ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Проговори наръганият 4 пъти с нож от цигани край Пловдив, ужасът е бил неописуем!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:23 / 21.05.2020Коментари (19)70212
© БГНЕС
Снимката е архивна
На редакционния е-mail на Plovdiv24.bg пристигна писмо от намушкания с нож в областта на сърцето жител на с. Рогош. Ето какво ни написа мъжът:

"Казвам се Тодор Ванев. Аз съм пострадалият 32-годишен мъж от село Рогош, който в петък бе наръган четири пъти в областта на сърцето. Искам да поясня малко историята, защото съм силно разочарован от българската власт.

Първо – да е ясно – аз не съм ром, а съм българин, който има съпруга, от така да се каже, циганския етнос. От 16 години живея в циганската махала на Рогош. Разбирам се с всички, дори много от тях са ми подчинени в завода за велосипеди в село Рогош.

Но да се върнем на темата. Човекът, който ме нападна, беше с целия си род, който не е малък. Може би 20 човека се бяха събрали. Въоръжени с метални тръби и бухалки. Жените бяха си напълнили джобовете със сол, която по-късно хвърляха в очите ми, за да могат да ме убият, защото знаят, че съм тренирал бокс.

Тръгналата за саморазправа хунта от цигани навлезе в дома ми, без никой да ги спре. Там бяха двамата ми синове – единият на 13 г., а другият на 10 г., който имаше онкологично заболяване на белия дроб и от една година е в ремисия. След като уплашиха до смърт децата ми, циганите продължиха по-надолу по улицата и по пътя срещат жена ми, към която отправят закани, че ще я убият, ще убият и мен, че щели да ме ръгат.

По това време аз минах оттам, защото беше 12,00 ч. и се върнах вкъщи да обядвам. Като видях толкова много хора, които стоят и гледат, попитах какво има, а те ми казаха, че търсили жена ми за саморазправа. Отидох до тях и ги попитах какво искат, а жените, които държаха метални тръби, ми посегнаха и в гръб ме наръга този господин Филип Янков. Той не беше сам, а с двамата си синове и всички внуци. Нанесе ми в гръб 4 смъртоносни рани. От хирургичното отделение ми казаха, че по чудо съм оживял.

Благодаря, ако историята ми е била по някакъв начин важна. Но ви моля да разпространите това, защото много българи като мен страдат от циганските беззакония. Сега /б.а. - Филип Янков/ е на свобода и никой не му прави нищо, а ние стоим в страх, че пак ще ни нападнат и този път ще успеят. Чрез вас очаквам властите да се задействат. Благодаря за всичко предварително".

По-късно през деня очаквайте интервю с пострадалия!


Още по темата: общо новини по темата: 12
18.10.2022 »
07.03.2022 »
08.02.2022 »
11.01.2022 »
15.12.2021 »
05.11.2021 »
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
За да е "проговори", трябва някой преди това да го е карал да го прави и същевременно той да не е искал. Научете да си служите правилно с думите в българския език!
+1
 
 
Взимаш тубата с бензин ,обикаляш термитника и палиш,щом няма закон ще е закона око за око,4 пъти наръган с нож и неуспял опит за убииство ТИ ДАВА АБСОЛЮТНОТО ПРАВО
-3
 
 
Без нищо ли са го наръгали??? Я да разкаже всичко а не последната част!!! Никой на никой не би посегнал без причина !!!
0
 
 
Абе защо така всеки път когато има напрежение пред парламента все цигани нападат невини българи
+1
 
 
Циганизация! Всичко онея горе са виновни... Ако си циганин може да правиш всичко.... Репресия срещу българския народ.
0
 
 
Абе, не е баш така, както го обяснява пострадалият. Даже, изобщо не е така. Само едно име има вярно...
+1
 
 
Трай коньо за зелена трева!То не бяха поръчки,то не бяха проекти и какво ли не още.С две думи-лапане на манги!!!Българиьо милааааа!!!
+7
 
 
Когато "човек" е "възпитан" от 13- годишните си необразовани родители, не е стъпвал в училище, не е прочел нито една книга в живота си, няма представа за добро и зло, живее и действа по гореописания начин. Тежко и горко на останалите, чийто живот не е протекъл по този сценарий.
+9
 
 
Когато станем като щатите, при нападение и с опастност за живота да можеш да го гръмнеш, няма да се спрат. Точно д-р Димитров показа как става, но не е написано да е така. Та те дори нашите полицаи не смеят да приложат сила и оръжие като нападат тях, пък да не говорим за хората. Просто са ни такива законите. Търпят ги заради гласовете, а те са много. Трябваше да се промени закона тотално, още след убийството придружено с изнасилване на журналистката в Русе. Такива трябва да са доживот, без право на помилване и първите 20г. Да са под строг режим. Жалко за нас като хора, ще страдаме вечно от циганите.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: