ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Футболни "фенове" пребиха детето на пловдивски журналист
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:48 / 04.01.2015Коментари (29)11167
© Plovdiv24.bg
Искра Койчева - майката на пострадалото момче
Пияни футболни фенове пребиха детето на журналистката от радио Пловдив и бивша репортерка на Plovdiv24.bg Искра Койчева - Румен Койчев.

Младежът е бил нападнат от пияни фенове от агитката на Локомотив.

Според първоначалната информация разбеснелите се фенове напднали група младежи, седящи в кафене в квартал "Кючук Париж", където живее семейството на журналистката.

Под агресията на младежите попаднал Румен, големият син на Искра, който докато разбере какво се случва, бил жестоко пребит и сега се възстановява в УМБАЛ "Св.Георги".

Майката на пострадалото момче сподели с всички случилото се чрез социалните мрежи и заяви, че няма да спре докато виновните не получат заслуженото си. "Той дори не е фен на Ботев", завърши тя.



Още по темата: общо новини по темата: 15
02.12.2016 »
07.12.2015 »
13.05.2015 »
21.04.2015 »
21.04.2015 »
08.01.2015 »
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Едните крадат ,другите се бият, пък първите и те се бият, пък вторите и те крадат... И ква е разликата между агитките на двата отбора?! И все пак Мисля,че без провокация от младежа няма как да изде толкова бой. Аз съм минавл с фанелка на Локомотив през стадиона на Ботев след тяхен мач и са ме виждали и от агитката -имало е подмятане,но бой не... Спомням си ,че един ботевист през 2005 дойде да си купи билет за гостуващия сектор с шал и фанелка -един шамар от по -крайните и тва беше
+9
 
 
Когато бях малък си представях когато имам дете как ще го водя на мачове на Локомотив , как празнуваме и пътуваме заедно. Познайте - сега имам дете и последното място на което ще го заведа е Лаута ! От едни от най-верните фенове подкрепящи отбора до край се превърнахме в посмешище за цяла България. Сега всеки ни свързва с черно тото , непрекъснати побоища и мизерии по стадионите .Отделен е въпроса че и шайка лумпени изгониха последният собственик без да имат ясна идея след това накъде. Групите не са страшни , страшно е когато отбора зависи от хора с килийно образование които надали могат нещо друго освен да въртят кебапчета. Черно-бял до гроб , но да пукна ако стъпя или да доведа детето си на Лаута ако нещата продължават така! Да го духат всички малки комплексари и потници ! Честита нова година на всички истински фенове на футбола , бъдете живи и здрави! България над всичко!
+3
 
 
Официално от полицията: Петима от циганите са ги закопчали вече! Близките часове ще има още арести. Тия боклуци трябва да бъдат изтрити от лицето на земята.
+11
 
 
Все някога агресията трябва да спре. Станалото няма нищо общо с футбола. Това са банди, чийто идентификация се крепи само на грубостта, арогантността и агресията. Все някога трябва да се сложи точка. Виновните трябва да бъдат открити и цялата строгост на закона да се стовари върху тях. На мястото на момчето можем да бъдем всички ние. Все повече се страхувам да водя сина си на мач. Падението продължава и лумпенизацията се задълбочава. А лумпените нямат фенски пристрастия, чиста случайност е, че са в агитката на някой отбор.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+11
 
 
Тези, които оправдават малките лайнари-побойници, са пълни малоумници. Утре може да пострада ваш близък човек. Как ще се почувствате, ако бъде осакатен или убит от някакви малоумни келемета, само защото поддържа друг отбор?! Расте душевно болно поколение, Бог да пази България! В случая принадлежността към клуба няма значение! Мнението ми би било същото, и ако побойниците носят жълто-черни шалчета.
+4
 
 
Влезли манговците в града,попаднали на 16-годишно момче и решили да извикат за по сигурно, целият катун да го удари...Това е без коментар,дано се оправи момчето,независимо на кой отбор симпатизира.
+17
 
 
Кога ли ще се случи, тия лумпени да нападнат погрешния човек, който да им потроши кокалите.. Все тая фенове на кой отбор са...
+28
 
 
Тук нещата въобще не опират до това на кой са тези фенове! Днес ще са на Локото, утре на Ботев, вдругиден на ЦСКА,Левски и тн. Но до това доведе тоталното безхаберие и абсолютно неадекватното поведение на родителите спрямо децата. Същите тези стоят почти всяка вечер до 5-6 сутринта в чалга клубовете и излизат кьор китук пияни и надрусани! Къде е полицията?! Защо постоянно се спи?! Затова искам да се върнат лагерите и такива примати да ги вкарват там и бой, и труд, докато не им уврат тиквите, а за родителите - огромни глоби!
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: