ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Крушарски жегна лошо Ераносян, призова го да се откаже от треньорството и да се извини
Автор: Стойчо Генов 09:36 / 10.06.2020Коментари (14)7962
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски отвърна на удара и отправи доста сериозни нападки към клубната легенда Едуард Ераносян, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Бизнесменът призова треньор №1 в историята на черно-белите да се откаже от професията, както и да се извини на "по-малкия ми син, най-гърчавия".

"Искам да направя един апел към един бивш треньор и състезател на Локомотив - легенда на клуба. Ако има доблест, да се откаже от треньорството. Той каза нещо за един от двамата ми синове, този по-малкия, най-гърчавия. Каза, че от него футболист няма да стане. Бих го помолил, ако има доблест, да каже той за кой става въпрос и да му се извини. Тези двамата мои синове, те ядат най-много бой - от мен и от треньора. Аз тях въобще не ги толерирам, аз тях ги мачкам най-много", избухна собственикът на черно-белите след снощната победа с 2:0 над Левски в първия полуфинал за Купата на България.

Бизнесменът не спомена конкретни имена, но за "черно-бялата" общност е пределно ясно, че става дума за Ераносян и Бирсент Карагарен. Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че именно при Едо нападателят бе принуден да разтрогне договора с родния си клуб, след като специалистът обяви, че няма да разчита на него. Впоследствие Карагарен направи два силни сезона в Дунав и отново се върна в Локомотив, по настояване лично на Христо Крушарски.

Преди няколко дни Ераносян отправи критики за играта на Локомотив при победата с 2:0 над Етър, като освен това нарече Анте Аралица "малко ялов".

Още по темата: общо новини по темата: 213
06.07.2020
06.07.2020
05.07.2020
04.07.2020
04.07.2020
04.07.2020
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Като локомотиветз, не мога да отрека футболните кацхества на Едо и това което е дал за родниыат си Локомотив. Но да си голыам футболист не ознацхава цхе схте си и голыам треныор. И други легенди на Локомотив като Бонев, Гоцхо Василев, Садуков, Хр. Колев и Кр. Димитров не успыаха да постигнат несхто знацхително като треныори в Локомотив. Бруно работи с много малак будйет. Ние взимаме само свободни агенти без пари а мейду тыах е трудно да се намери несхто кацхественно. Но Бруно даказа цхе разбира от футбол и изгради много стабилен отбор само за 1-2 години. И наы-впецхатлыавасхтото е цхе след 3 месетза без футбол, тоы успыа само са две седмитзи да ги подготви. Отбора ни играе вдахновено, с раздаване по терена и показва много приыатен за гледане футбол. А всицко това стана благодарение на Акраповиц и неговиыат подход кам футболистите и публиката. Едо ныама право да критикува коыто и да е засхтото тоы не е постигнал нисхто като треныор изван Локомотив. Извиныавам се за латиницата.
-1
 
 
Едо на Акрапович само вода може да носи
+1
 
 
Да, нищо ново: късата памет на вечните мажоретки на Лаута в действие. Да оспорваш футболните аргументи на Едо е жалко, тъжно и смешно. Когато той създаде шампионския отбор (който биеше говяда и прасета с 3 гола разлика) всички се мазнехте като мишоци. Едо създаде легендарен отбор с НУЛА бюджет за трансфери. Анонимни инпрогонени футболисти като Мартин Камбуров и доведе от селските групи (Плевен), за да ги направи легенди!!!! Крюшарски харчи на Лаута, пари подаренинот ГЕРБ. Който е късоглед, тъп или и двете не вижда, че всяка партия си отглежда избиратели. Исъината е, че истинските фенове избягахме от Лаута отдавна, колкото и да обичаме клуба. А плоските тикви и еднодневки вечно ще грухтят на стадиона, когато има лапаница и ще се крият като има пауза в спонсорството.
-1
 
 
Къв специалист е Едо???С парите на Жорон Илиев и аз мога. Майстор е Бруно. Със скромен бюджед направи велик отбор и донесе най ценната купа
+1
 
 
Браво Крушарски, велик си, винаги ще има неблагодарници като този под мен.
-3
 
 
Кришо да не синприпосва особено заслуги на Лаута. Каквото и да спечелим е заради футболисти и тренери като Едо, Садъка, Гочо, Камбура, Бонев, Бащата и великата пловдивска публика! Крушарски винаги ще остане парашутист, който разбира от футбол толкова, че да изгони най-доказания БГ нападател за всички времена МАРТИН! Олигофренът Крюшо го нарече “куц дърт кон”, а Мартин трябваше да завърши на Лаута великата си кариера. Едо е велик тренер и за съжаление или не той не цепи басма нито на Бонев, нито на Жоро Илиев, нито на Домуса..... затова без подмазване в БГ не се стои дълго тренер!
+3
 
 
Едо е голям специалист,но специално с Биската сбърка,както и със Симеон Райков на който пък му каза че имал скъпа кола и не му трябвало заплатата на футболист.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: