ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
От ПФК Ботев коментираха пред Plovdiv24.bg драмата с петте треньорски оставки
Автор: Стойчо Генов 11:37 / 30.05.2020Коментари (62)22585
©
Plovdiv24.bg направи няколко опита да се свърже с прокуриста на ПФК Ботев Пловдив Асен Караславов, за да коментира ексклузивната ни новина за подадените общо 5 оставки в детско-юношеска школа на клуба. Тъй като телефонът му даваше "свободно", потърсихме за коментар пресаташето на клуба Тодор Благов.

Както вече информирахме, едномесечно предизвестие за напускане са подали треньорите Илия Иванов, Стоян Ангелов, Минчо Цветанов и Васил Стефанов, както и директорът на школата Димитър Младенов.

Ето какво заяви пресаташето на ПФК Ботев Тодор Благов пред Plovdiv24.bg:

ПФК Ботев ще направи опит да задържи упоменатите треньори, за които сте писали във вашата статия. Наистина някои от тях искат да напуснат клуба. Тъй като те са изключително големи професионалисти и показаха отлични резултати в нашата школа, към тях има голям интерес от водещите школи в България.

Школата на Ботев (Пд) е една от най-добрите в България, като това се дължи на отличния колектив между треньори, директор на школата и ръководство. В това число искам да посоча работата, както на Николай Киров като директор на школата, така и на другите специалисти, заемали тази позиция - Иван Цветанов, Трифон Пачев, Ферарио Спасов и в момента Димитър Младенов.
Още по темата: общо новини по темата: 191
25.08.2023
16.08.2023
14.08.2023
25.06.2023
25.06.2023
23.06.2023
предишна страница [ 1/32 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Жаден, голям довод изкара - " Вашата наднормена групичка виж е от трима човека май, май....(наднормена по килограми)". А ти какво направи? Регистрира три ника ли? :):):)
-2
 
 
Много интересна работа. Ако някой има различно от вашето манипулативно, лъжливо, злобно мнение, то това е манипулация ;). Ни веднъж не казах, че са велики специалисти. Нека бъдем коректни. Работещи ТРЕНЬОРИ, обичани от деца, уважавани от колеги, с ЧЕСТ, достойнство и морал. Длъжен съм да изкажа позиция, тя е на стотици хора! Вашата наднормена групичка виж е от трима човека май, май....(наднормена по килограми)
+1
 
 
Интересна работа!!! Три ника (Jaden Za Futbol, Футболен клуб - Рачо Пловдив и Бургаския гларус) новорегистрирани през неделния ден ни обясняват надълго и нашироко колко велики специалисти са треньорите които всеки ден от години наблюдаваме в Коматево!!! Елементарен опит за манипулация от страна на подалите оставки. БОТЕВ 1912 ще има школа дълги години след напускането им, а къде ще продължат те жалкото си съществуване си е тяхна работа...
0
 
 
Госпожи или господа "агитатори,"хайде да си лягате вече,че наближава полунощ.Днес дадохте всичко от себе си да агитирате в полза на подалите оставки и този или тези които ги манипулират.Избършете си пяната от устите и оставете ръцете си и мозъчетата ви да починат.Лека нощ.
-2
 
 
Каква жалка картинка само ! Хора без морал , злобни и отмъстителни , наричащи себе си "фенове на Ботев " нанасят вреди и поражения на треньори , деца и юноши на клуба . Нанасят вреди на цялата школа които тепърва ще се усещат. Вие отвращавате , вие отблъсквате , вие... Вии сте идиоти ! И тези същите повтарят като в транс. Повтарят като в умопомрачение : "Колежа" , "Колежа" , "Колежа"... Как ще напълните стадиона някой ден с тези грозни изпълнения ? Кой ще дойде да гледа ФК "Рачо" Пловдив ? Ще докарате под строй и насила данъчни служители ли ? Жалко , че клуб с история дълга и славна в момента служи за инструмент за разчистване на лични сметки от банда негодници. И какво ще спечелите ? Ще изгоните няколко треньора и ще злорадствате , нали ? Каква жалка картинка само !
-1
 
 
И може да бъде просто. Журналист влиза и пита трениращите деца. За Стинката всяко ще каже : Голям! Искам да съм като него! Моята България все някога ще намери път. Той е прост и известен . Труд ! Няма невъзнаграден труд! Стоян Ангелов на това учеше децата ни! Дано му се случи! Клубът за който посвети труда си, не му го даде!
-3
 
 
Утихнахте много! Спечели Рашко! Стоян Ангелов си тръгна! Радвай се! Утре на Ю15 ще се изправи срещу децата които е създал и логично ще ги победи. Надявам се да не потърсиш отговорност от някой друг! Ти завоюва това. Леко ти беше. Подхилваше се. Ботев за теб явно не е нищо. За Митко Младенов, за Трифон Пачев, за Тодор Благов не е така! Нищо де.... на теб да ти е добре. И на онзи които назначи . Ботев е традиция, вяра и достойнство! Нямаш място там! Ботев ще пребъде! Плужаците НЕ!
0
 
 
Аз си мислех, че дължим успехите в школата на Белия, на Цветанов, на скаутите, на Стефчо Стоянов, Пепо Пенчев, Онов, Байрев и другите спечелили някакви отличия треньори, а то се оказва, че ги дължим на Кривия. Колко съм прост.
-3
 
 
Ако Александър Александров Кривия не бе осъществил тази прекрасна идея. .... Школата никога нямаше да бъде най- добрата в България! Шапка трябва да му сваляте!
-2
 
 
Прекалено внимание Ви отделих. На Илия Иванов, Стоян Ангелов и Тодор Благов може да дишате праха. Да не Ви приседна питието. ?!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Лъчезар Балтанов надъха малките национали в Пловдив
Мертенс тренира с отбора, Ботев почна подготовка за "моряците"
Класика в жанра! Пратиха Сватбата и Железов в Пловдив за двубоите на Локо и Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: