ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Зайче на "Плейбой", футболен съдия и актьор от "Откраднат живот" са сред депутатите, които творят закони
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:26 / 22.07.2020Коментари (2)9726
©
От десетилетия нацията се пита шеговито какво точно работят депутатите. И то цели три дни в седмицата по няколко часа на ден, а получават огромни за стандарта на държавата заплати. С влизането на барабаниста и музикант Калин Вельов в парламента преди броени дни отново се повдигна въпросът какви хора трябва да има на депутатските банки.

А там има всякакви. Депутат не е професия, нито пък политик, въпреки че през годините един-единствен човек бе записал, че професията му е политик - Иван Костов. А парламентът откъм трудови поприща става все по-шарен и обичайната подредба "юрист, икономист, лекар" отдавна е в миналото. Сред работещите в събранието през годините е имало не само представители на тези три гилдии, пише "България днес".

Още с влизането на "Атака" в парламента на банката седнаха археолог, чакръкчия и лютиер (майстор на музикални инструменти - бел. ред.). До ден-днешен археологът още е там - проф. Станислав Станилов, който е в групата на независимите. Лютиерът - депутатът от Хасково Георги Димитров, вече не е на банката, а чакръкчията Ваньо Хърков, прочут с масажите и терапиите си в партийната стая на "Атака", също напусна парламента.

Замениха ги обаче далеч по-атрактивни "образи" – ММА бойци, зайчета на "Плейбой", звезди от сериали, футболни съдии, музиканти. С влизането на партията на Николай Бареков в събранието нацията се сдоби с ММА боец за представител в лицето на Борислав Иглев. От ГЕРБ не чакаха да се развихри конкуренцията и настаниха в парламента колегата на Иглев - депутата и мачо от Варна Владимир Вълев-Питбула.

В комплект с актьора Евгени Будинов, който представяше гилдията като отговор на вече покойния сценичен доайен Стефан Данаилов, който бе единствената "шарена" личност в иначе скучния професионален списък на БСП. От "Воля" на Веселин Марешки се отчетоха с едни от най-красивите депутатки от времето на НДСВ насам, като една от тях се оказа участничка в конкурс на "Плейбой".

Красавицата Елена Аксиева дава на законодателните инициативи почти толкова, колкото се е раздавала и пред журито в конкурса за сексапилни зайчета. Почти. След като се прочу като бивше зайче, гласът на Аксиева в парламента не се и чу повече.

Подобна е съдбата и на депутата от ГЕРБ и футболен съдия Стефан Апостолов, който не само че се прочу със сричане от трибуната (след което прекрати изказванията си), но и скъса със съдийството. Преди броени дни синът на кмета на Симитли обяви, че заради контузия няма да свири мачове поне една година напред. За разлика от него звездата от сцената и хитовия сериал "Откраднат живот" Евгени Будинов громи редовно колегите си от ляво в парламента.

Актьорът е сред най-атрактивните и дейни представители на ГЕРБ. Които в първия си мандат се шегуваха, че ще управляват разумно заради присъствието на психиатър в редиците им. Бившият депутат и губернатор на Перник Ирена Соколова бе сред най-одумваните депутати, тъй като оказваше безплатна психиатрична помощ на по-лабилните си колеги. Успешно в парламента я замени клиничният психолог Иван Иванов, който обаче обяви част от колегите си за "истерични".

Присъствието на футуролог в събранието - Марияна Тодорова от АБВ, не помогна парламентът да погледне в бъдещето и да види, че нацията никак няма да го одобрява и занапред. Нито пък присъствието на създалия порода овце Иван Станков от същата партия да научи депутатите, че народът не е овцете, за които го мислят. С влизането в парламента на Калин Вельов екзотичните професии на депутатите се увеличават, но работното им време според протестиращите свършва.


Още по темата: общо новини по темата: 257
08.11.2023 »
08.02.2023 »
06.02.2023 »
30.12.2021 »
13.05.2021 »
10.05.2021 »
предишна страница [ 1/43 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ФК Марица във Втора лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: