ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Ботев с гневно писмо до БФС, ПФЛ, ЦСКА-София и министър Кралев
Автор: Стойчо Генов 14:34 / 18.06.2020Коментари (15)7068
© Plovdiv24.bg
Сдружение ПФК Ботев, Клуб на привържениците на Ботев Пловдив и организираните фракции Бултрас изпратиха открито писмо до БФС, Професионалната футболна лига, спортния министър Красен Кралев и до ръководството на ЦСКА-София. Повод за действията на "жълто-черните" организации е решението на ЦСКА-София да отпусне само 300 билета за феновете на Ботев в полуфиналния реванш за Купата на България.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалното писмо:

УВАЖАЕМИ Г-ЖИ/ Г-ДА,

"Сдружение ПФК Ботев", "Сдружение Клуб на привържениците на Ботев Пловдив“ и Организирани фракции Бултрас са организациите, които имат за основна цел да защитават интересите на привържениците на любимия ни футболен клуб Ботев Пловдив.

Във връзка с провеждане на среща реванш от турнира Купа на България на 24.06.2020г. между отборите на ЦСКА и Ботев Пловдив, получихме официална информация от отбора домакин ще бъдат предоставени 300 /триста/ билета за публиката на Ботев Пловдив.

Предвид приетите правила за посещение по време на извънредна епидемиологична обстановка, въведени от Министъра на здравеопазването, както и колизията им с правилата за посещение на футболни срещи, уредени с законови и подзаконови актове, моля да ни дадете отговор на следните въпроси:

- Какъв е капацитетът на стадион "Българска Армия“? Има ли определен капацитет и какъв е той на сектор за привърженици на гостуващия отбор?

- Какъв е процентът на билетите от общите допустими в момента, който трябва да бъде предоставен на гостуващите привърженици?

- Какъв е броят на билетите, които трябва да се предоставят за привържениците на Ботев Пловдив за срещата на 24.06.2020г.?

Моля да ни дадете незабавен отговор, като считаме, че при провеждането и определянето на правилата трябва да се спазва принципа на феърплей и равнопоставеност на отбор домакин и отбор гост, както и на техните привърженици!

С уважение: "Сдружение ПФК Ботев", "Сдружение Клуб на привържениците на Ботев Пловдив“, Организирани фракции Бултрас
Още по темата: общо новини по темата: 213
06.07.2020
06.07.2020
05.07.2020
04.07.2020
04.07.2020
04.07.2020
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 18.06.2020 г.
0
 
 
Ходил съм на мач на истинското ЦСКА и са ме пускали на стадиона без пари. Сега това са ловешки номера. Пълна гавра за тези! Цска е жив и е в А група.
-3
 
 
И за какво им са повече билети на неградските, да не би да изкупят и тези 300?!
0
 
 
Такива долни цигански номера на публиката на "Ботев"Пловдив досега правиха циганите от "Лаута.Селските мутри от Ловеч превъплътени в хибрида наречен "ЦСКА-София"прилагат подобни долни селски номера.Циганско-селски манталитет!Апропо,като стана дума за цигани,не можеш да си съчиняваш измислени "историйки"за любимия ти клуб и да не знаеш какво свързва футболистите Ружди Керимов,Николай Арабов,Симеон Кръстев,Кирил Василев,Юлиан Джевизов,Ангел Ангелов-Алито,Гьоксен Ваджипов,Лязар Въчков,Серафим Михайлов и още знайни и незнайни роми,пардон цигани!Турците,шиптърите ,чернокожите и другите общности не ги броя.
-5
 
 
Жълтури, наричате другите "цигани" а в декларацията има толкова, правописни грешки, колкото и циганин не би допуснал!!! Научете се, кога се пише пълен член и кога "с" и "със"...и още куп подобни грешки! По-зле сте от циганите, очевидно!
+2
 
 
Последно кога е срещата реванш на 23.06.2020 или на 24 .06.2020 г.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: