ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Вкараха Гонзо в интрига с фалшив профил във Фейсбук
Автор: Стойчо Генов 18:42 / 02.09.2020Коментари (5)4561
©
Спортният директор на Локомотив Пловдив Георги Иванов използва официалния клубен сайт, за да направи специално изявление.

Plovdiv24.bg публикува текста без редакторска намеса:

“Във връзка с появили се призиви за протести от профил на мое име и с моя снимка, заявявам, че нямам фейсбук профил, както и, че не поддържам никаква връзка с фен-страници и групи на мое име. Всякакви профили с моето име и моята снимка, са фалшиви, а създателите им са непознати за мен.

Като дългогодишен спортист и футболен мениджър, вярвам, че успехите – както в спорта, така и в живота, се постигат с много труд и натрупване на постижения. В този смисъл няма как да подкрепя протести, призоваващи към насилие, разруха и анархия.

През последните години правителството отдели огромни за българските мащаби средства за спорта, затова среща и моята подкрепа. Вярвам, че единствено с много работа и спазване на законите, можем да продължим да просперираме. Затова призовавам моите фенове, феновете на Локомотив Пловдив и Левски, както и всички българи, към спокойствие. И нека решенията за това кой да управлява, да бъдат взети на изборите през пролетта, а не под натиска на уличното насилие и безредиците."
Още по темата: общо новини по темата: 873
31.05.2021
29.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
предишна страница [ 1/146 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Който познава Г.Иванов-Гонзо,знае много добре,че той НИКОГА не би написал такива гнусотии.Но явно,че има много плазмодии на тази земя и се чудят как да очернят някого-в случая ....Гонзо.
0
 
 
Ах ти ГЪЗОЛИЗЕЦ ДОЛЕН.СЛУГА НА пеевски и на неговата пасмина.Отивай си при ГОВЕДАТА НЕКАДЪРНИКО.Защо не си стоиш при тях а се натискаш да лапаш от нас.Нали много ги обичаше?Ама ти сложиха пръста и те.Питаш ли как живеят пенсионерите нещастнико?Как се живее с 200 лв пенсия знаеш ли.?Защо не пробваш ти да живееш с 200 лв?Гнидо мръсна.Да те питам тогава какво ще говориш.Да не би хората да са длъжни да чакат до пролетта а?НЕЗАБАВНИ ОСТАВКИ на цялата сган гербери.
0
 
 
Никой не е повярвал, че си ти. Само мъжете го правят, а ти не си такъв.
+2
 
 
Браво ,Гонзо,Това е изказване на истински Българин,спортист и треньор,който е призван да възпитава и учи децата и по-младите футболисти на футбол ,човещина и отговорност!Гордеем се с теб,че се върна в родния си клюуб
0
 
 
За жалост живеем в такъв свят. Всеки може да изкара всеки-всякакъв. Афористично казано "Като кажат, че сестра ти е к...а, върви разправяй, че нямаш сестра".
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: