ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Братът на Любомир Трайков пред Plovdiv24.bg: Мълчахме до сега, но стига вече!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:27 / 25.05.2020Коментари (71)66857
С редакцията на Plovdiv24.bg се свърза Недко Трайков - брат на Любомир Трайков, който поиска да разкаже гледната точка на своето семейство предвид неотдавнашните събития. 

Припомняме ви, че в края на месец април тази година съдът освободи предсрочно Любомир, който изтърпяваше наказание - ефективен затвор за срок от 5 години - вижте как се обоснова съдът тогава тук.

Малко след това,Пловдивският апелативен съд обжалва предсрочното освобождаване на Любомир Трайков, а определението, което беше взето, е окончателно.

Днес към нашата редакция се обърна братът на Любомир, който поиска да повдигне вниманието на щироката общественост към няколко въпроса. Публикуваме изявлението му без редакторска намеса:

"Въпрос към г-жа Магдалина Иванова – шеф на Апелативен съд – гр.Пловдив – как постановихте, че лицето Любомир Трайков не се е поправил при положение, че затвора дава перфектно становище за поведението на Любомир Трайков ( няма нито едно провинение за цялата си присъда, ползвал е домашен отпуск спрямо директивите на закона и както и другите лишени от свобода на същия режим) , а вие г-жо Иванова дори сте нямали визуален, камо ли вербален контакт с въпросното лице, как преценихте , че не се е поправил?

И втори въпрос към Магдалина Иванова – защо на 20.05.2020 г.пуснахте на свобода пияният ром Янко Асенов Борисов, който на 22.08.2015 убива двама на пътя, трети е с тежка телесна повреда, без свидетелство за управление на МПС, с алкохол в кръвта, бягство от местопроизшествието, с провинения по време на присъдата му и с по-голям остатък от присъдата (година и седем месеца) от на лицето Любомир Трайков? Това не е ли дискриминация? Справедливо ли е или съдът явно е подвластен на общественото мнение?!

Въпрос и към Корнелия Петкова – как един път не казахте, че голямата вина за злополучния инцидент е на покойният ви съпруг ( лека му пръст), при положение, че отнема предимството на Любомир Трайков (доказано с екпертизи), защо това никъде  не се споменава? Защото алчността за пари при вас госпожо Корнелия е по-голяма от мъката ви и не ви е изгодно, нали?

И защо госпожо Корнелия имате претенции и до ден днешен водите граждански дела като претендирате за обещетения и кръвнини в размер на 1 200 000,00 лв. – ами няма да видите  тези пари и съответно няма да спечелите тези дела, защото вие много добре знаете , че има съпричиняване на смърт от страна на покойния ви съпруг! И още един въпрос госпожо Корнелия – защо парите от дарителската кампания ги изтеглихте и си закупихте  нов бял мерцедес (притежаваме снимков материал от деня на регистрацията на автомобила в КАТ Пловдив) ,вместо да ги отделите за децата си? Хората ви съчувстваха и ви помогнаха, но вие злоупотребихте с доверието им! Но това е поредното нещо , което не се казва и никой не го знае.

Мълчахме до сега, но стига вече!

И защо народе си толкова озлобен срещу хората, които с честен труд и пот са постигнали по-големи финансови успехи в живота си?!

Научи се народе да гледаш обективно на нещата преди да плюеш , клеветиш и петниш дадено име и не забравяйте , че на пътя всеки е потенциално заподозрян!"


Още по темата: общо новини по темата: 102
17.07.2020 »
28.05.2020 »
26.05.2020 »
25.05.2020 »
22.05.2020 »
21.05.2020 »
предишна страница [ 1/17 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
За трепане сте цялата фамилия, мръсни нагли боклуци!
+3
 
 
Дори и никой да не е убил - пиян / дрогиран зад волана 10г !!! Как в нормалните държави не се качват пияни ??? Тука всяко 2ро лапе свива в колата и кара ! Пият до сутринта качи се и кара ! По 10г при хващане без птп , само за дето е зад волана !!! Без право на обжалване ! Не бил лош , не бил такъв - съжалявал ! То като опре ножа до кокала всички съжаляват:)
+1
 
 
Да загинат 3 човека когато родата ти е карал с превишена, употребил алкохол и се опитваш да ни убедиш че момчето не е лошо??? Може би ако бяхте ни раздали и на нас от честно спечелените пари и ние по стар Български обичай, сигурно щехме да си затворим очите.
+3
 
 
Няма как да седнеш зад волана с алкохол в кръвта, и да казваш, че друг ти е засякъл пътя, при положение, че ти изобщо не трябва да си там! Превишена скорост по може да се преглътне въпреки, че неговата е била с пъти над позволената, но да седнеш зад волана след употреба на алкохол и наркотици милост не трябва да има!
-2
 
 
Брей, какъв народ, брей! Само злоба. Всеки монета има две страни. Човекът задава резонни въпроси, ама нейсе, няма кой да чуе. Защо все с омраза се подхожда към всеки въпрос, хора? Факт е, че се случила тпагедия. Факт е, че ива виновни. Факт е, че един от тях е осъден. Факт е, че съпругата на една от жертвите, жена със съмнителна репутация, използва тази трагедия, за да извлече облаги. И успява до този момент. А травмата на нейните дечица е някъде на заден план. Тях никой не ги пита. Дали да оплюем виновника или облагодетелствената е въпрос на личен и морален избор на всеки от нас. Нека осъдим неговите действия, нека осъдим и несправедливо и избирателно взиманите решение от родните съдии и нека осъдим осребряването на една трагедия като тази! Само тогава можем да съдим като разумно общество. А когато се научим да се вглеждаме в собствения си двор, а не в градинката на другия, съвсем ще сме готови да градим. Злобата руши, разбирането гради. Хайде да градим заедно, с добро, което наистина е заразно!
+4
 
 
Ей бастун,а нямаш ли въпроси към пияния убиец и наркоман брат ти ? Щото аз имам...
Когато знам какво ми е само аз си знам какво ми е! Жалери
на 26.05.2020 г.
+5
 
 
Пу ... нагли ГОВЕДА тая фамилия трябва цял живот да си прави пас, че присъдата е смешна, а тия даже и нагли!
+7
 
 
Със сто километра след употреба на алкохол, убити 3 ма души. И друг им е виновен. Наглост. Детенцето на едната от жените вече е пълно сираче след като преди две седмици почина и баща и, млад полицай.
+4
 
 
Затвори си устата нагляр щото на някой ще му причернее и жална ви майка ! Вместо да си налягате парцалите щото присъдата трябваше да е поне 15 години вие пасмина долна сте нахални до безбожие. Но както казах все ще се случи някой делия и ще ви изчисти вкупом. Да не дава бог ,ама ако беха мой деца загиналите до сега да са забравили за вас. Така ,че тиииихо.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: