ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феро: Не съм свикнал мой отбор толкова дълго да не може да отбележи гол
Автор: Стойчо Генов 23:11 / 10.06.2020Коментари (8)5401
Треньорът на Ботев (Пд) Ферарио Спасов остана доволен от нулевото равенство срещу ЦСКА-София, тъй като то дава шансове на тима му да се класира за втори пореден финал за Купата на България. Специалистът смята, че липсата на голове от страна на възпитаниците му не е повод за притеснение.

Ето какво каза Феро след края на двубоя в Коматево:

Доволен съм до толкова, че постигнахме резултат, който ни дава шанс на реванша. Ако трябва да съм обективен, ЦСКА имаха доста шансове за гол през второто полувреме. Контузията на Джонатан и влизането на невъзстановения Лазар Марин – съвсем нормално е да се получи предимство в играта на гостите. Нашият отбор беше уморен. Но за наша радост Янко Георгиев беше на мястото си.

Имаме ограничена резервна скамейка като позиция. Нямам много варианти да правя промени. Всички момчета днес се вложиха в мача, но все пак нямахме много ситуации пред противника. Но това са хората, с които ще завършим първенството.

Не можем да отбележим гол, защото пропускаме създадените от нас ситуации. Но това не е повод за притеснения. Факт е, че не съм свикнал отбор, който аз водя, толкова дълго време да не може да отбележи. В никакъв случай няма да отписваме предстоящия мач с Лудогорец.

Още по темата: общо новини по темата: 213
06.07.2020
06.07.2020
05.07.2020
04.07.2020
04.07.2020
04.07.2020
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 11.06.2020 г.
+1
 
 
Ами, свиквай. Самуилов пара за селекция не дава - нямаме централен нападател, продадохме си ги или ги отстранихме, отзат трагедия, Балтана я кара още като младоженец, младите - не могат с летящ старт да се включат и отбора стои като увиснал. Продаваме футболисти, но не взимаме други, като гледам - така ще върви и нататък и ще кретаме по средата. Хубаво беше в ЛЕ, но се видя, че за там трябват класни футболисти, каквито имахме - сега такива няма, с изключение на Тошко.
-1
 
 
От Локо съм,но на снощния мач видях един страхлив Феро който беше излезнал да не допусне гол,а Литекса в момента са толкова зле че трябваше още снощи да си опечете работата
-1
 
 
Храст, снощи трябваше да паднете поне с 3 гола разлика! Радвай се, че Литекс са адски слаби и отивате на финал с Локото пак. Истината е, че и вие не показвате нищо, като игра.
+3
 
 
Феро,Ферооо...продадени,напуснали,нулева селекция,безумно слаба форма на уж основни играчи,страхлива тактика.....така ли ще я караме? Браво за юношите,но само с тях не става!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Оперираха успешно Георги Николов! Известен мениджър с голяма помощ за нападателя на Ботев
Строителите на стадион "Христо Ботев": Все по-близо до финала!
Попето е възстановен, повежда Ботев срещу ЦСКА-София
Пловдивското дерби се отдалечава… засега
Победи с 6:2 и 4:1 за Стамен Белчев в срещите с Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: