ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Партията на Слави: Дори и утре да са изборите - участваме, готови сме!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:51 / 22.07.2020Коментари (13)7005
©
Слави Трифонов е готов за избори. Партията му “Има такъв народ" е изградила структури във всички областни градове. Това потвърди пред “Труд" зам.-председателят на новата партия Тошко Йорданов и поясни: “Ние сме партия на пет дни, но във всички областни градове имаме координатори, както и в чужбина - в САЩ, Великобритания, Испания, в Канада". От “Има такъв народ" са готови с организациите и във всички избирателни райони в София, предава "Труд".

“Дори и утре да са изборите - участваме, готови сме!", категоричен беше Тошко Йорданов.

“Координаторите ни споделят нашата кауза, както и тези хора, които гласуваха на референдума. Тези хора отделят от своето лично време, без да се облагодетелстват за това", каза още той. Водещият на Студио Х по Телевизия 7/8 сподели, че по-голямата част от членовете на партията и самите координатори са хора в активна възраст, със собствен бизнес и експерти, а в основната си част никога не са членували в “партиите на статуквото".

“Има такъв народ" утвърди областни и общински координатори и стартира масово набиране на членове и симпатизанти. Процесът е в ход след проведения първи Национален съвет на партията на 19 юли в София, а координатор за Великотърновска област е известният адвокат Момчил Иванов.

“По устав структурата на партията стъпва върху общински организации, които са с опростено ръководство - само координатор и секретар. Работата на общинските структури се контролира от областния лидер, през когото минават молбите за членство. Той може да предлага освобождаване на общинските ръководства, за отхвърля членове и т. н.", поясни пред “Труд" Момчил Иванов.

Юристът допълни, че към момента в региона са приети над 400 приети членове на “Има такъв народ", а по устав партията регистрира и симпатизанти.

Секретарят на Бачковския манастир Васил Апостолов е координатор на партия “Има такъв народ" за Асеновград. За политическата кариера на Апостолов игуменът на манастира епископ Сионий казва, че не го интересува, защото секретарят не е духовник.

Координатор на партията в Пловдивска област е адвокатката Николина Деспотова, съпруга на някогашния общински съветник от ВМРО Стойчо Кузев. Известният с буйния си нрав Кузев беше и кандидат за кмет на Пловдив. Деспотова попада в партията след участието си в кастингите в “Шоуто на Слави".

Дебют в политиката правят двамата координатори за Пловдив-град. Димитър Миланов и Манол Манолов не са членували в партии досега. Първият е юрист на свободна практика, вторият - психолог. “Интересът към членство в партията е голям, получаваме повече обаждания, отколкото очаквахме", заяви за “Труд" Димитър Миланов. Отказа обаче да посочи цифри.

Инж. Тодор Иванов от архитектурно бюро “Атика Р5" е човекът на Слави в Бургас. “Аз съм областен координатор на партията “Има такъв народ"“, каза пред “Труд" Иванов. Преди това не е членувал в никоя партия. На 41 години. Завършил е Математическата гимназия в Бургас, после Техническия университет в София.

Над 200 са членовете в Бургаска област, като интересът продължава да расте. Участвам в протестите както в Бургас, така и в София в качеството си на свободен гражданин, каза още Иванов - “мотивът ми за участие в този политически проект е, че напълно споделям целите на партията, заложени в учредителната декларация, които са и желанието на 2.5 млн. българи, участвали на референдума през 2016-а".


Още по темата: общо новини по темата: 4080
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/680 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
И очакваш ли повече от половин процент
+1
 
 
Всички искат да се доберат до кокъла, а тези, които са го хванали не искат да го пуснат! Всички си артисти от цирка и са заедно срещу народа! За съжаление пак ще ни пробутат нови лица и нови партии, за да успокоят временно гражданите. Сценария се повтаря на всеки 10-20 години!
0
 
 
АЛЕЛЕЕЕ.ТИ ДА ВИДИЖ.АБЕ МУХЛЬО НЕДОДЯЛАН КЪДЕ СИ ТРЪГНАЛ БОС ПРЕЗ ПРОСОТО.ТИ ЗА НИЩО НЕ СТАВАШ ЗА КАКВА ПАРТИЯ ГОВОРИШ.КОЙ ЩЕ ГЛАСУВА ЗА ТЕБ АЛАХХХ.ГЛЕДАИ СИ СТАРИНИТЕ И НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ СЪС ПОЛИТИКА,ЗАЩОТО СИ НЕКЪДЪРНИК
+1
 
 
Умрели неродени политически инвалиди и бастуни. Вчера тъпака чете сводки от гафове на Борисов. И задава въпроси задочно. А кога му беше гост имаше уюве в устата и мълчеше мастиярската.
0
 
 
Ако на есен има избори пак няма да гласувам за да се насерят от яд в гащите дебилния президент Радев Слави Трифонов компания и дебилните егоистични безсъвестни безотговорни българи с егоистично мислене.
+1
 
 
Ако това на снимката е екипа на партията,мерси!
+1
 
 
Като гледам Славчо хората ти направо ще напусна България със високо вдигнати ръце ако дойдеш ти на власт, не ти ли омръзна да ни задушава със твойте тъпизми и онази паплач покрай теб, айде сега слагай ку. а под мишница и бягай за село овниш!
ок сам и слушам това http://m.dir.bg/new_song_open.php?sid=41909
на 22.07.2020 г.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Изготвят стратегия за развитие на Летище Пловдив
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Земетресения в България
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: