ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа
Автор: Стойчо Генов 20:35 / 03.08.2019Коментари (5)8088
©
Ботев (Пловдив) завърши 2:2 като гост на Етър в мач от 4-ия кръг на Първа лига, който се игра на стадион "Ивайло" във Велико Търново. Тодор Неделев (4) и Марко Перван (44) бяха точни за "канарите", а Александър Дюлгеров (38) и Даниел Младенов (52) се разписаха за домакините. Двубоя бе изгледан от националния селекционер Красимир Балъков, който е и бивш наставник на "болярите".

Това бе второ реми от началото на сезона за възпитаниците на треньора Желко Петрович, които вече са с актив от 5 точки. Ботев бе без централния защитник Кристиан Димитров, който е болен и въобще не е пътувал до Велико Търново, но това умело бе прикрито от клуба.

Жълто-черните имаха късмета да открият резултата още при първата си опасна ситуация в двубоя. Антонио Вутов комбинира с Лъчезар Балтанов, който върна с пета към Тейлон. Бразилецът опита да спре топката, но се получи случаен къс пас към Тодор Неделев, който от 6-7 метра разстреля вратаря Христо Иванов за 0:1.

В 38-ата минута Етър изравни резултата. Станоев центрира от корнер към първа греда, където Боджадж продължи с глава движението на топката. В другия край на вратарското поле Александър Дюлгеров бе изпуснат от гледащия отблизо Кардосо и засече с глава в мрежата за 1:1.

Минута преди почивката Ботев показа убийствена ефективност и отново поведе в резултата при едва втория си точен удар. Марко Перван отправи диагонален пас към Филип Филипов. Той напредна леко и центрира към малкото наказателното поле, където отново Перван бе оставен свободен и вкара с глава за 1:2.

В 52-ата минута "болярите" за втори път се върнаха в двубоя с изравнително попадение. Това стана след неадресиран дълъг пас към пеналта на "канарите". Филип Филипов игра с глава, но за негов лош късмет топката попадна в нахлуващия Даниел Младенов. Халфът отправи бомбен изстрел от 22-23 метра, който направи безпомощен Георги Аргилашки за 2:2.

Десет минути преди края един от голмайсторите на Етър - Александър Дюлгеров, игра с ръка в наказателното поле, но съдията Ивайло Стоянов - Сватбата не пожела да отсъди дузпа.

В 86-ата минута Александър Тонев центрира отляво в наказателното поле, а кълбото прие неочаквана парабола и отскочи от рамката на вратата.

Ботев игра в състав:

Георги Аргилашки, Филип Филипов, Димитър Пиргов, Радослав Терзиев, Еберт Кардосо, Филип ван Арнем, Лъчезар Балтанов (66- Кристиан Добрев), Антонио Вутов, Тодор Неделев, Марко Перван, Тейлон (46- Александър Тонев).

Още по темата: общо новини по темата: 745
21.07.2020
21.07.2020
20.07.2020
20.07.2020
19.07.2020
19.07.2020
предишна страница [ 1/125 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Сподели какво ново....
на 04.08.2019 г.
0
 
 
Добро сме играли , але пак сме немали шансу!
-2
 
 
КВО СТАВА Е ПОМАЦИ?НЕЩО МАЙ ПАК СТЪПИХТЕ НА КРИВО!?
0
 
 
И втори пореден мач не ни свирят дузпа.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Заслужено! Ботев отпразнува луксозно спечелената купа
ФИФА обяви големи промени във футбола, треньорите ще ползват ВАР по време на мач
Преместиха три мача в Трета лига, единият е на дубъла на Ботев
Слави Шопов: Поздравявам Ботев за Купата! Концентриран съм върху работата си в ЦСКА
Докато феновете празнуваха: Дубълът на Ботев гази с 4:0
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: