ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Това ли са ни ВИП-овете?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:42 / 15.08.2020Коментари (16)72562
©
Актрисите Койна Русева и Радина Кърджилова са сред известните дами, които се пекат по монокини на плажа това лято. Българската Марлене Дитрих, както наричат звездата на Младежкия театър, отпраши за морето веднага след последното си представление с Димитър Баненкин "Специални поводи“ на 22 юни.

Тя документира в снимки повечето специални моменти и ги споделя с почитателите си в социалните мрежи. Първо се пусна с дрелка в ръка, за да покаже, че сама прави дребните ремонти на лятната си вила, а фотото озаглави "Винтовертно ми е“. После се ожали "Голямо тегло тегля“, но от кадъра стана ясно, че показва хамака си. На него отпуска тялото си, за което й завиждат много състудентки на най-големия й син.

В поредица от фотоси се видя, че от банския костюм ползва само долнището, а за един от тях се пошегува, че е като за корица на модно списание - Vanity Fair August 2020. 50-годишната Койна запечатва и уникалните морски пейзажи, като се шегува, че по изгревите се ориентира за ракиеното време, а по залезите – за кафе. На морето Русева съчетава приятното с полезното и на 21 и 22 юли игра с Асен Блатечки в Летния театър в Бургас "Умопомрачение“.

Тези дни пък публикува видео как скача от яхта в морето. "Уауууу. Винаги съм знаел, че си голяма работа! Направо ти се възхищавам как го направи това салто. Супер си!Така де, супер готина си! Браво принцесо!“, "Еййй кат русалка изплува“, "Обожавам я и немската овчарка на плавателния съд“, са част от коментарите на почитателите й.

По-младата й колежка Радина Кърджилова също се пусна по монокини от родното Черноморие, но деликатно прикрива бременното си коремче, в което очаква втората рожба от любимия си мъж и колега Деян Донков. Двамата вече имат един син – Христо, който е заедно с тях на морската им ваканция. И докато нежната половинка от артистичния любовен дует се щади заради трудното си положение, то Динката се е отдал на приключения, едно от които е спускане в пещери край морските брегове.

Звездата от сериала "Ягодова луна“ е с всички предпазни колани и въжета, впечатление обаче прави изплашената му физиономия и по-точно отворената като в писък уста. Дали от страх или отново е в роля, не става ясно. И докато екранният Чавдар, както е познат за зрителите на пожарникарската сага, се наслаждава на по-екстремните удоволствия, то Радина се радва на слънчевите лъчи от първа линия на плажа, тъй като семейството почива на каравана. Морските вълни се превърнаха и в площадка за снимки на новата колекция бижута на Кърджилова. Тя прави ръчно изработени украшения, а някои от моделите пуска в поддържаните от самата нея страници в социалните мрежи. Хитови са предложенията й със сапфир, аметист и съчетанието на два вида розов кварц.

В луксозен спа комплекс на Равда прекарва лятната си ваканция мегазвездата на фолка Ивана. Тя обаче се ожали, че още първия ден е успяла да изгори на плажа. "Боли, пари, щипе! Лошото на хубавата компания на плажа е, че не усещаш как слънцето изгаря болезнено кожата ти, затова днес ще се погрижа за "раните" си в спа центъра“, сподели изпълнителката на "Шампанско и сълзи“. Феновете й предлагаха различни рецепти за лечение – първо с гел, за който тя каза, че с него се е поуспокоила първоначално, а после за компреса с ракия попита дали няма да щипе повече.

"Изсипете половината от дефламол в плажното мляко и няма да имате никакъв проблем със слънцето“, "И оцет с хлебна сода помага. Взема огъня и пази от мехури. Понякога бабините илачи помагат повече от скъпата козметика. Пази се, за да ти е приятна почивката“, са част от останалите коментари. На последния Ивана отговори, че не ползва скъпа козметика, тъй като е алергична и се е обринала. "След натоварващата отминала седмица успях отново да открадна малко време за себе си. Да, усмихвам се, защото всички страхове изчезват, когато те прегърне правилният човек“, обяви радостно певицата на народа.

На екстремни морски занимания като Деян Донков се е отдал и мъжът на тв водещата Гала – Стефан Николов. "Пристягам банския и опитвам нещо за първи път“, написа той под снимка, на която се е качил на надуваем суп-борд и гордо държи греблото над главата си. Причината за това е, че е още в плитката част на морето.

Но след като го е покарал, той се похвали, че не било чак толкова трудно. Гала и Стефан документират и споделят в социалните мрежи повечето от любопитните си преживявания по време на морската ваканция. Освен суп бизнесменът, който отглежда кошери с пчели, покара и скейтборд. "Неоправдано хихикане зад кадър на Никол и Гала“, заяви той във видеото за дъщеря си и жена си, а после добави - "Гледай грация, гледай осанка, просто исках да дам кураж на детето“.

В кръчма от Несебър се пуснаха заедно с дъщерята на тв легендата – Мари и нейният приятел Константин, син на колежката й Джуджи. В ролята на фотограф пък влиза репортерката Зейнеб Маджурова. "Ще пием по вино, дано не ме спре морски патрул“, казва за наздравица Стефан.

За първи път на море заведоха детето си плеймейтката Златка Райкова и ексфутболистът Благой Георгиев. Това издаде блондинката, която се допита какво задължително трябва да вземе на почивката си във Фейсбук страницата "Майките на София“. Към популярния отбор релаксиращи са още актрисите Йоанна Темелкова и фолкзвездата Преслава. "Стягам се за първото море с моя юнак на 10 месеца. Моля, споделете какво е необходимо и важно“, пише Русата Златка. Под публикацията й редица нейни почитателки, както и членуващи в групата, споделиха своите наблюдения и опит. И докато Райкова говори за море, то други звезди се забавляват директно от първа линия.

Актрисата Йоанна Темелкова и любимият й Мартин Гяуров са на море, а компания им прави синът им Филип. От плажа красавицата продължава инициативата да чете поезия онлайн. Вълнуващи кадри със своята дъщеря пък споделя певицата Преслава – на морето тя е имала случайна среща и с откривателя й Милко Калайджиев. Носителката на престижните награди Мис България 2015 и Мис Планет 2016 Марина Войкова също е на море с първородната си дъщеря – Алегра.

Снимки от морския престой красавицата от Елин Пелин сподели в Инстаграм. Двете дами са в компанията на щастливия татко и съпруг на Войкова – бизнесмена Давид Бонев, познат и като бившото гадже на актрисата Елен Колева. На качените фотоси впечатление прави фигурата на Марина, която е свалила всички натрупани по време на бременността килограми.

Ники Илиев смени снимки заради къмпинга на Диляна Попова. Актьорът и режисьор Ники Илиев е посетил за първи път къмпинга, на който от години ходи моделката и актриса Диляна Попова. Това се е случило миналата година на път за мястото, където е планирал да снима част от последния си филм "Завръщане“. "Бяхме отседнали на "Градина“ и вечерта преди снимките си направихме разходка из къмпинга и местността.

Спокойствието, звездите, морският бриз – всичко беше извадено като от филм, а малко по-късно, заедно с другите двама продуценти на филма – Башар Рахал и Богомир Грозев, посетихме и едно от заведенията в местността. На следващия ден отидохме до първоначалната локация, където трябваше да снимаме сцена от "Завръщане“.

Но магията я нямаше или поне не беше толкова силна. След кратък размисъл взехме единодушно решение да се върнем на "Градина“ и именно там да заснемем необходимите кадри. Снимахме до ранния следобед, а след края на работния процес останахме на плажа, където се отдадохме на заслужена почивка. Тогава си казах, че ми се иска да се върна там, този път за повече време, защото някак преоткрих мястото“, спомня си Ники Илиев. Самата Диляна Попова пък призна, че там е любимият й плаж, а чувството, което й дава, е просто несравнимо: "Чувстваш се свободен и спокоен. А залезите... о, да, залезите! На много малко места в света съм виждала толкова красиви залези, колкото тези на "Градина“. Щастлива съм, че детето ми прекарва летата там и има възможност за истинско детство“.

Миро спи в къщата на писател. Певецът Миро заведе любимата си жена Ели на море в Гърция. Музикалната звезда сподели, че е доволен от споделеното време и издаде, че едно от нещата, заради които би се връщал отново и отново, е вкусната храна. "Десертът, заради който бих се връщал, е на пръв поглед скромен оризов пудинг, но с канелен сладолед в центъра на вулканично сива купа и скрити съкровища от кехлибарено жълти парченца печена ябълка и полупрозрачни капчици лимоново пюре - колко важни са детайлите“, казва изпълнителят, който издава, че мястото, в което се намира, е къщата, която авторът на “Александрийски хроники" Лорънс Дърел е обитавал на острова.

В Гърция е и Мис България Антония Петрова. Снимки от пътешествието с яхта из района тя сподели в социалните мрежи, пише "Телеграф". "Семейство Батинкови плаваме и ветроходстваме по архипелаг Спорадите! Стартирахме от Волос, през всички интересни точки в континенталната част на юг, до островите: Скопелос, Скиатос, Алонисос, Скирос и още много необитаеми острови, до които може да се стигне само с яхта! Капитани Антония и Ивайло Батинкови“, пошегува се перничанката.


Още по темата: общо новини по темата: 3169
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
предишна страница [ 1/529 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Пълни утрепки...гейове и травестити.Как може да си губите времето за да напишете такава статия?
0
 
 
Едно време затова скачаха по площадите. Пълна деградация на обществото.
0
 
 
Вие сте ги направили такива защо се чудите
0
 
 
Ах...а някои тука дерат гърла "ОСТАВКА"....
0
 
 
Ами покажете някакви снимки де,ееее срамота!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: