ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Райфъла в съда: Любовницата ми ме изнасили в офиса!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:57 / 11.05.2016Коментари (18)28472
© Plovdiv24.bg
За първи път, откакто започна делото срещу Атанас Червенков - Райфъла, той даде показания пред съда. Днес Райфъла разказа за отношенията си с неговата служителка Павлина Хараланова, която по неговите думи, му била любовница. 

Именитият арестант е зад решетките повече от година по обвинение за опит за убийство на пловдивски бизнесмен и поръчителство на палеж на няколко коли, сред които и тази на Хараланова.

Ето и част от емоционалните му показания:

"Аз обичах тази жена, не съм й запалил колата. Когато нея започнаха да я заплашват с отвличане, притесняваха по същия начин и мен, семейството и децата ми. Не съм аз запалил колата й! 

В един момент поисках да се разделим, посъветвах я да си намери някой друг. След месец тя заживя с Петър Кокошаров и го прибра да живее в дома й.

Признавам си, че първата седмица ми беше много криво и ревнувах. Този мъж водеше детето й на училище, но 14-ия ден тя не одобри начина, по който той го кара дотам и се наложи отново аз и охраната ми да го водим. 

Бях наел специално двама бодигардове и те се движеха винаги с мен заради заплахите към Хараланова и семейството ми. Бяхме се разделили, когато един ден тя ме извика и направо ме изнасили в офиса", изпадна в откровение той.

"Павлина ме накара да наемем апартамент, където да се срещаме за час-два след работа или през деня. Дори ме заведе до Асеновград да изберем легло, защото това с квартирата не беше удобно. 

А чаршафите избра детето й. Павлина настояваше тя да се раздели с Кокошаров, а аз да се разделя със съпругата ми Ева и да заживеем заедно. Искаше това да стане след Нова година 2015-та, за да не разстройваме децата. В края на 2014 по Коледа аз отидох със съпругата ми Ева на екскурзия в Тайланд. 

Павлина толкова ревнуваше, че ми изпрати снимка с пръстен, уж, че се била сгодила с Кокошаров. После ми каза, че това било лъжа. В Тайланд оправих отношенията си с Ева и окончателно поисках да се разделим с Павлина. 

Кокошаров в един момент явно усети, че тя се среща и с мен, защото й беше казал, че мирише на мъжки парфюм. Заради това се принудих да си купя три мъжки парфюма и да ги сменям. Когато окончателно казах на Павлина, че искам да се разделим, тя се разсърди. 

Когато се сърдеше, ми крещеше в офиса пред служителите, наричаше ме лъжец и простак и спираше да работи. Държеше се с мен така, все едно тя ми е началник, а не аз на нея. Тя биеше дори детето си с пръчка, държеше я вкъщи", това каза Червенков в показанията и се обърна срещу Веселин Загорски.

Весо Тъпото, както стана известен сред медиите, според обвинението е човекът, приел парите за убийството на управителя на частна клиника "Хипоталамус" Аргир Гяуров и за палежа на няколко коли, сред които тези на бившия депутат от ГЕРБ Антоний Йорданов и на любовницата Павлина Хараланова. 

Аргир Гяуров е бил поръчан да бъде ликвидиран от Райфъла, защото също като него развивал дейност с частна и неотложна помощ и му бил конкурент.

В показанията си пред съда Червенков каза още, че един ден Веселин Загорски отишъл при него и му казал, че иска да му върне 3 хиляди лева, които преди време бизнесменът му дал на заем. 

"Много ме е яд как тази к..ва Павлина постъпи с теб, иде ми да отида и да ги изнасиля в апартамента й", казал Веселин. Райфъла обаче го предупредил да не прави глупости.

Той си спомня още как Загорски му бил споделил, че имал бригада за палене на коли, как запалил на един зъболекар колата, защото не останал доволен от услугите му. 

По същия начин постъпил и с лекар, който му взел голяма такса за преглед на него и на баща му. За момента Райфъла отрича всички обвинения и заявява, че не познава Аргир Гяуров.



Източник: Блиц


Още по темата: общо новини по темата: 59
17.02.2022 »
22.06.2020 »
10.12.2019 »
04.10.2019 »
04.10.2019 »
20.09.2019 »
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Голяма резачка беше твоята любовница кой ли ще изнасилва сега
+1
 
 
Има видовден и за този робовладелец.За хляба на хората коСќто взе несправедливо , трябва да плащаш още много.
0
 
 
Доста зор е видяла служителката да изнасили този идиот в офиса му.Питамсе дали има някой да му вярва.....
+3
 
 
АРТИСТчЕ, Я беж веднага в театър ,,СЪЛЗА И СМЯХ,, !!!!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: