ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Дани Каназирева най-вероятно ще се кандидатира за кмет
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:58 / 19.08.2010Коментари (24)7271
© Plovdiv24.bg
"Още е рано да се каже" - такъв беше отговорът на Дани Каназирева на въпроса в предаване на ПОТВ, дали мисли да се кандидатира за кмет догодина.

Подобен род отговори се поднасят като "тя не потвърди, но и не отрече намеренията си". Който е гледал предаването, е разбрал, че въпреки уклончивата реакция, е повече от ясно, че бившата активистка на ГЕРБ мисли много сериозно по въпроса.

Качествата на русото острие на ГЕРБ в местния парламент вероятно са били бързо забелязани от тези, които искат и занапред да държат властта в града - макар и в сянка. Нищо чудно те да са подкрепяли по един или друг начин самостоятелното й политическо поведение, което  доведе до изключването й от партията, която я вкара в политиката. 

Въпросът е дали Дани Каназирева ще намери сили за своя политическа кауза или ще бъде оплетена в сложни политически схема.

Не е трудно да се досетим, че олигархичните кръгове, които управляваха града по времето на д-р Чомаков и все още не са загубили позиции, от известно време треперят при мисълта, че кмет догодина може да стане Иван Тотев. Те вече строят схеми как да разбият местната организация на ГЕРБ и със сигурност слагат Дани Каназирева в сметката.

Попитан активист на ГЕРБ какво мисли за евентуалните амбиции на бившата си съпартийка, той отговори: "Не съм изненадан - коментира той.- Обаче не завиждам на тези, които смятат да използват Дани за корпоративни цели. Тя е индивидуалист по природа и рано или късно ще им разкаже играта."

Специалист по политически ПР пък коментира, че тези, които биха заложили на Каназирева с цел да отцепят гласове от ГЕРБ, правят грешни планове. Като поведение в местния социален контекст, Дани би откраднала най-вече от гласовете на Славчо Атанасов.


(C) ПОТВ


Още по темата: общо новини по темата: 764
08.10.2012 »
08.10.2012 »
03.10.2012 »
28.09.2012 »
27.09.2012 »
20.09.2012 »
предишна страница [ 1/128 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
На всички вече им стана ясно,че тази жена е един голям боклук ,който обслужва интересите на този,който дава повече.Не виждам и да е толкова кадърна.Просто има кой все още да я търпи.Този залък обаче ще се окаже голям за нейната уста и ще вземе да се задави.
Политиката ще бъде "мръсна работа" , докъто с политика се занимават "мръсни хора"!
на 19.08.2010 г.
+2
 
 
Не искам да влизам в излишни спорове ,кой е прав и кой крив. Искам да изразя своето мнение. Не е ясно дали г-н Тотев ще се кандидатира за кмет на гр.Пловдив , но аз бих го подкрепил на 100%. Наблюдавам много обстойно политическото положение в нашия роден град и кой какво прави за града.Това е човека според мен. Желая му успех. Нека само си припомним някои събития случили се наскоро- летището в с.Крумово и Пловдивската опера. Това са фактите , благодаря за вниманието.
+1
 
 
много бързо забравяте как със зъби инокти драпаше Пловдив да приеме софийския боклук и даже искаше да смъкне цената на тон ..... какви скандали вдигаше само ..... от тогава я запомних чее интересчийка и не милее за Пловдив .....
+2
 
 
Като гледам няма да има за кой да гласуваме догодина, надявам се да изберем по-малкото зло. Ама като гледам пак няма да имаме свястен кмет, но все пак е важно да изметем червените боклуци от управлението на града !!!
+1
 
 
Ей хора, говорим за жената която като лъв се хвърляше да защити интересите на Герб - Правителството при пазарлъците за софийският боклук. Спомнете си как се бореше да смъкне пловдивския иск. Въпреки усилията да се хареса на Б.Б. някой успя да и подлее вода. Сега с нова жар и комунистически плам ухажва Почетния руски консул и притежател на половин Пловдив другаря Гергов. Не ви ли става ясно, че тази жена иска на всяка цена да е във власта - без значение от идеали, програми и партии ? Не се залъгвайте, че има индивидуалност, ако другаря Гергов не я подкрепи ще се лепне я за ДПС я за НДСВ или който и да е друг.
+1
 
 
Не знам вече кой е тоя,който ще измъкне града ни от това тресавище,в което сме от години.И понеже сам няма да успее,кой ще е този - той или тя,който ще успее освен всичко,да накара и хората да му повярват,след като за 20 години се стигна дотам на пловдивчани да им се повдига,щом чуят думата "кмет"...Иначе чомаков наистина "мязаше" на кмет...Че чат-пат човек можеше да реши,че наистина е такъв.Говорим си,че трябва най-древният град в Европа да се управлява от човек с такива и онакива качества - по нашите географски ширини НЯМА такъв - мъж или жена - проумейте го.Ако това не ви устройва не гласувайте,но после не се чудете,ако някой еквивалент на доганчо,избран ясно от кои,седне в офиса на Стефан Стамболов 1...Тогава вече наистина ще я втасаме.Идеята за независим кмет е виц.Кой е тоя,дето ще вкара в ред града,тоест ще повиши доходите,ще накара циганите да си плащат и ще ликвидира "общините" марица и родопи - тези три неща,дето докато не станат,още 20 години ще се търсим от 5-то,10-то място нататък по равнище на живот?!Само Господ може да го стори.Така че каквито и да са пристрастията ни,ако искаме някакъв шанс за града ни,щем не щем,трябва да подкрепим човек на ГЕРБ.Но не и Каназирева.
+1
 
 
Коя пък е тази? Нито я познавам нито смятам да гласувам за нея. Всъщност не ме интересува дори коя е.
0
 
 
Чомаков най-мязаше на кмет.Чувствам,че на следващите кметски избори,ще трябва да се гласува за по-малкото зло,и със сигурност избора няма да е партиен,а чисто мажоритарен.Ама тази мацка,нещо не ми се връзва като кметица....
+4
 
 
Само бе бъдете наивни, моля! Не й се вързвайте! В България през последните 20 няма независими политици с възвишени идеали, и с цел да служат на обществото! Филантропите отдавна измряха! И тази е като другите . . . Не помня само, къде четох тук из Нет-а, как са я сбарали на една маса с хора нa комунара Гергов! НЕ- Благодаря!!! Въртиопашка за кмет не искам!! Човек трябва да е принципен и последователен в идеите си! Къде ми е гаранцията, че след като се отметна от ГЕРБ, утре няма да се отметнр наново! Въобще не ми пука дали тя се е "излъгала" в техните идеи и принципи! Да си е правила сметката добре, и като се е хванала на хорото им, да е проучила добре музиката! Скъпо ни излизат през последните 20 години политици, които си "поправят" грешките за наша сметка! А пък и прекомерната амбиция често води до болни резултати! Повече ще спокоен, ако направо си каже тарифата . . .
0
 
 
Е па Цецо каква личност е?Просто физиономията му излъчва безличност.Виж,Бойко е друга работа...А пък Дани,Йорданка,Здравка или както там се казва не става за кмет.Не е нищо повече от една жена със средна интелигентност.От кметът се очаква много повече.Иван Тотев също не става.Той е един неуспял в професията си инженер.Затова се се захванал с политика,ама и това не му се удава особено.Славчо е подходящ,но донякъде.Той просто няма визия завалията...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Великден 2024 г.
Първа лига, сезон 2023/2024
Парламентарни избори 2024
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: