ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
От първо лице за поредната грозна сцена в градския транспорт
Автор: Мариана Панчева 10:10 / 11.12.2016Коментари (22)18514
© Plovdiv24.bg
Изцепките с шофьори от градския транспорт на Пловдив не престават. Plovdiv24.bg публикува разказ от първо лице за безкрайно неприятна случка по линия №15, разиграла се преди дни.

"На 2 декември в 11,43 часа се качих на автобуса от спирката след колелото на бившето заведение "Весело Село" в посока "Пещерско шосе". В автобуса нямаше кондуктор и пътниците се качваха само от първа врата, таксуваха се при шофьора, който беше видимо изнервен, че изпълнява и двете длъжности.

След като му подадох банкнота от 20 лв, единствените пари с които разполагах в момента, той се разкрещя, че от такива като мен му било писнало, че не бил длъжен да има да ми върне. В случая имаше, но не му се занимаваше явно. Една такава като мен още на първия курс го била изнервила.

След моя забележка да снижи тона, защото му липсва елементарно възпитание, той се ожесточи още повече и каза да млъквам, да знам, че една такава като мен на нищо я бил направил, като му видела рейса и не се качвала . В "МОЯ" рейс я е страх да се качи. 

Като му казах, че ще подам оплакване, се ожесточи още повече и каза - ако искам и да го снимам, не му дремело изобщо. Държа се много арогантно и използва обидни епитети. Още същия ден подадох оплакване във фирма "Хеброс бус".

Питам - докога ще трябва да търпим подобно отношение в масовия градски транспорт, а за жалост Вие ежедневно публикувате подобни неща!"


Още по темата: общо новини по темата: 330
26.03.2024 »
12.01.2024 »
08.01.2024 »
07.12.2023 »
06.10.2023 »
09.09.2023 »
предишна страница [ 1/55 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
След тва що ги заменяли с автомати за таксуване,ами един автомат никога не би те напсувал И би си свуршил работата, като ти варне ресто, независимо каква банкнота си им дал, без да философстват И да се оплакват, какво било станало И коъ ги е ядосал,гнусни отрепки са тва шофиорите И кондукторите.
0
 
 
Шофьорите на т.нар.градски транспорт са длъжни да връщат ресто няма значение пътниците кой колко има в момента!!! Но категорично нямат никакво право да ползват обидни епитети!!! Ами те по тоя начин губят клиентелата си,а това е в ущърб на фирмата превозвач!!!
0
 
 
Трябва да имаме точни пари за билет
-1
 
 
Ето, точно за това приказвах в предишната тема. Не защитавам тъпаните в автобусите, защото сред тях наистина има големи тапири. Но и пътниците не са съобразителни. Плащаш нещо, което струва 1 лев с 20 лева. Питам, дали в ресторант със сметка от 200 лева плаща с монети от 1 и 2 лева? Знаем случаи, в които "ядосани" си плащат данъците с жълти стотинки и намират своята "славна" минута нейде из българските медии, но имайте милост към хората. Особено, когато шофьорът трябва да бъде и кондуктор. Трудно ли й беше на дамата на развали парите на по-дребни и да не ни обяснява колко са ни прости шофьорите на градския транспорт? Следващият път не с 20, а със 100 лева.
Сагата с обратния завой на Сточна гара приключи.... и то приключи в полза на законовата ситуация, защото до сега нищо не беше ясно поради това че маркировка, знаци и светофар не даваха яснота по това забранен ли е обратния завой в крайна сметка или не...
на 11.12.2016 г.
0
 
 
Абе хора ка не си го набихте в главите след толкова много постове по темата, че на шофьорите не им дреме защото никой нищо не може да им каже, а причината за това че работата им е скапана, ниско платена и най важното няма кой друг да я върши, за това или търпете или слизайте от автобуса и се качвайте на колата или колелото.... и стига сте мрънкали за нещо което няма да се промени!
+6
 
 
Здравейте, искам да споделя и моето мнение, а ако искате обърнете внимание и се замислете! Имам опит от Испания и по точно от Малага... Там качващите се се нареждат на опашка само от първа врата и няма бутане или пререждане всеки си чака реда и си се качва отпред... Кой с карта кой с пари НО още на вратата пише че билети по-големи от 10€ не се развалят... Та мисълта ми е, че незная как е реагирал шофьорът срещу жената, но опитайте се да имате по дребни пари а шофьорите да си сложат Табела че по-големи билети от 10 лева не развалят! Ако нямаш пари няма да се возиш! Знам че е било грозна сцена и от едната и от другата страна, но хора бъдете по толерантни... Не избухвайте веднага в кавги и прочие! Благодаря
-1
 
 
Що за претенции има тази кифла...как така ще даваш 20лв за билетче от 1 лев? Сигурен съм,че е имала дребни,но ги пази за кафе машината а дава едрите пари за да и ги развалят.Това са редовните номера на младите тъпачки които не мислят,че този шофьор и кондуктор едновременно не е банка за да им разваля парите.Защо не пъхне 20 лв в кафе машината или за там се съобразява а с шофьора може да се гаври и дори да се оплаква...Отвратително е това нагло поведение на тези безмозъчни лигли!
0
 
 
А бе тия вече няма ли кой да ги спре беее
+4
 
 
добре сте направили че сте подали оплакване.Простащината и липсата на възпитание нямат оправдание.
0
 
 
На гражданката недоволна от шофьорите бих препоръчал да се пробва да шофира 8 часа градско с лека кола без да работи с пари и след това отново да пише по най ''актуалната'' тема за момента.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Волейболен клуб Виктория Волей (Пловдив)
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: