ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Играчите на Ботев: Огорчени сме от лъжите на Гиздаков! Искаме акциите да бъдат върнати на Самуилов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:06 / 26.08.2020Коментари (20)9850
© Plovdiv24.bg
Футболистите и треньорския щаб на Ботев Пловдив изнесоха официално изявление по повод случващото се в клуба в последните няколко дни. Plovdiv24.bg публикува текста без редакторска намеса:

"Уважаеми Ботевисти,

Искаме да изразим нашата позиция относно случилите се “грозни сцени", така представени от г-н Гиздаков, вчера.

Ние искаме да внесем яснота около проведената среща вчера, между нас и двама от членовете на БД. Ние като ПРОФЕСИОНАЛНИ футболисти на клуба и заинтересовани за случващите се събития около него, сме длъжни да бъдем запознати с това, как ще функционира любимият ни отбор. Именно поради тази причина потърсихме конкретика и зададохме няколко въпроса към г-н Борис Гиздаков и към г-н Тервел Златев. Уви нито получихме отговори, нито яснота за бъдещето на Ботев Пловдив. Вместо това, въпросните теми бяха отклонени в друга посока и неколкократно най-старият футболен клуб в България бе сравняван с тежката ситуация в Левски София. На всички ни бе ясно, че горепосочените две имена нямат никакви идеи относно съществуването на нашия тим и това как ще се процедира и финансира клубът, за в бъдеще. Г-н Гиздаков ясно заяви, че в момента е важно клубът да оцелее, което е абсурдно на фона на отличното финансово състояние, което цареше при г-н Самуилов.

Крайно сме огорчени от думите на въпросния господин Гиздаков, в интернет пространството. Недопустимо е член на БД да нарече футболистите и треньори на клуба – "организирана престъпна група". С днешното си изявление г-н Гиздаков за пореден път вся разделение в "жълто-черното" семейство. Откровените лъжи и липса на уважение към треньорския щаб и част от водещите футболисти е ясен знак за неговите намерения как смята да управлява клуба.

Затова предложихме да бъде свикана среща, между УС на Сдружение ПФК Ботев и бившия мажоритарен собственик г-н Самуилов, на която акциите да бъдат върнати обратно на г-н Самуилов.

Ние, футболистите заставаме зад спортно-техническия щаб и не желаем да бъдат предприемани каквито и да е било промени. Нашето желание е да се изтръгнат всички интриги и спорове, да изчезне напрежението, което се създава и да сме обединени в една цел - светлото бъдеще на Ботев Пловдив.

Тази декларация не е написана от нас, поради натиск от страна на ръководството на клуба, а е следствие на нашата загриженост към клуба, след твърденията на новото ръководство, че на преден план стои оцеляването на жълто-черния тим.

БОТЕВ го е имало и ще го има!

Когато сме заедно, сме най-силни!" 

Треньорският щаб и футболистите на ПФК Ботев Пловдив

26.08.2020г., гр. Пловдив
Още по темата: общо новини по темата: 707
17.02.2022
13.07.2021
30.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
27.05.2021
предишна страница [ 1/118 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Аз да попитам футболистите, след като в клуба цари финансово спокойствие, какво постигнаха в спортно-технически план през последните две години, особено последната?
-3
 
 
Само да попитам примадоните на Ботев, Тошко, Лъчко и сие, знаят ли колко пъти през последните години на футболистите на Локомотив се е налагало да играят за без пари, за честа на клуба, за честта на феновете?? Играли са и са го правили достойно. А вие, вие много бързо се уплашихте да не останете без заплатки, и станахте за резил и срам пред вашите фенове.
на 27.08.2020 г.
+2
 
 
Не им дали яснота и да върнели акциите! Ами самуилов ако ги е искал нямаше да ги връща може ли да са толкова прости. Каква яснота да им дадат ако имаше договорени работи щяха да им ги кажат. При Самуилов финансово били цветущо и какво като бяхте цветущо в първенството не бяхме много цветущо.В Българския футбол лежането на една кълка и лапането на премиерски даплати свърши и остана само първото тъй че който иска може да ходи в грандовете Левски Славия и Локо там ще ги посрешнат цветущо!
+2
 
 
За едни пари става въпрос....много пари.Тепърва ще става интересно.
-4
 
 
Що за дебили и нахалници са тези гиздаковци и златевци- никой не ги иска, а те се натискат?!
+2
 
 
Уважаемите футболисти на Ботев, ако бяха мъже, а не страхливци, трябва да не ревете за Самуилов, а на кажете защо ви накара да загубите финала. Това кажете страхливци.
-3
 
 
Жълтия цирк тепърва предстои.Дюнердгията да ходи да направи един федерос на Самуилката
+4
 
 
Естествено,че ще искат да се върне Самуилов.Иначе няма парички.И отиват на борсата.Защото няма кой да ги купи.
+5
 
 
Ние сме огорчени от финала 2019 кажете си болката за този мач мъже
0
 
 
И защо не могат да изчакат поне една седмица, за да се запознае новото ръководство с положението в клуба?!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Голеада в "Коматево"! Дубълът на Ботев спечели мач с 8 гола
"Канарчетата" не харесват това! Ивелин Попов под въпрос за финала
Ботев пусна билетите за следващото домакинство
Елитен пловдивски рефер свири на Ботев II, пратиха Карагарен на "Лаута"
БФС се разгърна - глоби Ботев с над 12 бона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: