ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
ПФК Локомотив с остра позиция във връзка със закона за хазарта
Автор: Стойчо Генов 18:54 / 12.06.2020Коментари (18)6840
©
Във връзка със Законопроект за изменение и допълнение на Закона за хазарта, номер 054-01-50, внесен в Народното събрание на 04.06.2020г. от Валери Симеонов ръководството на ПФК Локомотив Пловдив изразява следната позиция:

В разпоредбата на параграф 1 на законопроекта се предлага създаване на ал. 4 и чл. 4 от Закона за хазарта, съгласно която хазартни игри в игрално казино и/или игри с игрални автомати се организират само в хотели с категория пет звезди, в курортни комплекси и населени места съгласно приложението към закона, както и в територии и населени места, отстоящи на не повече от 20 км от шосейните, железопътните, морските и речните гранично-пропусквателни пунктове.

Приемането на тази разпоредба би довело до затварянето на всички игрални зали и съответно до преустановяването на тяхната дейност. Всеизвестно е, че организаторите на хазартни игри са основни рекламодатели и спонсори на много български спортни клубове, в това число и на ПФК Локомотив Пловдив. Предоставените от страна на хазартните организатори във връзка с рекламните и спонсорски договори средства са задължителен елемент за съществуването на клуба, поддържане на спортната база и за постигане на високи спорни резултати от страна на спортистите ни.

Тази редакция на Закона за хазарта неимоверно ще доведе до спиране на приходите за клуба от основния източник на средства. Отпадане на тези приход поставя под въпрос издръжката на клуба, спортистите му и респективно неговото бъдещо съществуване. В случай, че се допусне лишаването ни от тези средства за нас възникват сериозни притеснения за бъдещето на спортния ни клуб.

През изминалата 2019 година Локомотив триумфира с Купата на България, игра финал за Суперкупата и остави отлично впечатление с изявите си в Лига Европа срещу Спартак (Търнава) и Страсбург. През тази година “черно-белите" имат шанс да защитят Купата и да играят отново на европейската сцена.

За Футболист №1 на България за 2019 пък бе избран капитанът на Локомотив Димитър Илиев.

Надяваме се, че законопроектът ще бъде преразгледан и ще бъде взето правилното решение в името на българския спорт.

С уважение,

Ръководството на ПФК Локомотив Пловдив
Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
С пари от хазарт и проституция доколкото съм запознат се управляват единствено мафиотски структури. Това ли е спорта в България? Ако е така разбирам защо никой освен фен клубовете вече не се интерисува от футбола в България.
на 12.06.2020 г.
-1
 
 
И проституцията и хазарта във всичките му форми трябва да се узаконят, а държавата да изсмуче колкото си може повече пари от тези бизнеси,защото там се въртят законни и незаконни приходи за милиарди. Мое мнение е ,че този закон, както повечето гласувани от ГЕРБ обслужват определени интереси.
-4
 
 
Не знам дали е уместно да наричаш Мунчо по умни хора от теб, но Локомотив са напълно прави!
-5
 
 
Хазарта е основния рекламодател и след това ТВ права.Найденов си основния хазартен бос но той държи футбола в Бг.
+2
 
 
Я, декларация от буферите. И то по тема, която изобщо не ги засяга. Спонсорите имат подписани договори и са длъжни да ги изпълняват, без значение от обстоятелствата. Този закон се пише именно за да се бутне рамо на Ефбет, ама вие сте прекалено прости да го асимилирате. Та те от Ефбет си мълчат и не вдигат вой, ама манго го е страх да не секне кранчето и веднага пише декларации. Циганска работа.
0
 
 
КОМАРДЖИЙ! Хазарта в България трябва да се забрани!
+1
 
 
Всички отбори разчитат на тези пари,но да видим кой има мъжеството да си го признае
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: