ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев с лекота се наложи с 2:1 над Арда в Кърджали
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:52 / 22.04.2011Коментари (77)15200
© Plovdiv24.bg
Ботев с лекота се наложи с 2:1 над Арда, на стадион "Дружба" в Кърджали, в мач от 30-ия кръг на Югоизточната В група.

Независимо че доминираха през целия двубой Ботев вкараха само две от множеството си голови положения. Резултата беше открит още в 1-ата минута на двубоя. Атанас Курдов бе изведен по-прекрасен начин от свой съотборник сам срещу стража на Арда и топреализатора на "жълто-черните" без проблем реализира за 1:0.

В 15-ата минута Ботев вече водеше с 2:0. Тодор Тимонов овладя една топка по-фланга, центрира в наказателното поле, където Емил Аргиров по-прекрасен начин засече с глава и удвои резултата.

След почивката ситуацията на терена не се промени съществено и действията се развиха предимно в половината на Арда.

Четвърт част преди края на двубоя Атанас Курдов можеше да направи резултата класически. Нападателят получи пас зад бранителите на Арда, но стража на домакините внимава, изпревари голмайстора и изби топката в тъч.

Минута преди края на двубоя домакините стигнаха до почетно попадение в мача. След едно неразбирателство в наказателното поле на Ботев, най-съобразетелен се оказа футболист на Арда, който с удар около 5-6 метра вкара и оформи крайното 1:2 за Ботев.
Още по темата: общо новини по темата: 7
15.07.2019
24.04.2011
22.04.2011
21.04.2011
19.04.2011
18.04.2011
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+10
 
 
Честито канари честито завръщане! А отностно ексцесиите в Кърджали да те са типични за селските стадиони и отбори, нашия мач там беше нещо подобно така наречените български турци са най-гадната измет ще се видим на 5ти юни успех :) :) :)
+8
 
 
Незнам майна но аз си бях в нас когато ботев играеха и гледах мача аз такъв терене в България не съм виждал тази топка скачаше страшна работа онези като вкараха все едно шампионса лига взеха страшна работа на tea мангали да им забранат да играят футбол и да измрат всичките
на 23.04.2011 г.
+8
 
 
Това наистина не беше терен. То верно В група аматьори ау обаче това си беше просто оставено на съдбата на природата половита плешиво тук таме чимове високи.Надявам се това да е причината обаче второто полувреме Видолов и неговата дружина е хубаво да го гледат ако имат запис и да си извадят бележки защото трудното едва сега започва а победи като гости ще се постигат все по трудно.Желая успех на Левски,Берое,Черно Море и Локомотив/Пловдив/ защото мечтата ми е когато се върнем в А група догодина тотално възродени с нашата любов и парите на Цветан Василев да срещнем враговете си готови да посрещнат съдбата си а не мижави отборчета които лазят като сегашните ни противници!
+16
 
 
Честито!Всички знаят,че Ботев не е за В група.То се вижда.Единственото, за което мечтая аз е - футбола в Пловдив да е на нивото, което заслужава!Дано сега и Марица последва примера(имам в предвид промените , които предстоят около Марица).А колкото за Ботев - всички истински фенове(без значение клубната принадлежност) знаят къде е мястото на Ботев.
+15
 
 
Бях на мача, наистина на този стадион не трябва да се играе футбол! Целия стадион е без седалки , с ръждиви винкели, незнам кой разрешава там да се играе футбол, отвратителен терен, по добре да бяха играли пред стадиона, парка отвън е по хубав и равен от терена. Неадекватно поведение на полицията, пред очите и човек хвърля предмет и никаква реакция? Много коли от Пловдив със спукани гуми около стадиона, това е истината. Незнам къде са се били, но и от нашата публика има какво да се желае, безмислено хвърляне на бомби и безмислени заяждания! Иначе честито на всички искрено обичащи Ботев Пловдив, само успехи!
+12
 
 
Браво на отбора за победата!Полицията в Кърджали явно не беше подготвена,не направи кордон пред стадиона,допусна спукване на гуми на няколко коли,а и трябваше да арестува тези които хвърляха камъни което доведе до грозни сцени!Само БОТЕВ!
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-25
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
на 22.04.2011 г.
+11
 
 
КАНАРИ НАПРЕД И НАГОРЕ.
+15
 
 
Като чета отзиви за този мач имам чувството че това не е било футбол,а битката при Косово поле.В neftochimic.eu. се появи информация че след мача е имало ексцесии-камъни са летяли към феновете на Ботев от местните ,а после е имало и бой между бултрасите и местната полиция.има пострадали сериозно две момчета от Пловдив(с пукнати глави).....Този мач в България ли се игра????!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Трети път за десет години: Ботев срещу Лудогорец във финала за Купата
Голеада в "Коматево"! Дубълът на Ботев спечели мач с 8 гола
"Канарчетата" не харесват това! Ивелин Попов под въпрос за финала
Ботев пусна билетите за следващото домакинство
Елитен пловдивски рефер свири на Ботев II, пратиха Карагарен на "Лаута"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: