ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Андреа правила секс само с трима мъже - Кобрата и двама преди него!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:31 / 14.06.2020Коментари (14)36790
©
Андреа спокойно може да мине за най-моногамната фолк певица. Блондинката, която е бивша моделка, е имала интимни отношения само с трима мъже, издадоха близки до блондинката. Учудващо за разкрепостеното й поведение на сцената, както и за разголените й снимки, но източникът ни издаде, че фолк дивата не е поглеждала друг мъж по време на 13-годишната си връзка с боксьора Кубрат Пулев. "Тя наистина му беше вярна. Именно заради това я боли от това, което се случи и от безкрайните му изневери", разказват нейни приятели.

Двамата се залюбиха, когато тя бе едва 20-годишна, а малко след това спортистът й предложи брак, като бе скрил пръстена в чаша шампанско. Романтичното предложение бе преди повече от 10 години на яхта в морето, която Кубрат бе наел специално заради певицата. Двамата така и не стигнаха до гражданското. 

Приятелките на Теодора, както е истинското име на певицата, се кълнат, че преди Кобрата тя е имала само двама мъже в живота си.

Първият е бил Янко, бивш гард на дупнишките Братя Галеви, с когото тя е имала няколко години страстна връзка и дори е посветила първата си песен "Като непознат" именно на него. След това фолкаджийката е имала още едно гадже, а след това на хоризонта се появил боксьорът Кубрат Пулев.

"Докато  Кобрата й бе годеник не се осмеляваше да гледа навън, а и никой от противоположния пол не смееше да я сваля, знаейки с кого има връзка. Пък и тя нямаше потребност да бъде с друг", разкриха източниците на изданието.

От доста време се знае, че Андреа не може да се похвали с богат сексуален опит, защото още на 20 започна връзка с боксьора, заради когото остана без пукнат ухажор. Днес блондинката, която след раздялата си с Кобрата се взе в ръце – отслабна и започна да се грижи за външния си вид, съжалява, че е посветила най-хубавите си година на неверника Кубрат.

Припомняме, че силиконовата блондинка развя брутални подробности за връзката им публично и в социалната мрежа инстаграм разкри, че Кобрата й е изневерявал многократно, докато я молел да му роди дете.

Иначе сагата между Андреа и боксьора продължава. Преди дни певицата посрещна с нов татус отговора на бившия си годеник. Спортистът даде обширно интервю пред Ники Кънчев в рубриката му в интернет сайт, като засегна и раздялата с фолкпевицата, както и емоционалните й постове в социалните мрежи. Блондинката не отвърна на коментара му. Вместо това сподели клипче, в което се вижда как й правят нова татуировка на врата – знакът на зодията й Водолей. Все пак малко след интервюто на Кубрат, Андреа отговори на въпроси на почитатели в инстаграм, от които стана ясно какво е мнението й за изневярата, както и за какво съжалява.

"Хората изневеряват, когато имат грешна представа за морал и за това кое е вярно и кое е грешно. Изневярата става и когато човек не вярва в себе си, не е уверен. Тогава създава грешна представа за себе си. Изневярата не винаги се състои в сексуални отношения. Изневярата към собствените ти вярвания е най-голямото предателство", сподели Андреа. Тя съжалява за това, че през последните години е позволила на някои хора да влияят на кариерата й.

"Никога повече!", написа певицата в отговор пак на свой фен, с което създаде впечатлението, че подготвя голямото си завръщане в попфолка. В последно време Андреа залага предимно на международни проекти, като последно в края на април представи своя версия на обичаната песен "Повей, ветре" на Паша Христова. 

Любопитен отговор даде Андреа и на въпроса на свой почитател дали вярва още в хората: "Не вярвам в празни приказки! Много е грозно да говориш за патриотизъм, за свободен дух, за това как хората сами трябва да си вярват, да бъдат обединени, чисти и да бъдат истински! А в същото време самия ти да знаеш, че в огледалото не виждаш истинската си същност". 

Кубрат, от своя страна, свърза раздялата с Андреа с контекста на разговора, в който сподели убеждението си, че това, което ни държи живи, са "тези емоции, тези моменти на невероятно, нещо, което е отвъд нормалното". "Тя е един уникален човек. Повече от уникален... Няма как човек като мен да е бил с някого толкова много и дълго време ей така. За съжаление ние не успяхме така да се съчетаем... Когато и двамата са известни личности в една връзка, е много трудно. И аз пак обаче ще се върна към себе си и ще приема вината в себе си за това, че не успяхме", сподели Кубрат Пулев, цитиран от "Уикенд".


Още по темата: общо новини по темата: 1614
18.06.2021 »
21.05.2021 »
19.03.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
17.09.2020 »
предишна страница [ 1/269 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Абе... Светихте ли и...а пък някой интересува ли го..
0
 
 
Браво това е много важно за "образоването "ни!рџ?‚
0
 
 
Пишете и Кобрата с колко жени е """"спал"""защо само Андреа с колко мъже е била
+2
 
 
Ама че простотия! Да не сте и светили!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Влизането на България в Шенген
Мобилните оператори вдигат месечните абонаменти
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: