ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Биков: Радев, ако е смел, да каже кои са тези мутри, които трябва да са вън
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:59 / 24.07.2020Коментари (8)6979
©
Промените в кабинета ги правим, за да стане много ясно на нашите избиратели къде е ГЕРБ и с кого иска да управлява и сме готови да се разделим с всеки, но не и с тях. Готови сме да отхвърлим всякакви съмнения за конспиративни и задкулисни договорки. Това заяви в Сутрешния блок на БНТ депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

Биков заяви, че новият министър на туризма Марияна Николова е номинация на Обединените патриоти.

"Аз смятам, че г-жа Николина Ангелкова се справяше добре като министър на туризма, но когато се правят едни промени в правителството, в разговорите участват всички, които го подкрепят. Според мен това е по-скоро опит на Обединените патриоти, които през последните години имаха по-различно виждане по отношение на туризма от г-жа Ангелкова, да приложат някои от идеите си, защото става въпрос и за сравнително кратък период от време, в което това министерство ще се управлява от Марияна Николова", каза Биков.

За смяната на Владислав Горанов депутатът уточни, че по време на процеса по влизането на България в чакалнята на еврозоната е нямало как да си позволим да се правят дори и персонални промени.

"Нашата политическа цел в случая е много ясно да покажем първо, че правителството е с министър-председател Бойко Борисов и той взима основните решение и по отношение на кадровата политика и по отношение на структурата на кабинета, и по отношение на политиките, които се водят в кабинета. Не Делян Пеевски, не ДПС, не всякакви други конспирации, които ни приписват. И ние го правим през политически действия, а не с политически приказки, както се случва в средите на опозицията, където се раждат конспирациите и където са влезли рано в предизборна кампания", каза Биков.

Според него много голяма част от протестиращите са с чисти намерения, без да знаят, че са включени в кампанията на различни политици.

"През последните дни стана актуално да се говори, че това е протест на младите хора, но говорителите на тези протести са около 60-годишни... Радев пък е единственият политик, който говори пред този митинг и се опитва да използва за масовка тези наистина симпатични и интелигентни млади хора и за някакъв инструмент на своята президентска кампания и на своите амбиции да бъде някакъв център на власт без да има някакви правомощия по Конституция", смята депутатът.

По думите му в момента се намираме в две предизборни кампании, защото президентските избори зависят много от резултатите от парламентарните избори. Подкрепата на Румен Радев за БСП е първа крачка към втори президентски мандат. Вероятно следващата му стъпка ще бъде да събере "Демократична България", БСП и ДПС, каза Биков.

Той заяви, че импийчмънт би добавил "някакъв жертвен образ на този президент".

Биков определи изказванията на Радев пред протестиращите като "недопустими за човек, който се намира на тази позиция". "Ако той е толкова смел, би трябвало да каже кои са тези мутри, които трябва да са вън и къде е това вън", категоричен е Тома Биков.

"Нито един президент не си е позволявал такъв език в последните 30 години и аз смятам, че г-н Радев ще плати политическа цена за това рано или късно и според мен по-скоро рано на президентските избори", каза Биков.


Още по темата: общо новини по темата: 257
08.11.2023 »
08.02.2023 »
06.02.2023 »
30.12.2021 »
13.05.2021 »
10.05.2021 »
предишна страница [ 1/43 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ами цял свят вижда кой е мутрата на България. Боико.
0
 
 
Мутрите викат на другите мутри . По голяма мутра от Радев имали а да оня в Дубай
-1
 
 
смел.. той се беше скрил като мишок 2-3 месеца по време на извънредното положение, сега като мина страшното, почна да църка.. срам за институцията.
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 24.07.2020 г.
-1
 
 
верно си достатачна прост за да ти се казва кои са мутрите
0
 
 
Биков, очевадно ти си толкова прост,че винаги трябва да има някой който да ти казва кое какво е - за всички нормални хора е ясно кои са мутрите - Бойко Борисов и известна част от ГЕРБ, още по ясно ли да ти го напиша,а ?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
ВиК-Пловдив пред фалит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: