ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо победи Левски и Сватбата, продължава да мечтае за нова купа
Автор: Стойчо Генов 22:23 / 09.06.2020Коментари (15)14085
Локомотив Пловдив победи Левски с 2:0 в първия полуфинален сблъсък от турнира за Купата на България, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Двубоят се игра на Лаута, а реваншът е след две седмици на "Герена", въпреки че от БФС все още не са обявили официално дата.

Капитанът Димитър Илиев (23) и Бирсент Карагарен (45) бяха точни за домакините. Сред ВИП гостите в ложата бяха кметът на Пловдив Здравко Димитров, бившият собственик на Ботев (Пд) Димитър Христолов, новият собственик на "сините" Наско Сираков, както и националният селекционер Георги Дерменджиев.

Черно-белите започнаха много надъхано двубоя и откриха резултата в 23-ата минута. Янис Каргас сгреши фатално при изнасянето на топката, която му бе отнета. Аржентинецът Лукас Масоеро изведе Димитър Илиев, който навлезе отляво в наказателното поле и с удар по земя в близкия ъгъл изненада несигурния вратар на Левски за 1:0.

В 39-ата минута реферът Ивайло Стоянов - Сватбата пожали Холмар Ейолфсон, който извърши грубо нарушение, а вече имаше един жълт картон.

В самия край на първото полувреме Локо стигна до втори гол след отлична многоходова комбинация. Отново Умарбаев изведе отляво Йосип Томашевич, който напредна и почти от аутлинията центрира към малкия пеналт, където Бирсент Карагарен изпревари бившия си съотборник Иван Горанов и засече с крак на празна врата за 2:0.

В 51-ата минута Ивайло Стоянов направи поредния си жест към гостите. Димитър Илиев изведе Анте Аралица, който се откъсваше сам срещу вратаря, но бе фаулиран от Янис Каргас. Гръцкият бранител обаче получи само жълт картон.

В 77-ата минута Анте Аралица се измъкна между двама защитника, след което бе ударен с ръка от Ейолфсон, който също имаше вече жълт картон. Сватбата обаче за пореден път се уплаши и дори не отсъди фаул, какъвто безспорно имаше.

Четири минути преди края вратарят на Левски Миятович спаси сигурен гол, след като в последния момент изби топката при едно центриране, което отиваше право към Диниш Алмейда и Давид Малембана.

Локо игра в състав:

Мартин Луков, Милош Петрович (66- Давид Малембана), Диниш Алмейда, Лукас Масоеро, Йосип Томашевич, Бирсент Карагарен (84- Николай Николаев), Петър Витанов, Парвиз Умарбаев (78- Момчил Цветанов), Лукас Салинас (78- Миховил Клапан), Димитър Илиев, Анте Аралица (84- Доминик Малонга).

Още по темата: общо новини по темата: 213
06.07.2020
06.07.2020
05.07.2020
04.07.2020
04.07.2020
04.07.2020
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Браво на Локо, дано и ние отстраним ЦСКА и да имаме право на реванш!!!
на 10.06.2020 г.
+1
 
 
Браво на Локо! Дано и ние отстраним ЦСКА и да направим пак як финал ! :)
+1
 
 
Голямо густо да биеш говедата с толкова класна игра, и то в присъствието на толкова видни говеда, като сираков и гонзо, само ясен петров липсваше! Голям подарък и за рожденика Гочо Василев, да ни е жив и здрав, още дълги години да се радва на такива славни победи над говеждите! Само ЛОКО!
на 10.06.2020 г.
+1
 
 
Дано и ние с някакво чудо отстраним цска и получим право на реванш,но едва ли.
-2
 
 
Исландетса, Горанов и гарцхето трыбвасхе да бадат изгонени с 2-ри йалти картони, но Сватбата ги пойали. А ако таыа фалцирана топка на Тзветанов бесхе влыазла в краыа, подхуентси быаха му изыали главата. Те и така са оут от турнира, но 3:0 схтесхе да е по-реален резултат. Те са йив тасхак като отбор. И на Геыарена схте ги бием.
-2
 
 
С иэключение на Митко и Аралица, всички останали иэиграха великолепен мач. Но над всички бяха Масоеро, Томашевич и Умарбаев. Бруно насити центъра с пет човека и с това владеехме играта до самият край. Това отиграване на Цветанов в края трябваше да влеэе эа да им държи влага на говеждите далго време. Честита победа локомотивци и на эдраве.
0
 
 
На Антонио Карека му е кофти,но това е живота.
+1
 
 
Браво!Честито на всички локомотивци!Наздраве и поздрави от Италия!
-3
 
 
От сърце подкрепях Локо заедно с най добрият си приятел и луд Локо фен! Но отбор с претенции на това жалко подобие от "столицата" да няма ЕДИН удар ме кара единствено да престана да гледам български футбол! Димитър Илиев - изключително симпатичен! На фона на оня чукундур Дани Кики поне. Първо полувреме Левски унизени! После жалки. Треньорът им тъп шопски гьон! Благодаря на Локомотив Пловдив за прекрасната вечер! От сърце. Дано Ботев утре победи и на финал отново. Заради миналото, Лайкучката и всички истински фенове!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: