ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
След 23 години вражда и омраза Слави и Марта Вачкова май се помириха
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:51 / 19.07.2020Коментари (21)19247
©
Шоуменът Слави Трифонов и актрисата Марта Вачкова са живото доказателство за истинността на максимата, че няма вечни врагове. Двамата цели 23 години водеха нескрита война, която се отприщи, след като Дългия публикува автобиографичната си книга "За стърчането". В нея шоуменът я нарече Добринка и "патологична интригантка", която се гаврела с актьорите от екипа. 60-годишната актриса пък обвини Трифонов, че се е изгаврил с нея, а себе си е представил в блестяща светлина.

"Разделихме се заради пари. А и заради чалгата – ние с Камен Воденичаров и Тончо Токмакчиев не можем да правим такъв вид музика", обяснявала е за обтегнатите им отношения Вачкова. В десетки интервюта щерката на Митко Бомбата не му остана длъжна и изразяваше огорчението си от него. Марта го упрекваше, че е готов на всичко за пари, но е сам като куче, докато нея приятелите й я носели на ръце. Обидена, години след като развалиха приятелството си, Марта заяви, че не иска нито да го вижда, нито да го чува. Тя не желаела името й да бъде свързвано по какъвто и да било начин с това на Трифонов. Отдавна спряла да гледа предаването му, а опитите на общите им колеги и приятели да ги помирят удряли на камък. Преди 6 години Слави не покани Марта на грандиозния концерт в зала "Арена Армеец". Въпреки слуховете, че Дългия събира всички свои стари и нови колеги и е простил за неразбирателствата, Вачкова и Васил Василев-Зуека не получиха прошка.

"Със Слави сме толкова различни, разбираме живота не по един и същ начин", споделяла е Марта. Слави пък продължи с отмъщението си, като във вечерното му шоу се появиха поредица от скечове, осмиващи килограмите на Марта. Преди няколко години Дългия наредил на сценаристите си да бъдат прекратени всички обиди и злобни шеги по неин адрес. Това умилило Вачкова и тя решила да забрави лошото.

Малцина знаят, че именно благодарение на Слави актрисата попаднала в студентското предаване "Ку-ку", а след това и в "Каналето". По онова време Трифонов бил студент в Консерваторията, но заради връзката си със Силвия Лулчева, се движел в нейната артистична компания. Така благодарение на Дългия, който вече се изявявал в забавното студентско предаване, Марта придобила известност. Тя не забравяла кой я е вкарал в шоубизнеса, но не искала да прави първата крачка към сдобряването им. Чакала Трифонов сам да я предприеме.

"Ако ми поиска прошка, ако осъзнава, че е сбъркал, ще му я дам веднага. Тогава ще ни олекне и на двамата", философствала пред техни общи колеги и приятели Вачкова, надявайки се посланието й да достигне до шоумена.

23 години след разрива помежду им Тончо Токмакчиев гостува в телевизията на Дългия "7/8 ТВ" и изненада всички, запознати с бурните им отношения. Бургазлията бе специален гост във "Вечерта на Бенда", където водещ е неговият добър приятел Камен Воденичаров. Марта също получила покана да гостува. Макар че Краси Радков пародира актрисата в скечове в телевизията на шоумена, актрисата решила да сложи край на войната и потвърдила участието си, разкриха хора от екипа на Дългия.

"След 23 години отново с вас. Хубаво ми е", обърна се Тончо към музикантите. Предаването бе посветено на албума "Рома ТВ" - един от първите на "Ку-ку бенд", издаден през 1994 г. В него дейно участие взима самият Токмакчиев. Тончо изпя три от песните, сред които е и големият хит "Sweet chalga in time" ("Стар крадец си, тате"). Тончо и Камен се потопиха в спомени за времената, когато бяха заедно със Слави Трифонов, Марта Вачкова, Васил Василев-Зуека и музикантите от "Ку-ку бенд". Най-милият от тях бе за концерта в Пловдив пред 45 000 зрители по време на първото им турне. Вачкова бе наречена Добринка, тъй като се правела на добра, а иначе била змийче.

Враждата между Трифонов и Вачкова

се отприщи след излизането на книгата "За стърчането". В нея Слави не пожали бившата си колежка и приятелка, наричайки я иронично Добринка . В едно от предаванията, посветени на 16-годишнината на "Ку-ку бенд", Слави се наложило да бъде изпята песента "Червената шапчица", която навремето изпълняваше именно Мартина. Шоуменът обаче не пропусна да отбележи, че тя не е могла да я изпее както трябва. Трифонов разказа и как заедно с Марта и Маестрото пътували за Свищов на една от безбройните си халтури и Вачкова проявила "добротата" си със следната изцепка: "Гледаше Мартина сгазените кучета по пътя и викаше: "Гледай ги, милите, как полегнали и спинкат. Особено чувство за хумор имаше тя", захапа я Слави.

Дългия разказва и куриозен случай, разиграл се на финала на съвместната им работа в "Каналето". Актрисата била свикнала да й изпращат по факта вкъщи скечовете с нейно участие. Щерката на легендарния Григор Вачков отказвала да ходи на редколегии и предварителни разговори със сценаристите за скечовете, които трябва да снимат. Един ден на сценаристите им писнало да работят с нея от разстояние и освен текста на скеча, й изпратили по факса няколко стодоларови банкноти. Любен Дилов написал най-отгоре "Марта, това ти е текстът за четвъртък, а това ти е заплатата за месеца. От продуцентите!" Половин час по-късно актрисата долетяла запъхтяна в офиса.

Трифонов разкрива и още един факт – че Марта и Тончо Токмакчиев гледали отвисоко на останалите си колеги в шоуто. "Сякаш се чувстваха длъжни да се подиграват с останалите. Особено жестоки, според мен, бяха към Стефчо Рядков. Той е най-съвестният и безконфликтен човек, когото познавам. Ако му се постави задача, ще си скъса задника, за да я изпълни", редеше спомените си Трифонов. Тъй като имал съпруга и две деца, Стефан бил доста пестелив в името на семейството си. Рядков отнасял подигравки от артистичните си колеги, именно заради това, че е стиснат и се мъчи да изкара повече пари. Слави разказва за случка, когато "Каналето" било на турне във Варна, а местно бинго поискало двамата актьори да раздадат награди.

Поискали само тях двамата, заради образите им на Кирето и Сийка. След участието си актьорите застанали на балкона на хотела, а стаите им били отстрани на тези на Рядков. Знаели, че му е мъчно, че той не е поканен и не е заработил допълнителен хонорар. За да го дразнят, Тончо и Марта на висок глас обсъдили как за има-няма 15 минути прибрали по 1000 долара. Хонорарът им обаче бил доста по-малък, писа "Уикенд".

След това Тончо се провикнал, че е играл бинго и е ударил само 2000 лв. За да не остане по-назад, щерката на Митко Бомбата решила да ядоса Рядков като се похвалила, че е намерила в басейна на хотела 200-грамово златно синджирче. "Ето такива номера. Хем се смееш, хем те хваща яд, защото с нищо не са по-добри от Стефан. И за разлика от него, който всичко постига с много труд, те са просто галеници на съдбата. Да се присмиваш на някого, защото е различен, е, общо взето, кофти чувство за хумор", разсъждава в книгата си Дългия.


Още по темата: общо новини по темата: 3169
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
предишна страница [ 1/529 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
На този всичко и всички са му криви ! Само той и ония пет ,шест дето му шушмат в ухото са прави ! Да ама не !
0
 
 
Марта в добродушна,не е злопаметна и интересна.Славчо с такива се опитва да си вдигне позавехналия рейнтинг.
0
 
 
Не знам Слави кого харесва?Май само себе си?
0
 
 
Нищо не става,нито от единия,нито от другия
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: