ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Камбуров: Докато Крушарски е в Локо, няма как да се върна
Автор: Стойчо Генов 11:31 / 04.08.2020Коментари (25)10699
© Plovdiv24.bg
Голмайстор №2 във вечната история на българския елит Мартин Камбуров направи интересно изказване относно вероятността един ден отново да заиграе в Локомотив Пловдив.

"Преди да подпиша с ЦСКА 1948 не съм имал оферта от Локомотив Пловдив. Докато Христо Крушарски е в клуба, няма как да играя там. Пожелавам си 16 гола през новия сезон, като част от тях да бъдат срещу ЦСКА, Левски и Лудогорец. Също така се надявам да играем и финал за Купата", каза Императора пред Канал 3.

"Договорът ми с ЦСКА 1948 е за две години и ако съм здрав, се надявам да подобря рекорда на Петър Жеков. Относително е как ще започна новия сезон и от това зависи може би дали ще подобря рекорда. За толкова мачове, които съм изиграл, нямам сантименти за мача от първия кръг. По-интересен ще бъде двубоят срещу Левски. Много хора очакват сега да ми бъде по-лесно да вкарам на "сините", защото ще бъдат отслабени, но сега ще има повече българи, които знаят какво значи Левски и дават сърце и душа за клуба", каза още Мартин Камбуров.
Още по темата: общо новини по темата: 334
30.05.2021
25.05.2021
21.05.2021
20.05.2021
19.05.2021
19.05.2021
предишна страница [ 1/56 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Мартине,моите уважение към теб като футболист!Но явно,че някои неща те заслипяват и не можеш да мислиш реално.Видя се,че и без петел се съмва.Това,което направиха Крушарски и Акрапович заслужава само адмирации.Така,че.....Да си жив и здрав!
на 04.08.2020 г.
+2
 
 
Марто,завинаги черно-бял!Истинските Локомотивци помним и сме благодарни за това че ни беше лидер дълги години!За головете ти да не говорим,истински таран,дано скоро намерим достоен твой заместник!Респект МК 11,машингън и Мето Стойнев-Ел Матадор,незабравимо,безценно!Мартиин Камбуров как викахме,как се радвахме!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+1
 
 
Никой не те иска не си ни нужен Локомотив те изгради като футболист а ти си #НЕБЛАГОДАРНИК ти не си #ЛОЯЛЕН към Локомотив ти си пълен боклук #ПСУВАШ хората които те уважаваха , които ти скандираха името но ти #НИКОГА #НЯМА #ДА #СИ #ЛЕГЕНДА #НА #ЛОКОМОТИВ ти си един играч който си играл за нас станал си шампион и толкова . #ЛОКОМОТИВ ИМА ЛЕГЕНДИ #НО ТИ НЕ СИ ..... СЛЕД ВРЕМЕ ЩЕ РАЗКАЗВАМЕ НА ДЕЦАТА СИ И НА ВНУЦИТЕ ЗА #ДИМИТЪР #ИЛИЕВ #КАРАГАРЕН и другите момчета но не и за #Камбуров
+1
 
 
Най-големият футболист на Локомотив Пловдив за 21 век е Димитър Илиев , камбуров може само да му изчетка калеврите...Ако се направи класация камбуров гаранция няма да е топ три. Може и извън десятката да е...
+2
 
 
И след Крушарски няма да се върнеш, дори и да искаш..
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Пловдивчанин от Първа лига свири Локо - Ботев
Бивш футболист на Локомотив пое отбор на Цветомир Найденов
Феновете на Локо вече могат да купуват билети за битката на "Тича"
Сватбата ще свири на Локо, пратиха Давидов на стадион "Христо Ботев"
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: