ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Секс скандал избухна в пловдивско училище с учител по физическо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:58 / 20.04.2015Коментари (22)32370
©
Бивши и настоящи ученици от
ОУ "Захари Стоянов":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Родители от Пловдив обвиняват учител по физическо възпитание във фриволно поведение. Според тях преподавателят опипва малолетни ученички и отправя шеги с еротичен подтекст. Набеденият учител отрича и твърди, че може да потърси правата си в съда.

Над 100 родители от пловдивския квартал "Коматево" са изпратили протестна подписка до Регионалния инспекторат по образование. От там обаче уточниха за bTV, че до момента тази подписка не е получена и че ако има съмнения за блудствени действия, те трябва да бъдат разследвани от МВР.

Казусът раздели родителите на децата от основно училище "Захари Стоянов" надве. За едната част от тях поведението на учителя по физическо възпитание е неприемливо и заслужава строго наказание. За другите преподавателят е несправедливо обвинен.

Самият учител изпитва огорчение от цялата ситуация.

"Просто съм много обиден. Аз съм от 25-26 години в това училище. Просто такова чудо досега не се случвало", заяви Здравко Караджов.

"Някои определени ученици отиват вкъщи и онлайн разказват на родителите и те го приемат за чиста монета. И изведнъж започват да събират подписи. Вие как ще го приемете това? Според мен е неправдоподобно, нали така?", попита директорът на училището Елена Щерева.

От РИО-Пловдив са започнали проверка по сигнали преди 2 седмици, по които инспекторите трябва да установят дали учебният процес в училището се провежда според изискванията. 

От регионалния инспекторат уточняват, че едва днес научили за обвиненията в блудствени действия срещу учителя по физическо възпитание и настояват МВР да разследва случая.



Още по темата: общо новини по темата: 3
22.04.2015 »
22.04.2015 »
21.04.2015 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Дами и господа, зега сум на 23, оба4е когато бях на 12, имах една гозпойа която като 4овек не струваше много, оба4е реших да кайа на мама 4е тя ми е посегнала. Днес знам 4е не винаги децата ни са добри, или пук умни, 4е е станала патлакама там вав тва у4илище, да трабва да се разгледа добре, оба4е вярвам сущо 4е децата мойе да са пакосни, или у4итела мойе и да педофил. извинета за латиницата... вав Португаля няма БГ клавятури... хеххе
0
 
 
В интерес на истината учил съм през соца и нашия по физическо им пускаше ръце но само на момичетата даже му личеше като се беше удър....ил всички го знаеха ама няма раздухване затваряха си очите всички
0
 
 
На мой колега в работата дъщеря му учи там. Според него имало нещо мътно в цялата тази история, защото децата, които се оплаквали били от три различни класа. Питам го: "Добре, защо не отидеш да се разправяш?" А той ми отговаря: "Най-вероятно си е пускал ръката избирателно, а и моето дете не е пряко засегнато. Пък и би било прекалено преувеличено да се определи като блудствено действие. По-скоро е изкукал даскал в критическата." Аз съм склонен да повярвам, че е имало пипане, защото и по мое време учителите по физическо обичаха да "убарват" невинно по-развитите и завързани момиченца в салона, уж, че им показват как да направят упражненията. Но за "блудство" трябва категорично да се докаже сексуален подтекст, а това ще е трудно само с "този рекъл, онзи недочул".
+1
 
 
Първо, веднъж поставена камера ще има превантивно действие и няма да доведе до резултат - ако някой е правел нещо знаейки че има камера той ще спре. Второ - не мислите ли че това доста бърка в личното пространство на учители и ученици, освен това насажда усещане за контрол и изобщо - добре дошли в БКП. Трето, ако даскала го е правел тва - учениците не може да не са забелязали, а ученичките пострадали от фриволията няма да са само в един клас, по-вероятно всички класове ще имат оплаквания. Ако оплакванията идват от само едно място (един клас) - вероятно малките пикли правят сцена, в която са накарали с влиянието си и други да 'потвърдят'. Ако оплакванията идват от повече от едно място - няма нужда да ви обяснявам повече. Защо да слагам камери, като само мога да разпитам достатъчно ученици поотделно какво точно са видели конкретно, ако показанията съвпадат - има виновен, ако почнат да се разминават - има виновнИ :) В едни такива действия винаги има някаква запомняща се конкретика, която ще се повтаря във секи разказ ако даскала е виновен. Няма нужда от big brother
+4
 
 
Караш ги да пробягат 300 метра,те отказват,ти ги наказваш и хоп - измислят си,че си им пускал ръце и си им правил сексуални намеци. Нали помня аз като учех какво беше. От 13 момичета в класа,10 бяха по 70 кила.
-2
 
 
Преди да коментираме е добре да прочетем внимателно написаното. Става въпрос за МАЛОЛЕТНИ, тоест за деца под 14-годишна възраст. Сега, ако кажете, че 11-13 годишни момичета са априорно "кифли" и "к...ви", вие сте пълни кретени. Ако се случи с ваше дете, как ще разсъждавате, ми е интересно?
+5
 
 
Познавам колегата Караджов и съм убеден,че това са малки фантазьорки,които може би са прочели нещо някъде и се мислят за много големи.Не бих употребил някои други изрази,но и да си учител по ФВС с такива деца е вече много трудно.Не можеш никога да преподаваш това,което трябва и искаш.А журналистите само търсят сензация и като пуснат нещо във вестника иди после и се оправяй.ТОВА НЕ МОЖЕ ДА Е ИСТИНА ЗА ЗДРАВКО КАРАДЖОВ.
+4
 
 
Момчета и момичета до 19-20 г. яко се фантазират и филмират. Не изключвам крив учител. По-скоро вярвам, че материалът не струва. Нещо им е крив даскалът и сега му го връщат. Идеята за камерите ми хареса... Въпреки, че не е решение. Задявка от всякакъв род могат да стават и извън учебния час.
0
 
 
Гледам, някои много "компетентно" са се изказали - тъпи били децата, тъпи били родителите и т.н. Да, наистина е възможно учителят да е невинен. Но също е напълно вероятно да не е чак такъв ангел, за какъвто се представя. Вие, ако имате дете, и то ви каже, че някакъв 50-годишен папур го пипа по дупето и му говори мръсотии, как ще реагирате, а? Едно време такива случаи имаше много, но хората гледаха да не ги раздухват. Дето се вика, докато не посегне реално, не се брои. Но тогава, за съжаление, е късно! Този даскал поне вече ще има едно наум и няма да се държи като "баща", без да е такъв. Децата си имат бащи, на него му се плаща да им преподава.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Облагородяват Градската градина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: