ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Дидо от Д2, Христо Калоферов и внучката на Тодор Колев - с "корона" бебета
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:22 / 13.05.2020Коментари (1)5761
©
Нито коронавирусът, нито извънредното положение, изолацията и проблемът с финансовата стабилност уплаши българите както да се женят с маски и ръкавици в присъствието само на кумове и родители, така и да раждат "корона" дечица.

След новината за бейбибума в родопското село Смилян, което е едно от малкото с положителен прираст в България и за което "България Днес" писа, последваха множество бракосъчетания. А последните два месеца са богати и на щастливи новини за пеленачета, родили се в ситуация на извънредно положение в семействата на известни наши сънародници.

Последният пример дойде от кмета на Враца Калин Каменов. Градоначалникът обяви в понеделник (11 май), че съпругата му Калина го е дарила със син. Малкият Васил е второто дете в семейството, като момченцето си има вече пораснала кака. Скоро майката и бебето трябва да се завърнат във Враца.

Броени дни преди Каменов татко за първи път стана Дидо от групата D2. Хубaвaтa нoвинa oбявихa нeгoвитe кoлeги в oфициaлния прoфил нa музикантите във Фeйcбук, а щастливото събитие бе на 24 април. "Пoжeлaвaмe здрaвe и къcмeт нa нoвoрoдeния му cин, кaктo и нa цялoтo му ceмeйcтвo! Нaздрaвe!", нaпиcaхa музикaнтитe. Дидo и cъпругaтa му Юлия oщe в нaчaлoтo нa минaлaтa гoдинa зaявихa, чe ca гoтoви дa глeдaт пeлeнaчe, cлeд кaтo ce oжeнихa прeз 2016 г. в cтaрия грaд нa Нeceбър. Нeщo пoвeчe - в интeрвю oт нaчaлoтo нa гoдинaтa Дидo зaяви, чe иcкa дa имa мнoгo дeцa. Юлия Кулиш вeчe имa eднo дeтe - cин oт прeдишнa cвoя връзкa. Тя e бивш мoдeл и дъщeря нa трeньoрa Игoр Кулиш.

И във футбола имат повод за гордост под карантина. На 1 май радостна новина долетя от САЩ, свързана с бившия нападател на Левски и Ботев (Пд) Георги Христов. Голмайсторът, известен в Пловдив като Жоро Метъла, стана баща за трети път. Бившият голмайстор на "А" група, който у нас игра още за Славия, бе дарен със син от своята съпруга.

Бебето се казва Николай, а щастливият татко съобщи радостната новина в профила си в Инстаграм, където публикува и снимка. "Нека да ви запозная с нашето малко момче - Николай Христов! Толкова сме влюбени", написа Георги към публикацията.

В средата на април баща за първи път стана и водещият на новинарската емисия на Нова телевизия Христо Калоферов. Рано сутринта на 15 април на бял свят в "Майчин дом" се появи малкият Христо Калоферов с мерки 51 см и тегло от 3,690 кг. Три дни по-късно в телевизията имаха още един повод за празнуване в ситуация на извънредно положение, след като чаровната репортерка Яна Николова също стана мама. Хубавата новина дойде на Велика събота. Бебето проплака в болница "Шейново". Във Фейсбук Яна написа, че бебето се казва Данаил и е с мерки 3610 г. и 52 см.

Тази пролет щъркелът донесе сладко момиченце и в голямото семейство на музикалното трио "Сопрано". Биляна Андрончева даде живот на Емма на 23 април точно в 10.30 часа. Малката госпожица се роди с перфектни мерки - висока е 51 см и тежи 3,100 кг. Тя проплака в университетската болница "Св. Георги" в Пловдив. Биляна и нейният съпруг Любомир Джалев заснеха специална фотосесия, която е запечатала по красив начин трепетното очакване на тяхната първородна дъщеря. Именно с кадър от нея те официално обявиха новината в социалните си профили. Биляна издаде, че са кръстили своята малка принцеса на една от героините от любимия си сериал "Приятели".

Списъкът с ВИП бебета по време на кризата с коронавируса се запълва от Джейна Джоузеф Гууд. Момиченцето е дъщеричка на актрисата Теодора Кулева, позната от малкия екран като д-р Войнова от "Откраднат живот" и внучка на големия Тодор Колев. Теодора и съпругът й Джоузеф са на седмото небе от щастие. Джейна се е появила на бял свят на 5 май. Теодора и Джоузеф си казаха "да" през януари миналата година. Двамата избраха Лондон за свой дом, откъдето е съпругът на актрисата, която завършва НАТФИЗ "Кр. Сарафов" в класа на проф. Ивайло Христов. Когато решава да учи в академията, тя кандидатства, без никой да знае за родството й с Тодор Колев.


Още по темата: общо новини по темата: 17015
28.03.2024 »
27.03.2024 »
24.03.2024 »
23.03.2024 »
21.03.2024 »
20.03.2024 »
предишна страница [ 1/2836 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Аматьорски футбол
Детско-юношески футбол
Матури 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: