ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Играчите на Локомотив отказаха да тренират
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:57 / 03.04.2014Коментари (158)14997
© Plovdiv24.bg
Голяма част от футболистите на Локомотив са отказали да вземат участие на сутрешната тренировка на тима, научи Plovdiv24.bg. Причината за това е бойкот от страна на играчите към собственика Константин Динев. Те не са взимали заплати за 2014 година. Дадена е само една премия от 250 лева за победата над Любимец в първия пролетен кръг.

На единственото за деня занимание излязоха около десетина от футболистите, които направиха няколко обиколки и се прибраха в съблекалнята. Те готвят бойкот и за утре. Той ще отпадне, ако случайно се променят нещата. Шансът това да се случи обаче е повече от минимален.

Минути след жребия за Купата на България, почетният президент на клуба Христо Бонев заяви, че положението в клуба е катастрофално. Зума сподели още, че клубът няма никакъв контакт със собственика Коко Динев.

Припомняме, че Локомотив се падна на 1/2-финалите за Купата срещу Лудогорец. В първата среща, на 16 април, пловдивчани гостуват на шампиона. Реваншът е на 23 април.
Още по темата: общо новини по темата: 1
04.04.2014






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Коко станал _ ИВАН_ и наркоман ! Браво Коко ! В цирка в който ни вкара ,като режисъор-постановчик вече имаш артистични имена !
+1
 
 
Стига са се оправдавали играчите,стари били а при шопите Илиев,Янчев,Гъргоров,на колко са години и как играят.Да сравним все пак същите тези шопи откога не са вземали пари ,а как играят като за световно,нащте моми от 5 мача 1 точка и вече не тренират.Относно хвърлените бутилки и хиляди левове глоби.Защо на входа ме карат охраната да си хвърля капачката на бутилката,а след 5 метра големия ни фен ми я продава с капачка без да се маха,тои ли ще плаща глобите
+1
 
 
Добро утро, мърши! Как е настроението? Пуф-паф, пуф-паф.....
+1
 
 
"Голяма част от футболистите на Локомотив са отказали да вземат участие на сутрешната тренировка на тима, научи Plovdiv24.bg. Причината за това е бойкот от страна на играчите към собственика Константин Динев. Те не са взимали заплати за 2014 година. Дадена е само една премия от 250 лева за победата над Любимец в първия пролетен кръг." Какво стана бе? Нали бяхте много велики, макар и без пари и голям бюджет? Нали футболистите ви имаха черно-бели сърца? Не, буферчета. Не става без пари. Императора и сие го доказват. Не искат да тренират и за здраве без пари. Не злобея в момента. Съжалявам ви. Тръгвайте по нашия път и дано да имате късмет! Само БОТЕВ!!!
+6
 
 
Вън потниците от Лаута. Коко е истински локомотивец за разлика от тях
+1
 
 
Левски,ЦСКА Локомотив ПД са отборчета ,които ще трябва да извървят пътят показан от Ботев Пд..!В тези клубчета има много "Дела идокументи",които просто трябва да бъдат заличени..!За да се превърнат в истински ЕС футболни клубове е нужен катарзис и за тяхните фенове това ще е много неприятно..!Но нека знаят ,че след Голгота идва Възкресение ...!Като фактически най - стария ФК Ботев ПД показва на всички пътят към Новия Завет..!
+3
 
 
Значи Камбура за ЦСКА прави компромиси а за "отбора на сърцето му" даже не тренира... Е ама нали Цска си е Цска...Само ЛОКО к*р за коко!!!
на 04.04.2014 г.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-4
 
 
Неприятен, но за съжаление очакван край на ерата Коко Динев при нас. Не ми се навлиза в подробности кой крив, кой прав - факт е, че истинската публика на Локомотив, която помня още от времето преди Георги Илиев я няма на стадиона. Причините са много - едва ли виновен е само Динев. Както и да е ... Искам да припомня един скромен факт на папагалите (т.нар. фенове на Ботев Плд). Вероятно паметта ви е кратка, но това е разбираемо. Аз, обаче, си спомням един мач преди години на стадион "Българска Армия", когато вашите играчи излезнаха да защитават честта на (Ботев) Пловдив с фланелки на Рома. Дори и ние да обявим фалит, никога няма да паднем толкова ниско колкото вас тогава. Преди да се радвате на мръсните турски пари, които се наливат при вас - спомнете си подобни моменти, и пийте една студена вода.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: