ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Зико се направи на интересен: Може да има кандидат, който да довърши "Колежа" за 24 млн. лева
Автор: Стойчо Генов 10:53 / 16.06.2020Коментари (7)12784
© Plovdiv24.bg
Кметът на Пловдив Здравко Димитров - Зико за пореден път коментира днес сложната ситуация около довършването на стадион "Христо Ботев“, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Както вече информирахме читателите си, за пълната реализация на проекта не достигат близо 21 милиона лева.

Кметът обаче и днес не каза откъде ще се осигурят тези пари. Най-ниската оферта за довършването на "Колежа" е 38,9 млн. лева без ДДС, което прави 46,68 млн. с ДДС.

Ето какво заяви Зико пред камерата на Plovdiv24.bg:

"Тези дни ще пуснем поръчката за стадион "Христо Ботев". Сигурно другата седмица. Но пускаме и двете поръчки - и за стадион "Локомотив", няма да ги разделяме. Има пазарна цена. Вие знаете колко са отделените пари - 25 милиона и ако може някой да се вмести... Сигурно ще изберем най-ниската оферта, но няма да има компромис за качеството. Това са цени, които определя пазарът, не може да се избяга от това нещо. Ако не стигнат тези 25 милиона, тогава ще мислим. Но каквото е започнато, ще се довърши. Засега не се знае прогнозната стойност. Ще има поръчка, може някой да се яви и да каже, че ще направи стадиона за 24 милиона".

Гледайте в прикаченото видео какво каза кметът по темата!

Още по темата: общо новини по темата: 791
29.03.2024
25.03.2024
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Прост народ-слаба държава! ....И тоя .....е кмет а Пловдив??? Докога???
+3
 
 
Крушарски иска да строи стадион Локомотив,да му дадат и да довърши стадион Ботев,но няма да разреши на общинари да пълнат гушите
+1
 
 
Кажи честно???Наистина ни вземат за глупаци!Абе здравко, сред обичащите "Ботев"-Пловдив и "Локомотив"-Пловдив има умни, интелигентни хора, които имат висок ценз и отлични познания по архитектура и строителство, защо се подигравате с хората?"Проучване..." Абсолютно съм съгласен с предния пост!ЛЪЖАТ НИ!Хайде покажете някакви документи, които наистина удостоверяват, че тези суми са налични и изрично предназначени за стадионите на "Ботев" и "Локомотив"!!!ПОКАЖЕТЕ БАНКОВИТЕ ИЗВЛЕЧЕНИЯ И ДАТАТА НА, КОЯТО СА ПОСТЪПИЛИ ПАРИТЕ, ДОКАЖЕТЕ, ЧЕ НАИСТИНА ГИ ИМА!!!ВАШ РЕД Е!ЩОТО ЧАСОВНИКА ТИКТАКА ИЗБОРИ СЕ ЗАДАВАТ ИЛИ ЩЕ УВЪРТАТЕ ДО ТОГАВА?ПАК НА ЧЕРЕШАТА НИ КАЧИХА МАЙ, НО...ВИДОВ ДЕН КЕ ДОЙДЕ ;-))) САМО 'БОТЕВ"!!!
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
+4
 
 
ВИЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ НЕЩО???КАК Е ВЪЗМОЖНО ТОЗИ ЕКЗЕМПЛЯР ДА Е ГРАДОНАЧАЛНИК НА МОЯ РОДЕН ГРАД?!МУЧИ, ГЪГНЕ, УВЪРТА, ЗАВЪРТА...ШЕСТ ДУМИ В РЕЧНИКА...БЕЗДАРНИК!НЕДЕЙ ДА МУЧИШ, КАЗВАЙ КЪДЕ СА ПАРИТЕ!!!ИМА ЛИ ГИ, НЯМА ЛИ ГИ ИЛИ ОНЯ ШОФЬОРЧЕТО НА ЖИПКАТА САМО ГИ РАЗДАДЕ ОТ "ТИЛИВИЗОРА" ЗА РЕЙТИНГ И СЯ СЕ ЧУДИТЕ КАК ДА ОФЛЯНВАТЕ?!ЗА ТОЛКОВА ВРЕМЕ И С ТОЛКОВА НАЛИЧНИ ПАРИ(АКО ВЪОБЩЕ СА НАЛИЧНИ) ДА БЕ ЗАПОЧНАЛ СТРОЕЖ!25 000 000лв. СА СУМА, КОЯТО Е ДОСТАТЪЧНА А ВИЕ СЕ ОПИТВАТЕ ДА ИЗКАРАТЕ НЕ ДОСТАТЪЧНА!ЗАЩО НЕ НАПРАВИХТЕ "ПАЗАРНОТО ПРОУЧВАНЕ" ПРЕДИ ДА "ВЗЕМЕТЕ" ПАРИТЕ И АКО СЕ ОКАЖЕ, ЧЕ СА НЕДОСТАТЪЧНИ ДА ДОГОВОРИТЕ ОСТАТЪКА НА ПО-КЪСЕН ЕТАП АКО Е ВЪЗМОЖНО???ВИЕ СТЕ ЛЪЖЦИ, КОИТО СМЯТАХТЕ, ЧЕ ЩЕ СИ ОСИГУРИТЕ ПОДКРЕПАТА НА ЕДНИ ОТ НАЙ-МНОГОБРОЙНИТЕ АГИТКИ В България-ЛЕВСКИ, ЦСКА, БОТЕВ-Пловдив, ЛОКОМОТИВ-Пловдив, НО НЕАДЕКВАТИ РАЗВАЛИХА СХЕМАТА ОТ АЛЧНОСТ!НЯМА РОДЕН ОТ МАЙКА, КОЙТО ДА МОЖЕ ДА МЕ ИЗЛЪЖЕ!!!ЗДРАВКЕ, ТИ ЛЪЖЕШ И СИ ЛИЧИ, ЧЕ СИ ПРИТЕСНЕН, КАТО КУЧЕ В КИТАЙСКИ РЕСТОРАНТ...С ТОЯ БЛУЖДАЕЩ ПОГЛЕД...ЛЕЛЕЕЕ КОЛКО ХОРА ПОДВЕДОХТЕ!ИЗМЕКЯРИ, ЩЕ ВИ СЕ ВЪРНЕ ВСИЧКО!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: