ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Луков: Мачове, като този с Ботев, те държат жив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:27 / 26.07.2020Коментари (9)4249
© Plovdiv24.bg
Вратарят на Локомотив Пловдив - Мартин Луков, даде обширно интервю за "Канал 3". Стражът е на мнение, че разликата между "смърфовете" и Лудогорец са 15 млн. лева бюджет. 

Той добави, че родното първенство би загубило много от липсата на Левски и ЦСКА. 

"Много сме щастливи всички. Работим усърдно и вдигаме постоянно летвата. Надяваме се да покажем едно много добро представяне в Европейските турнири и да се класираме отново добре в първенството", започна Луков. 

"За новият сезон трябва да се подготвим добре физически, да се пазим от контузии, а за резултатите ще видим в последствие. За да сме близо до нивото на Лудогорец, както каза Крушарски ни липсват едни 15 милиона. Нашите заплати не са големи. Почти всички взимаме едно и също. Всички знаем заплатите в Лудогорец какви са. Те могат да си позволят футболисти за 2-3 милиона. При нас разчитаме главно на свободни трансфери и е трудно да се намерят качествени състезатели, но се радвам, че го правят". 

"По отношение на шампионската титла ще се опитаме да сме им конкуренция, но това едва ли ще се получи.Надявам се да се борим за топ три, това са ни реалните цели. При нас се появи затруднение заради пандемията, но според мен не сме дорасли да се борим за шампионската титла. В момента се подготвяме за мача срещу Ботев Пловдив. Провеждаме тежки и усилени тренировки. Такива срещи те държат жив, защото знаеш, че срещаш вечният съперник още в първият кръг. Има едно много приятно чувство у нас. Победа в дербито и след това има няколко месеца спокойствие.

Мислим първо за мача ни с Лудогорец, но все пак знаете, че дербитата се чакат с нетърпение. Надяваме се и след мача да сме със същите приятни емоции. Дербито си е дерби. Хората ти се радват в града или обратното те питат , защо не сме успели. Винаги е добре да се печелят такива мачове. С оглед на новият формат на Лига Европа всичко е на късмет. Изправяме се в една среща срещу неясен противник. Не се знае кой ще е гост и кой ще е домакин. Надяваме се да се класираме по-напред", добави вратарят.

"Избягвам да коментирам други отбори. На Левски им пожелавам успех и по-бързо да излязат от трудната ситуация, в която са в момента. Българското първенство би загубило много , ако отбори като Левски и ЦСКА не са в него. Без ЦСКА не беше същото в efbet Лига, когато бяха изпаднали. Те са двата отбора с най-голяма фенска маса"






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Дерби без публика .това дали е дерби или един мач от Бг първенството.Все тая кой ще победи да му е честито.
-2
 
 
В интервюто също сподели: От както ми го забиха от центъра, нощно време чувам гласове и се напикавам.
-2
 
 
Новата мантра: всичко е бонус, , ала бала... Ами закривайте се, като няма за какво друго да играете!? Егати и ниските цели и комплекси!
+1
 
 
Бой по зайчетата с карираните уши...любимците на Родопската яка
0
 
 
Дербито на дербитата беше на 15.05.2019г. оттам нататък всичко е просто 3 точки и бонус.
+2
 
 
Дерби без публика е просто един мач между два отбора .
-2
 
 
Верно е не ,всеки може да я промуши от 45 метра тази пуста топка,ти се оказа най големия ЛЬОЛЬО.
-1
 
 
Така е Марто, но вие спечелихте дербито, което ще държат Локомотив по-жив отвсякога!!! В предстоящите дербита всичко ще е бонус! Ако не спечелите, здраве да е, ако спечелите, ще е просто победа!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гледайте: Малките локомотивци запяха "черно-бели" песни след победа над Ботев с 3:1
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: