ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ферарио Спасов: Пожелавам успех на ЦСКА във финала
Автор: Стойчо Генов 22:45 / 24.06.2020Коментари (33)8681
© ПФК Ботев
Треньорът на Ботев (Пд) Ферарио Спасов остана доволен от представянето на своите футболисти въпреки загубата от ЦСКА-София с 0:2, която лиши тима му от участие в нов финал за Купата на България.

Ето какво каза специалистът след края на мача на "Българска армия":

Не сме давали инициативата на ЦСКА. Просто двата гола паднаха след груби грешки в нашата защита и ЦСКА се възползва от тях. Не стояхме лошо на терена. Но пожелавам на ЦСКА успех във финала. И двата гола дойдоха в най-неподходящите моменти. В определени периоди игрово стояхме доста по-добре от съперника. В никакъв случай не трябва да сме с наведени глави. Всички искахме да играем финал, но в крайна сметка ЦСКА беше по-прецизен в тези две ситуации.

При нас и здравословните проблеми малко натежаха, но аз съм доволен от момчетата и от начина, по който играхме. Като не вкараш гол, не можеш да разчиташ на позитивен резултат. Но имаме млади момчета с добър облик и феновете би трябвало да са доволни.

Имаме шансове да се представим добре до края на първенството, но трябва да работим по селекцията и да направим така, че Ботев да изглежда доста по-добре през следващия сезон. Продължаваме с преговорите и с търсенето на нови попълнения.

Още по темата: общо новини по темата: 213
06.07.2020
06.07.2020
05.07.2020
04.07.2020
04.07.2020
04.07.2020
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 25.06.2020 г.
+2
 
 
Фери, от къде ти идва това доволство - не разбрах. Когато пое отбора бях доволен, защото бяхме в криза тогава, но не и щастлив, защото си спомних престоя ти преди няколко години. И при теб - по-важното е да не загубим мач, не толкова да го спечелим. Сякаш сам си си поставил таван - треньор без големи амбиции. То и сега се видя че нямаме големи амбиции, нито ти, нито отбора, нито ръководството. А, ако ръководството смята да я кара така - догодина пак ще сме след 6-цата и ще бленуваме случайно за някой финал - за ЛЕ. Пък може да им харесва така да я карат, знам ли. Мълчат!
-3
 
 
защо бе цървул пожелаваш успех на червените защото загубихте финала но това е реалноста по слаби сте и в момента от Локото и още дълго ще ни дишате праха жълтури
-2
 
 
Ех, Храсте, Храсте! Гроздето е кисело, а? Добре, че ти оправиха повечето мачова като пое отбора , та направи поредица победи и отново заблуди всички, че си треньор... Общоизвестен факт е, че пернатите са с много къса памет. Всички вкупом забравиха предишния ти престой в Коматево и какво постигна с рекордния бюджет. И как бързо те разкриха и се отърваха от некадърната ти особа... Сега пак се правиш на умник, но резултатите са факт - грозен футбол и нулеви резултати. Да видим докога ще те изтърпят пак!
+2
 
 
Феро,ти си лицето,ти носиш отговорност за всичко! За това,че в най-важните мачове останахме без нападател и без централен защитник. Какво ти хареса,та в последните мачове сме трагични! Бандаловски се раздава,но за съжаление вече толкова може. Тонев,Фичо,Терзиев,че и Вутов...какво игаят и защо е така? Тошо вече май е тук само физически! Кой да вземе мерки? Двамата голмайстори за У19 на България ,Василев и Казаков са зачеркнати от теб,никакъв шанс! В групата има юноши май само заради бащите си! При адекватни действия от страна на цялото ръководство сега щяхме да сме на финал и с реални шансове за ЛЕ. Тази безхарактерност и тотална безпринципност дразни и отблъсква.
-3
 
 
Щях да се учудя ако беше пожелал успех на Локото. Царвул, чепик не става.
0
 
 
То е ясно че купата червена!Това не е Ботев да подарява купи.3:0 за ЦСКА!
-1
 
 
Вие наро4но загыбихте знате резила какво озна4ава пловдив е 4ерно биал нали
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Насрочиха през май отложен мач на дубъла на Ботев
Пловдивчанин от Първа лига свири Локо - Ботев
Ботев го купи от Царско село, ще му предложат ли нов договор?
Ботев тренира за Славия, Керкез разцъква с футболистите
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: