ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Нов брутален и скандален запис на Борисов: Проблемът е Радев, българите си избраха един прост летец
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:15 / 29.07.2020Коментари (26)22484
© БГНЕС
Нов брутален и скандален запис на Борисов: Проблемът е Радев, българите си избраха един прост летец
Изскочи нов, пореден скандален аудиозапис, на който има подозрения, че главно действащо лице е това на премиера Бойко Борисов. В новия, който ще чуете, се предполага, че премиерът разговаря с Томислав Дончев. Основната тема на разговор между лицата в записа е Румен Радев.

Новият разговор е с продължителност 4 минути:

….Акъл се набива, Томиславе, на умен човек. На прост човек ку* се набива! Той не може да поеме акъл, мое да поеме един ку*. Като се трови, като му се е*ава майката и така нататък.

Това може простият човек.

С класа начело на протеста. Ами тя харчи двайсет на сто бензин, бе… да харчи трийсет на сто в Бургас… И той ми протестира за цена на горива…

Абе, **йо…

Само че не в тех е проблема. Проблемът е Радев. С това, че излезе и каза – два милион и половин не са виновни за бедността, виновно е правителството… Ама правителството плати миналата шест милиарда и седемстотин за неговата партия…

Бедният човек се вози в градския транспорт, който е най-добрият в София, а не се задръства града… Само че тази приказка, като излезеш да я изговориш, ще те чуят сто двеста хиляди от интелигентните хора и ще кажат – да , правилно…

Само че когато си обграден от тъпанари нито може да се прави политика, нито да се говори истината и да се праят реформи. Няма такова нещо.

Не, правилни неща не могат да се правят…

Правилни неща с такъв президент не се правят. С такава опозиция не се прави.

… ЕстественНо…

Сто пъти ви казах, крепиме фронта до европейските избори. Европейските избори като ги набиеме, тогава вече може да им говориме. До европейските избори всеко нещо, което правите им дава… Сега не е момента да дигаме данък. Не е сега момента. Правилно ли е? Правилно е.

Ако има разумни хора ще кажат АшколсуАм…

Във Финладния забраняват вече в града Хелзинки да се движат коли от догодина… Само градския транспорт…електро… Но това са финландци, не са БГ, не са си избрали един прост летец! Бил летец… Ми ние имаме хиляди летци! Тоя къде вози по двеста и петдесе пътника в самолета е сто пъти повече летец у гражданската авиация… Пи*ка им майчина!

…. Ама няма се оправим, братко… Ама няма да го оправиш… Нито ще се оправи от нас, нито от Корнелия…. После…

… чува се гласът на Томислав Дончев

… Това, че ще плати десет лева те излизат и казват вдигам му данъка… Казва ти го държавния глава в кавички, щото той не може да е държавен глава тоя тъпанар… Когато ти го каже държавния глава ти не спориш с мене, спориш с два милиона и половина, които са припознали, че тоя е техния защитник от тебе!

… Е! Е! Е!… Защо му даваме това да го прави?!

… Да си е*е пу*ката майчина! Аз питам сега защо вдигаме тоа правилния данък… Не мое ли юни да се дигне…

… Знаеш ли колко е прихода у бюджета … двайсет милиона… толко колко дадох Генчо Начев да си дострои болницата…

… Е… влиза в общинските бюджети… Я да си е*ат майката!

… Чакай сега… че ме ядосваш и ти…

… Сега че ги опраа!…

Източник: "Афера"


Още по темата: общо новини по темата: 257
08.11.2023 »
08.02.2023 »
06.02.2023 »
30.12.2021 »
13.05.2021 »
10.05.2021 »
предишна страница [ 1/43 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Бате Борисов знае вече ,че го записват,нарочно псува Радев в другарски разговор,всички да знаят какво му е мнението.Нова тактика
0
 
 
... военните ни летци в частност са летци, които никога не са воювали, няма и да воюват... та коментарът с гражданската авиация е супер на място ... Радев е пълен провал, ама поради липса на друг избор случихме на тоз въздухар.
0
 
 
Няма лоша реклама. Има лош език,но нищо не е спестил. Даже и не ме вълнува от къде е "изтекъл" този запис. Очевадно е ,че зора е голям и всякакви опити дa се очерни Борисов са впрегнати. Но това е автогол за мобилизираните боклуци.
0
 
 
Тези глупаци не разбират ли, че превръщат Боко в жертва на тъмните сили? Може ли някой да ми отговори, има ли поне един гласоподавател на ГЕРБ, който да се повлияе от даден текст от записа и да го разколебае да гласува за него? Обективно погледнато, всичко си е в неговия стил, който той въобще не се старае да го прикрива. Втори аудиозапис, видеозапис и няколко снимки говорят вече за целенасочено шпиониране на премиера на България. Засега не се установява, че това е извършено от нашите служби по разпореждане на съдия по дадено следствено дело срещу него. Борисов не бива да неглижира това, той трябва да изиска изясняване на законността на този запис, кой е извършителя, кой е поръчителя, това въобще не е безобидно!
-2
 
 
Нищо скандално и брутално не чувам. Така или иначе не се обичат двамата големи, а я неформална обстановка всеки може да си говори каквото ще. Поредната "шок" новина ...
-2
 
 
Плевнелиев беше пудела на Боко, Румен е пудела на Куринка...
-1
 
 
И кое в тоя запис освен може би самия той е незаконно? Не чух договаряне на пачки евраци, не чух договаряне за държавни репресии и подпомагане на наши хора? Чух обиди насочени към очевидно неприятен за главното действащо лице човек в личен разговор. Като толкова много са го записвали, що не изкарат поне един запис документиращ незаконна дейност? Защо??? Никога не съм харевал Баце и никога не съм гласувал за него, ама от цялата работа оставам с впечатлението, че е бръкнал много на дълбоко в дирника на разни хора с очевидно огромно "задкулисно" влияние и всички тия глупости освен да ме подтикнат следващия път да гласувам за ГЕРБ с неприязън друго няма да направят.
-1
 
 
Добре де, какво е скандалното? Това нито е официален разговор, нито официално становище. В частен разговор могат да коментират, каквото и както си поискат! Друг е въпроса, че се вербуват доносници за извличане на дивиденти от такива разговори!
+5
 
 
Как така пък всички тука са в защита на Борисов?? Той,че си е простичък и нагъл лъжец,навсякъде се вижда. Онези,които протестират по улиците,сигурно и те са фотошоп и изфабрикувани. На прост народ,цар-свинар му харесва!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Български национален отбор по футбол
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: