ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Крушарски: Я имам още 10 години живот, я нямам, но от Локомотив няма да се откажа!
Автор: Стойчо Генов 23:17 / 02.08.2020Коментари (16)9134
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски остана верен на стила си и направи култово изказване след победата над Лудогорец с 1:0, която донесе на неговия клуб Суперкупата на България.

Ето какво каза бизнесменът след края на двубоя в Разград:

Снощи се бяхме събрали и от отбора ми викат: Ела на стадиона да видиш купата. А аз им отговорих: После цяла година ще я гледам. Просто имах вътрешно чувство, че ще спечелим. Днес си бях спокоен – може да питате и останалите колеги. Вече имаме 24 футболисти, които са взаимозаменяеми.

На мен мечтата ми е да взема медал от първенството. Съдиите в мача срещу ЦСКА ми взеха мечтите, но ние ще вземем цялото първенство. Лудогорец са в пъти над нашата стойност като заплати. Нашите амбиции са да скочиме на всички и да минем поне 3 кръга в Лига Европа.

Аз съм пенсионер, имам добра пенсия и мога да се издържам и без да работя. Но от Локомотив няма да се откажа. На тези години, я имам още 10 години, я нямам. Дано да поживея да закарам багера и фургона и да почнем да изграждаме тренировъчната база на клуба. Аз съм човек реалист, който е доказал себе си и мога да направя това, което ми се полага.

Още по темата: общо новини по темата: 873
31.05.2021
29.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
предишна страница [ 1/146 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Не е сериозно да се говори за подценяване на мача от страна на Лудогорец. Не играха добре, Локото бяха по-мотивирани, това е факт, но причините са различни. Вероятно по план ще търсят върхова форма към края на месеца, когато започват евромачовете. Липсва им Марселиньо, новите не могат да го заместят в организацията в атака и почти нямаха голови положения. Техният отбор е по-необигран от Локото. Като прибавим, че останаха и с човек по-малко, везните значително наклониха в полза на Локото! За нас израстването на Локомотив трябва да ни служи за урок, то не стана с магическа пръчка. И те искаха да гонят треньора, и те говориха, че този или онзи не ставал!!!
+5
 
 
Така си мислиш ти,било тренировка,ще излезеш на собствен терен и няма да се опиташ да спечелиш,тия ги разправяи на някои друг,просто Локомотив бяха по добрият отбор и заслужено спечелиха.
-3
 
 
Каквато ни е "държавата" такъв ни е и футбола--За едни има,за другите/фукарите,бедняците,голтаците като народа/Нямааа...
-5
 
 
Тия наистина си вярват,Абе Еййй,ако мача беше от значение,Посмъртно няма да ги биете,Това за лудите е тренировка за,Някои не разбраха ,че от Лудите по добър отбор в нашата клоака нЯма,Уви...тъжно,болноо,обидно ,но Факт.. :(
+4
 
 
Благодарности на един Земен Човек, който ни превърна от посредствен отбор във безспорна величина в родното първенство . За упоритостта, с която преследва всичките свои виждания и идеи, но най вече с факта , че промени манталитета на всички играчи да разберат какво е Локомотив и да ги накара да остават душите си на терена. Това искаме да гледаме всеки мач, независимо дали побеждаваме или падаме!
+3
 
 
Благодаря ти г-н Крушарски!Единственият президент донесъл три купи за Локомотив. Да си жив и здрав, да сбъдваш мечтите си.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: