ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Вандали крещят, трошат и шофират пияни до пловдивско училище
Група вандали всяка вечер се събират до пловдивско училище, започват да крещят, трошат каквото им падне. Освен това пият алкохол, после се качват в пияни да шофират. Читател на Plovdiv24.bg разказа за гаменските прояви, публикуваме писмото му:

"Здравейте, обръщам се към вас със следния проблем - всяка вечер срещу училище СУ "Свети Седмочисленици" в ЖК "Тракия" се събират младежи, които не спират да крещят,пият, хвърлят бутилки по пътното платно, опитват се да счупят светофара и какво ли още не.

На всичкото отгоре някои от тях са и с автомобилите си, да точно така пият, качват се и карат, а статистиката я знаем всички за съжаление.Изпращам сигнала си до вас, тъй като началникът на полицията в район "Тракия" и хората в това районно като цяло не се вълнуват от ситуацията, тъй като има многократни сигнали. Това се случва от месеци всяка божа вечер господата с униформи не желаят да разрешат проблема.Давам и пресен пример - след подаден сигнал на 112 към 22:30 часа, на патрулът от районното му отне около 50 минути, за да дойде в 23:25. 

Дори не си направиха труда да слязат от колата и да извършат проверка. Просто намалиха, а докато ги "очаквахме да дойдат" въпросните гамени успяха да счупят няколко бутилки на пътното платно, да изпият доста литри концентрат(като дори се качиха на автомобила си и отидоха за още концентрат), поиграха футбол между преминаващите автомобили и положиха огромно усилие да изкъртят светофара, което за радост явно не бе по силите им. Обръщам се към вас като институция, която е доказала че защитава правата на гражданите със следната молба - ако може да зададете няколко въпроса на псевдо-управниците на най-прогнилото управление в целия ни град, а те са:

До кога ще трябва да търпим пияни гамени да вилнеят по улиците безнаказано?

До кога пияни деца ще управляват автомобили без да бъдат санкционирани?

Кога служителите на реда от 5-то районно управление ще започнат да вършат работата, за която им се плаща?

Пределно ясно ми е, че това не се случва само тук, а навсякъде, също ми е ясно и че още много хора от вашите читатели могат да се включат и да потвърдят думите ми. Прилагам ви и снимки от "Купона", за жалост са направени вече след полицейската проверка и най-интересното го няма, но нищо и утре е ден..."

Наш репортер се свърза с Областна дирекция на МВР Пловдив и очаква техния официален отговор.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Това е младежта на която разчитате.Да са ви живи и здрави.Бъдещите управници на които залагате.
0
 
 
Глобата за шум в не регламентираното време нали беше 5000лв. Какво стана. Ни полиция в тоя град ни глоби. Цяла нощ бучат тука някви умрели мотористи, карат по Бул. Македонния с 200, под носа на 1во РПУ. и никой няма да излезе да ги хване. Такова безобразие не е имало, освен да направим стачка срещу началника на МВР Пловдив, щото явно на него не му прави впечатление или е глух по цяла нощ.
0
 
 
И ние снощи щяхме да звъним,но мъжете ни от блока решиха,има и полицаи ,тази вечер да отидат на място. Все пак имаме малки деца и спим на отворени прозорци, няма как да стане ,ще си намерят друго място,по-далеч от нашия блок!
0
 
 
А това кмета на Тракия не го ли видя на камерите или само парк Лидъл има .А къде бяха неговите хора които уж обикаляли всяка сутрин Тракия и му докладвали какво става
0
 
 
Важното е да има патрулка на края на асеновградско и карвловско, че да не взмее да мине някой с 70 вместо с 50 и да убие ято комари. Такива дето трошат училища не са важни.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
ВиК-Пловдив пред фалит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: