ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ферарио Спасов: Пожелавам успех на ЦСКА във финала
Автор: Стойчо Генов 22:45 / 24.06.2020Коментари (33)8600
© ПФК Ботев
Треньорът на Ботев (Пд) Ферарио Спасов остана доволен от представянето на своите футболисти въпреки загубата от ЦСКА-София с 0:2, която лиши тима му от участие в нов финал за Купата на България.

Ето какво каза специалистът след края на мача на "Българска армия":

Не сме давали инициативата на ЦСКА. Просто двата гола паднаха след груби грешки в нашата защита и ЦСКА се възползва от тях. Не стояхме лошо на терена. Но пожелавам на ЦСКА успех във финала. И двата гола дойдоха в най-неподходящите моменти. В определени периоди игрово стояхме доста по-добре от съперника. В никакъв случай не трябва да сме с наведени глави. Всички искахме да играем финал, но в крайна сметка ЦСКА беше по-прецизен в тези две ситуации.

При нас и здравословните проблеми малко натежаха, но аз съм доволен от момчетата и от начина, по който играхме. Като не вкараш гол, не можеш да разчиташ на позитивен резултат. Но имаме млади момчета с добър облик и феновете би трябвало да са доволни.

Имаме шансове да се представим добре до края на първенството, но трябва да работим по селекцията и да направим така, че Ботев да изглежда доста по-добре през следващия сезон. Продължаваме с преговорите и с търсенето на нови попълнения.

Още по темата: общо новини по темата: 213
06.07.2020
06.07.2020
05.07.2020
04.07.2020
04.07.2020
04.07.2020
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 25.06.2020 г.
+2
 
 
Фери, от къде ти идва това доволство - не разбрах. Когато пое отбора бях доволен, защото бяхме в криза тогава, но не и щастлив, защото си спомних престоя ти преди няколко години. И при теб - по-важното е да не загубим мач, не толкова да го спечелим. Сякаш сам си си поставил таван - треньор без големи амбиции. То и сега се видя че нямаме големи амбиции, нито ти, нито отбора, нито ръководството. А, ако ръководството смята да я кара така - догодина пак ще сме след 6-цата и ще бленуваме случайно за някой финал - за ЛЕ. Пък може да им харесва така да я карат, знам ли. Мълчат!
-3
 
 
защо бе цървул пожелаваш успех на червените защото загубихте финала но това е реалноста по слаби сте и в момента от Локото и още дълго ще ни дишате праха жълтури
-2
 
 
Ех, Храсте, Храсте! Гроздето е кисело, а? Добре, че ти оправиха повечето мачова като пое отбора , та направи поредица победи и отново заблуди всички, че си треньор... Общоизвестен факт е, че пернатите са с много къса памет. Всички вкупом забравиха предишния ти престой в Коматево и какво постигна с рекордния бюджет. И как бързо те разкриха и се отърваха от некадърната ти особа... Сега пак се правиш на умник, но резултатите са факт - грозен футбол и нулеви резултати. Да видим докога ще те изтърпят пак!
+2
 
 
Феро,ти си лицето,ти носиш отговорност за всичко! За това,че в най-важните мачове останахме без нападател и без централен защитник. Какво ти хареса,та в последните мачове сме трагични! Бандаловски се раздава,но за съжаление вече толкова може. Тонев,Фичо,Терзиев,че и Вутов...какво игаят и защо е така? Тошо вече май е тук само физически! Кой да вземе мерки? Двамата голмайстори за У19 на България ,Василев и Казаков са зачеркнати от теб,никакъв шанс! В групата има юноши май само заради бащите си! При адекватни действия от страна на цялото ръководство сега щяхме да сме на финал и с реални шансове за ЛЕ. Тази безхарактерност и тотална безпринципност дразни и отблъсква.
-3
 
 
Щях да се учудя ако беше пожелал успех на Локото. Царвул, чепик не става.
0
 
 
То е ясно че купата червена!Това не е Ботев да подарява купи.3:0 за ЦСКА!
-1
 
 
Вие наро4но загыбихте знате резила какво озна4ава пловдив е 4ерно биал нали
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: