ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Известен пловдивски адвокат: Ето как майката на убиеца на Милен Цветков ще се измъкне абсолютно невредима от ситуацията!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:54 / 21.04.2020Коментари (25)168174
© Plovdiv24.bg
Известен пловдивски адвокат коментира какво ще се случи с майката на убиеца на Милен Цветков. Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса думите на Тодор Кръстев:

Отново не искам да ви развалям настроението, но ще се опитам да ви разкажа какво ще се случи с родителката на убиеца на Милен Цветков. След задържането й за 24 часа й бе наложена гаранция от 100 000 лева. Размерът на гаранцията задължително ще бъде обжалван. Най-вероятно ще бъде намалена поне наполовина, а дори и повече.

Защитата й ще представи доказателства, че тя не е собственик, а работи само на заплата. Най-вероятно въпросната заплата по ведомост не е фрапантно голяма. Тези хора докарват големите си пари не по ведомост. След това с оглед очертаващата се "кръвнина", която семейството предполага, че ще плаща, ще започне трескаво прехвърляне на имоти и активи на трети лица.

Е, някои от имотите и активите ще изгорят, няма да се върнат по план след това в семейството, но това са разчетени рискове при такива операции. След това, по време на делото, ще се представят "мощни" доказателства за щедрото спомоществователство през годините на мамата. Ще се поръчат и медийни публикации в тази насока. Нещо повече, нищо чудно публично да обави, че ще се грижи дори за сирачето на Цветков.

Е, предполагам, че грижата към детето ще бъде колкото грижата на фигуриста Ставински, към осакатеното за цял живот момиче от него. Тоест, спорадична и малка. Ще има и отворени писма на приятелки/подобни имат приятелки навсякъде/, които надълго и широко ще обясняват как е започнала от нулата за да стане това, което е, а и колко, ама колко добър човек е. И не на последно място, ще се намесят докторите.

Ще бъде болна от всичко - вярвайте ми. И това няма да се направи с цел промяна на мярка и т.н., а с пиар цел - тоест, вижте, колко зле е жената от всичко, което й се струпа. Та, това е. С две думи, както казваше баба ми - жалко за умрелия. А, живите, живите, за тях пак ще има отлежала карнобатска на терасата, на поредния петзвезден хотел, след немного време.



Още по темата: общо новини по темата: 204
21.01.2024 »
31.12.2023 »
19.09.2023 »
27.07.2023 »
25.07.2023 »
24.07.2023 »
предишна страница [ 1/34 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Щом отрочето и се дрогира -измъкване няма! Кой ще наследи откраднатото?
-1
 
 
този известен пловдивски адвокат вчера каза,че не е специалист по такива дела.Той и днес не е специалист и интересно защо все него цитирате.В Пловдив има поне десетина адвокати -специалисти точно по такива дела на топ ниво.Ако изключим Владо Елдъров,който е в затвора ,питайте другите.
+3
 
 
И двамата не трябва да живеят! Долни отрепки и наглеци! Нито срам имат, нито грях от бога! Господ да ги накаже!!!
+3
 
 
Няма нищо невъзможно, особенно в България, ако имаш връзки и пари. Така, че няма от какво да се учудваме.
+3
 
 
Някой ще припомни ли какво стана с другите убийци - другия с Ауди, дето уби 3ма човека на бул Руски? С гастарбайтерите, дето си трепят всяка година хора по нашите пътища и после си духват в чужбина ненаказани? Дано поне с рози случай се стигне до справедливо наказание и промени в закона
+2
 
 
Въобще даже не е интересно какво мисли адвоката. Това му е хранилката, но съда е този който има последната дума. Ако всички адвокати си защитаваха тезите, от съд нямаше да има нужда. А много нарушаващи системно закона, и имащи възможност да плащат на скъпи адвокати, все пак не се разминаха с някой от заслужените наказания, за част от престъпленията, които извършиха. Та така ...нека пак се произнесе, печелещия от чуждо нещастие. Викат му адвокат, ама на дявола.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ФК Марица във Втора лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: