ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бултрасите: Да помогнем на клуба ни!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:52 / 15.07.2014Коментари (22)5042
©
Сдружение "ПФК Ботев Пловдив", подкрепян от Бултрас, инициира акция за събиране на средства в помощ на най-стария футболен клуб в България. За втория предварителен кръг от Лига Европа и първите три домакински срещи от шампионата на "А" група всеки "жълто-черен" фен ще може да си закупи специален "билет", с който да помогне на любимия си клуб.

Със специалния стикер феновете ще може да се сдобият от фен-магазина на клубната база от четвъртък, когато е и първата среща със Санкт Пьолтен. По същото време специални кутии ще бъдат поставени и на входовете на стадион "Лазур" в град Бургас.

Заради наказанието в първите три домакински срещи от родния ни шампионат (Локомотив София, Черно Море и Литекс), които ще са без публика, стикерите ще заместят билетите за мачовете и така ще покажем, че истински подкрепяме отбора си. За сметка на това, в гостуванията до Стара Загора и туровете до Бургас, трябва да направим уникален десант, който да покаже, че Ботев Пловдив не се нуждае от купи и титли, за да бъде подкрепян истински.

Още по темата: общо новини по темата: 4
21.07.2014
20.07.2014
20.07.2014
18.07.2014






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
до вчера се периха колко са добре сега събират по 5 лв жалки сте
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 15.07.2014 г.
-2
 
 
Както вървят нещата дизайнерите на емблеми под пари ще останат , на всеки 4 години нова поръчка . Лошото е че нямат вече идеи, след ''домата'' може би някакъв пъпеш или тиква трябва да стилизират за емблема. Всичко се връща на този свят !
0
 
 
Тепърва ще лъсват още истини - ся и кредити ще изскочат.21ви се отдалечава - сега пари откаде? И тая емблема отиде. Трябва на Тракия да вземете и пак с лицензчето на "Металик" атака на селата всички мощно по родните места.
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 15.07.2014 г.
-3
 
 
Дари 5 лева, плати си кИфтето ! Както ви казвам сте на командно дишане, мнооого скоро ще ви дръпнат шалтера. Закривай !
+1
 
 
До скоро някои се смяха на кампанята "Левче за Бесика". ЛОКОМОТИВ Пловдив ДО ГРОБ!
+9
 
 
Да се дарява - ОК, но за какво? Къде ще отидат тези пари - в касата на клуба за заплати (при положение, че е гарантирано стабилно положение към момента) или във фенклуба за закупуване на забранени за използване факли, димки и какви ли не глупости за някакви си хореографии? Отбора е в кадрова криза, пак поради финансови затруднения, но там говорим за 6-цифрени суми на месец - с тези 5 лева кое по-напред ? С тези 5 лева положението в клуба няма да се промени - трябва да се промени мисленето на една част от привържениците (и същевременно поведението на другата към тях), да се замислят (ако могат) за какво отиват там - да се бият, чупят, псуват, трошат вандалстват и т.н. или да подкрепят с песните и възгласите си отбора. Сигурен съм, че малцина от тези псевдопривърженици са гледали световното първенство и най-вече кадрите от публиката където няма разделение на наши и ваши - едни до други са привърженици и на двата отбора, но никой не се сби, запали факла или счупи седалка на стадиона. Не всичко е пари, трябва и акъл!
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
на 15.07.2014 г.
0
 
 
Гошо челсито фалиралия ключар наркоман и божо псевдо-татуиста ще издържат сдружението! Подигравайте се сега а Локомотив! Само, че ще съберете пак точно 100 човека да дадът по 200 лева. Закривай.
+5
 
 
Аз като пишех - НЕ СЕ ПОДИГРАВАЙТЕ. Колелото се върти. Ако изкорените тролчетата ще ви се пооправи и облика като публика.
+11
 
 
Харесвам идеята, но пък от друга страна и аз бях в Бургас на финала срещу Лудогорец и нямам абсолютно никаква вина за наказанието. Защо тези, които направиха простотиите в Бургас, не поемат вината за случилото се? Аз нямам намерение да плащам заради пиянските и наркоманските изцепки на псевдоботевисти.Така само бих ги поощрил.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: