ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
От "Лаута": В България да си ултрас е присъда
Автор: Стойчо Генов 10:28 / 28.05.2020Коментари (24)5232
© Plovdiv24.bg
Нарязаният жестоко фен на Локомотив (Пловдив) вече е изписан от болницата. Както е известно, 16-годишното момче пострада сериозно след меле между привърженици на "смърфовете" и цивилни полицаи в Пловдив.

"След инцидента видяхме опит да се настрои общественото мнение изцяло срещу феновете. Подобни случаи е лесно да се заклеймят, когато се нарекат фенове или ултраси. В България за съжаление това е присъда. В годините обаче се доказахме със социалните и обществени дейности, защото за нас това никога не е било просто футбол", каза Атанас Нейков от фенклуба на "черно-белите".

"Тук говорим за обикновена случка между граждани, които са посетили питейно заведение и е възникнал спор между тях", допълни фенът на "смърфовете", цитиран от "Меридиан мач".

Фенклубът на Локомотив (Пловдив) апелира за прозрачност и случаят да не се потули, тъй като има замесен служител на МВР.

В ОДМВР Пловдив е започнато дисциплинарно производство срещу полицейския служител от РУ Стамболийски, взел участие в конфликта. Със заповед на директора ст. комисар Йордан Рогачев служителят е отстранен от длъжност до изясняване на всички обективни обстоятелства.
Още по темата: общо новини по темата: 10
17.06.2020
17.06.2020
17.06.2020
16.06.2020
05.06.2020
27.05.2020
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Декларация Арми пак са силни в питанките в писмен вид. Очевидно Декларация Арми не правят разлика между ултрас и хулиган, а тя е доста сериозна. За публика, претендираща да е "положила основите на хулиганството" (което не е близо до вярно дори), фактите отново ти убягват, защото сте жертви в случая. Ултрасът е човек, който пее цял мач, вика, скача, прави хореография и подкрепя отбора си шумно и зрелищно НА СТАДИОНА! Хулиганите са тия, дето изобщо не им дреме отбора им бие ли, пада ли, фалира ли, шампион ли става - те живеят за да се бият с хулиганите на противниците и да правят проблеми както на стадионите, така и извън тях. В конкретната случка с ченгето и нарязания пубер не виждам нищо ултрас, а само и единствено хулиганско пиянско сбиване, дори не разбирам защо клубната принадлежност се намесва, даже шефа на МВР заяви, че си е "типично пиянско сбиване без клубни пристрастия".
+2
 
 
Тези фенове не обичат футбола,те обичат войната!Играй футбол,а не война!
-2
 
 
То само като прочетеш съобщението от МВР и ти става ясно.Конфликта бил между фенове и граждани,чакайте бе тоя полицай като е фен на ботев що не е сложен и той от страната на феновете?
+4
 
 
Обществото също искаме прозрачност на делото!Ултрасите погазват обикновени граждани,следващият път може да атакуват деца или майки с деца,които няма да могат да се отбраняват като полицаите в случая!Добре,че човека е знаел как да се защитава без да се стигне до убийство!Но в друг случай може и да не се развие по такъв начин атаката от ултрасите и да се стигне до жертви!Има случаи над побоища над ученици и много други!Нека има прозрачност на делото за да се укротят малко настроените за мъст и омраза фенове
-3
 
 
Чета коментарите на някой идиоти тук и за пореден път се убеждавам защо сме на този хал в нашата мила родина !!! Какво сте тръгнали да се хващайте за маловажни неща от сорта какво правило 16 годишно момче по заведения посред нощ !?!?! Има си органи които да минават да проверяват и да глобяват!!!! Нека си понесе последиците за това, нека си понесат административните наказания и родителите му !!! Не знам някой да оспорва това. НО важните факти в случая са съвсем другаде и важното което се прикрива удобно е съвсем другаде !!! А то е елементарно ако сме нормално мислещи хора ! МЕКО КАЗАНО НЕДУПОСТИМО Е ПОЛИЦАЙ ДА ВАДИ НОЖ НА КОГОТО И ДА БИЛО А ОЩЕ ПО МАЛКО НА 16 ГОДИШНО МОМЧЕ !!!! МЕКО КАЗАНО Е ЧЕ Е НЕДОПУСТИМО СЪЩИТИЯ СЕЛСКИ ПОЛИЦАЙ ДА СЕ ДЪРЖИ АРОГАНТНО СЪС ДРУГИ ПОСЕТИТЕЛИ В ЗАВЕДЕНИЕТИ ПОНЕЖЕ СЕ Е НАСРАЛ ОТ АЛКОХОЛ И НАРКОТИЦИ !!! И ТОВА ВСИЧКО Е ТАКА ЗАЩОТО ЕТО ТАКИВА ИНДИВИДИ КАТО СЪЩОТО КОПЕЛЕ НА КОЕТО НЯКОЙ МУ Е ДАЛ ЗНАЧКА СЕ МИСЛЯТ ЗА НЕДОСЕГАЕМИ !!! ЗАЩОТО СИ ПОВТАРЯТ В ТЪПИТЕ ИМ КРАТУНИ ЧЕ ГАРВАН ГАРВАНА ОКО НЕ ВАДИ !!! А ЗА ТОВА ВСИЧКО СМЕ СИ ВИНОВНИ САМИТЕ НИЕ, ГРАЖДАНИТЕ НА ТАЗИ ДЪРЖАВА ЗАЩОТО ДОПУСКАМЕ ДА СЕ ИЗМЪКВАТ РАЗНИ МИШОЦИ КАТО ТОВА СЕЛСКО ЧЕНГЕ ОТ СТАМБОЛИЙСКИ НЕНАКАЗАНИ А ТЕ ВСЕ ПОВЕЧЕ ПОЧВАТ ДА СИ ВЯРВАТ ЧЕ СА НЕДОСЕГАМИ !!!!
-1
 
 
И затова е по-добре професионалния футбол да спре да се спонсорира пряко и косвено от държавата, докато тия селяндури си намерят някаква полезна за обществото работа.
+3
 
 
Не, не е присъда, а диагноза при която индивида е по- низш от животно!/визирам ултрасите на всички отбори/. Вижте си изпълненията и тогава се оплаквайте! Има и други фенове, които не участвуват в такива изпълнения и точно тях изгонихте от стадионите! И накрая, обяснете ми, как 16г. непълнолетен младеж е замесен в скандал в заведение след полунощ, няма ли родители и какво очаквате да стане от него? Колкото и да лъскате имидж с някакви социални и обществени дейности, не става! Нали знаете, какво и колко малко трябва да се пусне в каца мед, за да се изхвърли меда?
+1
 
 
В годините обаче се доказахме със социалните и обществени дейности - хаха, да, да се биете по поляните като животни предния ден, една от тия дейности ли е :D
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: