ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Сестрата на Бойко Борисов: Всичко е нагласено, но се притеснявам!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:15 / 29.06.2020Коментари (31)64951
©
Сестрата на премиера Бойко Борисов – д-р Красимира Иванова, коментира атаката срещу него. В интернет изтече снимка на Борисов, на която се вижда как спи в спалнята му в държавната резиденция в "Бояна“, където уж трябва да е пазен от НСО като държавно лице. Оказа се обаче, че охраната му е пробита и премиерът сам призна на брифинг, че се чувства застрашен. Той сподели също, че сестра му е звъняла и го е питала дали е жив. 

Ето какво коментира пред "Пик" д-р Иванова, която като един от най-опитните български неонатолози е на първа линия и в борбата с коронавируса, в която България благодарение на правителството се справи по-добре дори от водещи европейски страни. 

- Д-р Иванова, вашият брат Бойко Борисов съобщи по повод атаката срещу него, че сте му звънили да го питате дали е жив. Той призна, че е притеснен за живота си, тъй като е вкарал много хора в затвора и е засегнал бизнес интереси за милиарди, а се оказва, че не го пазят дори докато спи. Какво му казахте? 

- На работа съм и не съм го слушала (бел. ред. интервюто е правено на 17 юни). Притеснявам се, как да не се притеснявам. Подобна идиотщина и простотия не мога да си представя, че може да съществува. Чух, но не съм имала възможност да видя нищо, защото съм на работа. 

- Излезе негова снимка, която някой е направил, докато той спи...

- Е, браво! Чудно! Какви са хората около него?! Май е по-добре ние да си го пазим. Ще има по-голям ефект. Преди две-три вечери коментирахме вкъщи, че винаги е имало такива атаки около изборите, но този път май започна по-отрано. Има цяла година до изборите и се чудя какво ще стане, докато се стигне дотам. Още какво може да измислят?! 

Особено с този запис е много шокиращо. Тъй като си говорехме, че дори при нашите разговори, между хора и неофициално, човек използва всякакви думи. Но те могат така да бъдат навързани, че да се получи какво ли не. Дори не знам как да коментирам!

Мога да кажа, че след всичко, което преживяхме с коронавируса и което ще продължим да преживяваме, това сега е недопустимо. 

- Вие бяхте на първа линия в борбата, защото сте медик, какво видяхте?

- Един ден не съм отсъствала от работа. Не съм излизала в отпуск от година и съм била на работа всеки ден с изключение евентуално на някоя събота и неделя. Това се вижда и на графиците. Ако някой си мисли, че сме се спасили от нещо при 120 заразени на ден, не е така. В болницата треперим за всяка жена и всяко дете. Вече нямаме дъх от носенето и на тези маски по 12 часа. Като излезеш и ти се събират и допълнителни притеснения, нямам думи да го опиша...

- Премиерът също призна, че е обиден и огорчен за това, че вложи толкова усилия, за да се спасят човешки животи, а му се отвръща така...

- Всеки човек може да запита сам себе си как би се почувствал, ако някой го снима, докато спи. Очаквала съм какви ли не простотии, но това минава границите. За четвърти път употребявам тази дума и дори се учудвам на себе си, но не знам как по друг начин да опиша това. Сигурно има и по-точни квалификации, но аз съм толкова шокирана и затова дори не намирам думи. 

Стресът е огромен. Ако си представите, че един човек спи и всеки може да шета напред-назад в стаята му... Това може да се интерпретира по всякакъв начин. Човек, докато спи, около него могат да наредят сто неща и да си правят снимки. 

А той е и много уморен човек, спи малко, трудно хваща сън, но вероятно заради умората спи дълбоко и могат да си правят и да си редят каквото искат – и пистолети, и какво ли не. А и това не изисква много време. 

- Приемате ли го като заплаха, щом се оказва, че НСО не го пази? 

- По филмите съм гледала, че навремето точно така е предупреждавала мафията – с разни нишани. Само една гардения не му бяха сложили, една китка – щеше да е точно Сицилия! 

Всичко е нагласено едно до друго и си личи, че снимките са правени по различно време. Това ми разказват и колеги, които ми се обадиха – че си личи, че е нагласено, защото аз не съм ги виждала. 

И с този запис беше същото – той е активен спортист, дори на празници не се сещам да е пил алкохол. Спортистите нямат афинитет към това. И гласът му се чува, че няма общо. Не мога да си представя какво ще е следващото, но патологичните мозъци измислят какво ли не... Писаха и за любовници, за деца, за жени. Даже се шегувам, че нямаше да е лошо да е вярно. 

- Да, все пак е свободен мъж, има право на всякакви отношения...

- Да имах още една племенничка, щеше да е хубаво, но щях да знам. Сега вече не знам какво ще измислят – освен за някакви деца да си съчиняват покрай него...

- Той сам каза, че остава само да монтират и едно момченце на снимката...

- Да, ето, и той се чуди какви гадории ще съчинят... Това е шок за психиката на един човек, особено когато работиш под такова напрежение. Има семейство и такива атаки са недопустими!


Още по темата: общо новини по темата: 4080
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/680 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
не съм чувала че НСО трябва да спят с премиера /който и да е той/. Не го пазели...Сега като изфабрикуват доблиращото НСО- да спят при него. По забавно ще е
0
 
 
От какво се притиснявате д-р Иванова? От това, че манджата на цяла България я яде само брат ти? Трябва да се притисняваш, видов ден иде. :)
+1
 
 
Аз не знам как издържа този човек на това напрежение и на тези провокации... Възхищавам се на хладнокръвието и търпението му.
-1
 
 
" Позна"! Ми какво да каже, сестричката?
+2
 
 
Всичко е нагласено от БСП.Кой ще държи толкова евро в нощното си шкафче,и злато.Б.Борисов е много умен,за да допусне това да се снима.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Български национален отбор по футбол
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: