ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Млад мъж заля с няколко литра блажна боя бившата си приятелка
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:39 / 07.08.2014Коментари (87)30952
©
28-годишият Петър Бакалски решава да отмъсти по един нетрадиционен начин на приятелката си - Нона Славова за изневерите ѝ. Той и приятелите му я заливат с няколко литра блажна боя в Пловдив. Снимат случилото се и качват клипа във Фейсбук. За няколко часа той се разпространява със светкавична скорост, а странното е, че администраторите не го свалиха няколко дни, въпреки съдържанието с очевидна форма на насилие. Още по-странна е и реакцията на институциите по случая, която в първите дни беше никаква. Екип на Нова тв разговаря с Петър и Нона по случая.

Четири дни след кошмарния 24 юли Нона се бори за живота си в клиника в Пловдив. Не трябва да се излага на слънчева светлина, защото зрението ѝ е засегнато. Отиваме на мястото, където животът ѝ се променя за няколко минути.

"Обади се бившият ми приятел да се видим. Бях изумена като цяло, защото отношенията ни бяха приключили и то с ексцесии, скандали, побоища и прочее", разказва Нона. След като се срещат с Петър, двамата сядат на пейка, за да поговорят.

Минути след това пристигат приятелите на Петър, Жоро-Зобмито и Георги Туджаров-Жабата. Единият излива кофа с боя върху главата на Нона, а другият снима гаврата с телефона.

"В момента на случващото се, Петър се изправи, както седеше кротко до мен и почна да ме маже по лицето с ръка", допълва момичето. Налага се Нона веднага да бъде приета в болница, където да изчистят боята от нея.

"Това е органична боя, която е на основата на химически съединения, която е недишаща и е в толкова голямо количество, в близките 24 часа аз съм пътник при всякакви положения. В момента зрението ми е още замъглено, имам светлобоязън, имам алергии по цялото тяло, главата ми е цялата на рани. Кожата на лицето, а и тялото ми се е обелила два-три пъти... Имала съм късмет, че приятелите ми бяха наблизо", допълва тя.

Веднага след разговора ни с нея потърсихме Петър, за да разберем какво го е накарало да подложи бившата си приятелка на такова унижение. Той разказва, че връзката им отдавна куцала, но чашата преляла, когато видял в интернет клипове, в които тя му изневерява.

"В деня, в който аз разбрах цялата истина, не исках да го повярвам докато не видях всички клипчета с дати, с час, където са се снимали двамата докато са правили секс и т.н. Това беше нещото, което ме пречупи душевно", казва Петър Бакалски. Версиите на двамата за връзката им обаче доста се различават.

Оказва се, че за Петър публичното унижение на бившата му приятелка е напълно в рамките на нещата и той не съжалява за постъпката си.

Петър и Нона имат своя истина за случилото се. Тук обаче проблемът не е толкова в техните лични отношения и в това кой какъв е. Има насилие при това планирано, има и потърпевш и това е факт. В първите минути след гаврата обаче няма задържани. Реакцията на полицията е след десет дни. Това, което признават разследващите е, че конкретният случай-заливане с боя, е прецедент.

Дано обаче реакцията на хората в социалната мрежа, тези които одобриха постъпката на Петър и приятелите му да е прецедент. Защото 95% от коментарите под клипа и трогателната изповед на рогоносеца Петър са насърчителни. Това ли е наистина начина и трябва ли да се радваме на насилието? Защото, ако е така, всеки би раздавал правосъдие, както намери за добре.


(с) Нова ТВ


Още по темата: общо новини по темата: 13
15.10.2016 »
11.10.2016 »
12.05.2015 »
16.04.2015 »
16.03.2015 »
16.03.2015 »
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
е вместо да я полива сигурно е било по добре да я пребие като ку4е 6те влагаш чувства вув врузка и дадено моми4е а като го целунеш няма да знаеш коя пишка от махалата целуваш
+3
 
 
Този "мъжкар" сам си е избрал това момиче. Арогантно глуповат страхливец, нуждаещ се от поддържаща група себеподобни, за да унижи и нарани момиче. Като не му харесва поведението й си намира друга. Комплексар, говорещ за чест и наранено достойнство, а по постъпката му не личи да знае смисъла на тези думи.
-2
 
 
сестра боклук ??? хммм няма как г-це Михаела
+1
 
 
Много си отворен г-н Radko.Ако го направят на сестра ти или на дъщеря ти тогава ще те питам . Пожелавам ти дъщеря да имаш
-1
 
 
Значи за заливане с киселина се дава затвор, а за заливане с всеки друг химичен разтвор, който изгаря кожата и води до слепота - не ?!?!? Проблемът е, че (според мен) полицията има заповеди да не залавя такива като него, както и цигани, а само българи... и то българите, които работят и плащат данъци и са образовани. И вторият проблем е, че медиите са продажни и дори не го осъждат, а едва ли не го защитават, защото така им е заповядано и на тях!!! България е дупка вече, унищожена и разбита! Това не е Родината, в която се родих. Това, ако стане в Европа или в друга страна, този 2 часа след това вече е е в затвора осъден по бързата процедура!!!
+3
 
 
Е как да не емигрирам ... навсякаде идиоти ... запо4вам да мразя сународниците си ...
+3
 
 
ТОВА ЗА МЕН Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ГОЛЯМА МИЖЕТУРКА И КОМПЛЕКСАР! ЗАСЛУЖАВА ПОНЕ 5 ГОДИНИ В ЗАТВОРА! ТАКИВА ИЗОБЩО БОЙ, БОЙ, БОЙ... ДОКАТО СЕ НАУЧИ !!!
-4
 
 
мда трябваше със лайна да я омажете :)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Детско-юношески футбол
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: