ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Христо Бонев: Целият град е възхитен от Крушарски, Гонзо и Акрапович
Автор: Стойчо Генов 10:14 / 03.07.2020Коментари (23)6093
© Plovdiv24.bg
Почетният президент на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев не скри вълнението си от успеха над ЦСКА-София, който донесе на любимия му отбор втора поредна Купа на България.

"Това е гордост за всички, които обичат футбола в Пловдив. Лично аз, гледайки финала по телевизията, защото заради коронавируса и това, че съм в рисковата група, не бях на стадиона, накрая се изправих и се поклоних пред отбора, въпреки че единствено жена ми ме гледаше. Целият град е възхитен от Крушарски, Гонзо, от Акрапович, като в началото имаше хора, които не го харесваха. Но той с тактиката си и с умението да изстисква до краен предел качествата на футболистите постигна нещо, което досега треньор на Локомотив не е правил - две поредни купи. И ако с него сме имали някакви несъгласия в тези времена, в които работи при нас, сега виждам, че е бил прав", призна Футболист №1 на Пловдив за ХХ век пред ежедневника "Тема Спорт".

"Но искам най-вече да поздравя футболистите, които изпълниха неговите тактически поръчения повече от 100 процента. Успяха да накарат играчите на ЦСКА да си помислят, че за тях ще бъде лесен мач. Но с много дисциплина и себераздаване стигнахме до дузпите, които сигурно са били и цел на Бруно Акрапович. А решението му да смени вратарите накрая се оказа гениално. Видя се, че това, което беше решил, го постигна. Радвам се и за хилядите фенове, които въпреки тежките времена напоследък отидоха в София и подкрепиха отбора. Сега за втора поредна година ще играем в Лига Европа, което е голямо удовлетворение за Христо Крушарски, Георги Иванов - Гонзо и Бруно Акрапович за труда, който хвърлиха", допълни още голямата легенда на черно-белите.

"Всеки допринесе с това, с което трябваше да се занимава. Крушарски с финансите, Гонзо с климата и дисциплината в отбора, а Акрапович с правилните тактически задачи, които поставяше на отбора. От години Локомотив не е бил толкова добре смазан. За мен, на 73 години, да видя отбора на сърцето си в такова състояние, беше изключително въздействащо най-вече на психиката, на настроението ми особено в тези тежки времена. Това беше невероятен подарък към мен и хилядите, които обичат Локомотив. Аз мисля, че повече не трябва да има турнир за Купата на България, защото знаят, че ние ще го спечелим", сподели още Христо Бонев.
Още по темата: общо новини по темата: 213
06.07.2020
06.07.2020
05.07.2020
04.07.2020
04.07.2020
04.07.2020
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Бат Ицо, къде е Гонзо във всичко това? Помни кога плюха по Крушарски и Акрапович къде беше маймуната тогава?
+1
 
 
Честита купа Локомотивци бъдете живи и здрави Може да е всичко но радостното е че си остана в Пловдив
0
 
 
Е чак пък целеят град рџ?„рџ?„рџ?„
+1
 
 
Многу на боли ама все хората броим разликата е чи буфирити потят фанелкити а нашите се разхождът кат дървета многу ни са насъбра и ай да ни са излагами с тая фенскъ маса чи напоследък и фк скутаре имат повичи публика
-1
 
 
Възхитени са 3645 фена. С 2000 безплатни билета и превоз като социално слаби. Повтарям 3645 продадени билета на "Пловдивския любимец". И 6 купи да вземете, циганина си остава циганин.
0
 
 
Който не е възхитен е селянин и цървул.Само папагалите плюят.Всички други ни поздравиха .
0
 
 
Хахахахааа, хахахахаа, тея Христовците при вас тотално превъртяха. Единия щял да купува самолети и да лети с тях, другия говори за целия град. Алоооооу, има ли някой в самолета, тея изтрщяха от всякъде. Много смях, ама много.
+2
 
 
Целия град и цяла България,една малка част от покрайнините на Пловдив и родопската е потресена от пловдивския любимец но това е нормално
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: