаване разпространението на COVID-19.

“Извънредните мерки, наложени в страната, и скоростта, с която всичко се променя, носят изключително важен за компанията ни опит. Учим всеки ден нещо ново и приемаме това предизвикателство, но не откъм негативната му страна, а по-скоро като ускорен курс по справяне с кризи. Защото в такава екстремна обстановка се научава много повече за реалността, в която живеем, отколкото при нормални условия.

Смятам, че подходът към ситуацията в момента е изключително важен, нужно е настройката на хората да не е фаталистична и паникьорска, а всички трябва да запазят спокойствие и да извличат максимум поуки от ситуацията. Това, че растем по план точно сега и точно в Пловдив, е прекрасно. Защото това е любим наш град и фактът, че имаме най-голямо присъствие тук, ни радва много. Щастливи сме, че в този труден за всички момент можем да сме максимално полезни на хората". С тези думи Петър Павлов, генерален директор на “Максима България", откри магазина.

Петър Павлов увери служителите от новия екип, че са взети всички мерки за тяхната безопасност, а магазинът ще бъде дезинфекциран минимум четири пъти на ден, което е обичайна практика във всички обекти на веригата. Магазините T Market първи сред всички супермаркети в страната поставиха защитни щитове на всяка каса, а прозрачните шлемове, маските и редовната дезинфекция са свидетелство за постоянната грижа за здравето на служителите и клиентите на веригата.

“Искам да аплодирам на нашите герои, благодарение на които клиентите ни имат достъп до всичко необходимо в тази криза. Приветствам новите ни служители и им напомням, че в момента те са ключови за обществото ни фигури. Отговорността им е голяма, но удовлетвореността от това да си толкова важен за оцеляването на хората е нещо, с което всички ние ще се гордеем с години напред, след като излезем от тази криза", заяви на откриването на новия T Market Илия Белев, оперативен директор и член на борда на директорите на “Максима България".

Най-големият T MARKET в България е от ново поколение супермаркети. Той ще предлага ежедневни специални оферти и атрактивно ниски цени на голямо разнообразие от качествени стоки.

T Market е веригата, която насърчава най-много българските производители като им осигурява почти 80% присъствие в мрежата си в цялата страна.

От веригата уверяват, че в момента правят всичко възможно, за да може клиентите им да разполагат с необходимото в дните на извънредното положение, а също се стараят мерките за безопасност да се спазват максимално, но без това да нарушава комфорта на хората при пазаруване.

С изключителна загриженост управата на веригата апелира към отговорно поведение при пазаруване и съобразяване с наложените мерки за сигурност от всички.

T Market присъства на българския пазар от 2005 г., като за 15 години успя да се превърне в една от водещите вериги за хранителни стоки в България. Всяка година мрежата от магазини на компанията интензивно се разраства, а заедно с това се увеличава и броят на разкриваните работни места. Към момента за компанията работят над 2000 служители, превръщайки T Market в един от най-големите работодатели в България.

Веригата супермаркети е част от литовската MAXIMA GRUPE, която е лидер в търговията с бързооборотни стоки в Прибалтика.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Уж щяха да продават по евтини стоки но уви! Никаква подредба Слаби управницирџ? рџ? 
0
 
 
Най-лошата верига магазини в гр. Пловдив!
0
 
 
Проверявайте наистина касовете бележки. Май е политика да ни дялкат. А за работа при тях-първо си помислете добре
0
 
 
Много убити магазини са т маркетите !
+1
 
 
Т- маркет е магазин с най-скапана стока. Подреден е като цигански катун.
0
 
 
Нещо ме съмнява че персонала е недоволен ,постоянно се сменя което говори за некоректно отношение.
0
 
 
Много скъп магазин .Аз не ходя там .Много рядко
0
 
 
Защо обърнаха 3 външни климатични тела към блока зад магазина? трактора работи денонощно.. безспир.. не ви чувааам..
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Аматьорски футбол
Катастрофи в България
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: