ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Топясновидката Щерона: Магистрала "Тракия" е залята с проклятия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:02 / 09.09.2020Коментари (21)15382
©
Щерона Ваклушева е сред най-възрастните гадателки у нас. Придобива слава сред елита още по времето на социализма, когато спасява живота на Тодор Живков.

Съдбата ѝ се преобръща през 1981 г. 12 пъти я оперират, вадят ѝ огромна миома, но после я захвърлят в моргата. "Тогава усетих, че духът ми се отделя от тялото. От оня свят ме върна Исус Христос. Божият син ми се яви, загърнат в червена мантия, и ми каза, че болестта ми е от черна магия. Отведе ме малко на оня свят, където видях килията си с номер 27. После ми каза къде се намира заклинанието и ме върна обратно тук сред хората", разказва леля Щерона. Оттогава започва да открива всякакви магии. Не е имало случай да установи черната магия и после да не я намери на мястото, което е посочила предварително.

"От 2-3 години народът масово си отива от магии. Вярвайте. Навъди се много лъжлив народ, който обира хората и им обещава, че ще им развали магиите. После клетниците идват при мен едва ли не, когато вече умират. Тогава виждам, че не мога да им помогна. Между другото магистрала "Тракия" е залята с магии, що народ се изтрепа там", разказва Щерона, която твърди, че най-много прокоби се правят за смърт.

"Най-опасни са живачните магии.

Живакът те пие, никой не може да ти помогне. Удря дебелото черво, простатата, черния, белия дроб. Хвърлят го пред входна врата. И като стъпиш върху него с двата крака – живакът е вече в теб. Започват краката да те болят и парят, стига болката до стомаха, дробовете. И започва страданието. Тръгваш по лекари, но те от магии не разбират. Колко доценти и професори идват при мен за помощ. И така се появяват ракови заболявания, метастази. Някои с носилки ги носят, едва дишат. Аз се моля на Бог да ми помогне. Той ми казва кога мога да се застъпя и хората оживяват. Стига навреме да е открита магията. Мине ли време, тя дава пробив като куршум. А има ли пробив, аз не мога да помогна", споделя ясновидката.

Щерона разкрива, че черните магии се правят от турските ходжи, които вземали по 2-3 хиляди лева за услугата. "Магията може да се сложи на праг, в кладенец, в гроб. Ти може да си в Америка. Аз отивам с твоите данни при ходжата и го лъжа нещо. И той вижда, че може да те умори. Бях в една къща в Костенец, Пловдивско. 9 некролога на вратите налепени – от най-стария до 6-месечно бебе бяха мъртви. И не могат да продадат къщата, въпреки че е възхитително хубава, защото хората се страхуват от проклятието.

Викнаха ме да го изчистя. Открих в едно бурканче от детски храни 9 магии напускани. Затворено бурканчето и заровено под бял бор. Като изчистих магията, купувачът видя за какво става дума. Дори кметът ми благодари", споделя за един от случаите в практиката си Щерона, при която са идвали десетки знаменитости, лекари и политици за помощ, пише още "Ретро".


Още по темата: общо новини по темата: 656
10.11.2023 »
26.10.2023 »
12.10.2023 »
19.09.2023 »
21.08.2023 »
24.07.2023 »
предишна страница [ 1/110 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Хора, не смятате ли, че подобни Шарлатани и Магьосници трябва да отговарят в Съда за всяването на тревожност и страх сред населението ? Нямам предвид мерките на Държавата и Религията срещу тях като горенето на клади и инквизициите преди векове. Дума да не става ! но все пак не може обикновенния човек да трябва да отговаря пред Закона за всяване с приказките си на паника сред хората, а други "просветлени" да плещат и публикуват глупостите си Безнаказано .....
0
 
 
Баси вещицата...я си карай метлата...не занимавай хората с глупости
0
 
 
Направете обратна магия с катерицата Беатрис ;)
0
 
 
с малоумници които не спазват никъкви правила, те са навсякъде, нека се трепят
0
 
 
знаем , знаем .... проклятието ГЕРБ рџ?†
0
 
 
ДА ЗНАЕШ МИН.СЪВЕТ И НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ С КОЛКО ПРОКЛЯТИЯ СА ЗАЛЯТИ,НО ОЩЕ ЗА СЪЖАЛИНИЕ НЕ СЕ СБЪДВАТ !
0
 
 
Къде е сега вълшебната катерица Биатрис?
0
 
 
Забравила да си пие хабцхетата осхте една.
0
 
 
Вече няма експлоатация на техниката.Машините при излизане на работа се проверяват.ТО1. ТО2 през определен пробег.Гуми,вериги.Работно време...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Проектът Модър - Царевец
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
"Франкофоли" 2024
Кауза Колежа
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: