ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ексклузивно: Четирима треньори хвърлиха оставки в Ботев, директорът на школата ги последва
Автор: Стойчо Генов 21:57 / 29.05.2020Коментари (23)25454
© Plovdiv24.bg
Изключително драматични събития, довели до общо 5 оставки, са се разиграли днес в ПФК Ботев Пловдив, научи ексклузивно Plovdiv24.bg. Става въпрос за детско-юношеската школа на "канарчетата". Днес на базата в Коматево се е провела твърде напрегната оперативка.

В крайна сметка четирима треньори от академията на жълто-черните са хвърлили оставки. Едномесечно предизвестие за напускане са подали Илия Иванов, Стоян Ангелов - Стинката, Минчо Цветанов и Васил Стефанов, разбра нашата медия от сигурни източници. Афектиран от действията им останал директорът на школата Димитър Младенов, който се опитал да овладее ситуацията и да разубеди въпросните специалисти от намерението им да напуснат.

След като не успял, самият Младенов също пуснал официално предизвестие за напускане.

Очаквайте подробности около скандала и официално мнение от ръководството на ПФК Ботев!
Още по темата: общо новини по темата: 191
25.08.2023
16.08.2023
14.08.2023
25.06.2023
25.06.2023
23.06.2023
предишна страница [ 1/32 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Тук не става въпрос за пари а за омраза и реваншизъм. Има дълга предистория. Вече няколко години. Преди няколко дни в последната минута размениха треньорите на наборите 2006 и 2009. От борда на директорите официално казаха, че това е тяхно решение. Да, ама не. Какъв е този борд ? Какви са тези директори които позволяват на един болен (но не от коронавирус) да сменя задкулисно треньорите ? Кой управлява клуба ? Клуба иска ли да развива своите треньори ? А своите юноши ? Как юношите ще тренират пълноценно когато им сменят треньорите ежедневно ? Как клуба ще задържи своите талантливи деца които получават предложения от други клубове ? С тези интриги ли ? Утре болния(напомням , че не е от коронавирус) може да реши , че му пречи един цял набор. От борда на директорите ще изгонят целия отбор за да му угодят ли ?
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 30.05.2020 г.
+2
 
 
Митьо Младенов е най-виновен, защото за нищо не се интересува, не се вясва по цели дни. Дай му на него само на лов да ходи. Че и заплата взема.
-1
 
 
Днес в 12:30 ч.се проведе среща между родителите на децата от втората група на 2010 г.,които започнаха тренировки през септември 2019 г. и бяха освободени даже без подбор преди седмица и шефа на ДЮШ Младенов и новия трен.на набор 2010.Срещата беше във връзка с подигравката и унижението,което претърпяхме ние и горките ни дечица,след като ни освободиха без обяснение,въпреки че редовно сме си плащали таксите от по 50 лв. и 300лв за екипи,както и поискахме обяснение защо никое от децата ни не е селектирано в оставащия отбор.Думите бяха тежки разменяха се обиди,викове,все пак затриха децата ни,разбра се дори че са взели дете което дойде в нашта група януари 2020г.,което си избрал треньора,а наще таже беше виждал.Разрази се скандал,шефа не знаел разчитал на треньорите,ми тогава за кво си там,противоречат си с два отбора не можело,пък от 2013 набор може,е как така не следвате ли една политика.Попитах ги как ще играете футбол 11 след 2-3 години с 15 човека,щял господина Стефанов да си избира от някъде си по 1 дете на година-смях,а не от школата,а тези които са там го попитах всички ли ще станат убеден ли си,ти не ги познаваш,и кво стана сега си отива,нека му,незнам какво се случи но съм доволен от развръзката,тези куромпирани хора вън,щото с говори за наши и ваши и взимане на пари а още не беше дошъл тоя мизерник Василчо Стефанов,разбулихме духовете яко,утре ще се разбере,ни поне дадохме урок че така не трябва да се постъпва с децата ни възпитавани в жълточерната идея и на който изтриха усмивките от лицата им и плакаха,сега да реват с нас негодниците долни!?!
+1
 
 
Да попитам този или тази с фалшивият профил Ивет Лалова говори глупости че са ги хванали да взимат пари от родителите Защо не се поинтересуваш от кога не са взимали заплата
+3
 
 
Чудесна новина, хората на кривия се изнасят!
-4
 
 
Жалкото сдружение се разпада бавно но славно
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Оперираха успешно Георги Николов! Известен мениджър с голяма помощ за нападателя на Ботев
Строителите на стадион "Христо Ботев": Все по-близо до финала!
Попето е възстановен, повежда Ботев срещу ЦСКА-София
Пловдивското дерби се отдалечава… засега
Победи с 6:2 и 4:1 за Стамен Белчев в срещите с Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: