ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив кани Партизан за клубен празник
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:40 / 06.02.2015Коментари (13)5063
© Plovdiv24.bg
Ръководството на Локомотив Пловдив реши да почерпи сили от... историята. "Черно-белите" ще организират съвместно с импресарска агенция на 28 март истинско футболно шоу, посветено на една от легендите на клуба, съобщава "7 дни спорт".

Датата е свободна, тъй като уикендът е зает с мач на националния отбор - България посреща Италия. Гвоздеят на програмата ще е мач на момчетата на Христо Колев с елитен сръбски отбор.

Вече е отправена покана към белграския Партизан, който подобно на "смърфовете" е пременен в черно и бяло. Ако "Гробарите" откажат има резервен вариант.

Идеята на ръководството е всеки месец под тепетата да се организира подобен празник, посветен на клубна легенда. Най-вероятно стартът ще бъде с Христо Бонев.

Според мениджърите, застанали зад идеята, стадион "Локомотив" трябва да е цял ден пълен с фенове, които да играят футбол, да пият бира, да се срещат с легендата, на когото е посветен празникът, да си купуват артикули на клуба, за да бъде възроден локомотивският дух.

Още по темата: общо новини по темата: 6
28.03.2015
26.03.2015
26.03.2015
24.03.2015
23.03.2015
19.03.2015






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Хубаво е тази идея но с нея ще се издържа отбора ли .На Зума такива мачове не са му необходими след като имаше велик бенефист с над 45 000 с велики футболисти а не с това мачле.
+1
 
 
Напълно подкрепям коментара на loko_forever . Крайно време е тъй наречените ФЕНОВЕ да спрат да лъжат , че търсят нов собственик. Ако имат и малко чест и достойнство , трябва да намерят нов собственик , а не спонсори , и да му предадат акциите така както ги взеха от Коко Динев.
+1
 
 
ще връщат локомотивския дух... с пиене на бира!!! Уважаеми мургавелковци от рАководството - феновете на Локомотив не са алкохолици като дрогите които манипулирате! Локомотивския дух може да се върне само като освободите отново Локомотив от присъствието си. Крайно време е да го разберете. Далаверата ви се провали! Край!! Не виждате ли, че все повече и повече хората спират да се интересуват - даже и тук вече не коментират!! Апатия пълна! Е, поне си признахте, че изгонихте локомотивския дух от Лаута!! А, и Бонев едва ли е най-доброто ви рекламно лице в момента след като подкрепи този преврат! Локомотивци отново се показаха на ниво и се "отблагодариха" на превратаджийте с пълен бойкот и игнориране на глупавата им и жалка пропаганда. А..щях да забравя - Партизан едва ли знаят за "мероприятието"....
+1
 
 
Браво, отлична идея. Дано само се осъществи. Браво на ръководството. Отново първи в България.
-5
 
 
Според историята,тия дни в Кюстендил са се варосвали черешите и сливите,кършили са се стари филизи,и ходжата е отправял молитва за добра реколта.Тия пък топка щели да ми ритат.Това никога не е било.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
на 06.02.2015 г.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: